Partistyrelsen i MP: OK att vara för hedersvåld & sharialagar

GRANSKNING SVERIGE. När Granskning Sveriges Johan Andersson ringer och uppger att han är väljare som tycker det är skandal att Miljöpartiet inte försvarat Yasri Khans rätt att slippa hälsa på kvinnor, framkommer den ena extrema åsikten efter den andra.

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/yas…

-Alla fyra som Granskning Sverige får tag på i Miljöpartiets styrelse tycker att Yasri Khan har rätt att slippa hälsa på kvinnor.
-Karin Thomasson tycker att man skall kunna opinionsbilda för sharialagar och tycker att man måste lyssna på och ta in de som kastar sten i förorterna i det offentliga samtalet.
-Två medlemmar i partistyrelsen vill värva Granskning Sveriges Johan Andersson till partiet, trots att han i samtalet ger uttryck för extrema islamistiska åsikter. Lennart Olsen välkomnar Johan trots att han säger att han vill legitimera hedersvåld och sharialagar.

Programmet visar att Miljöpartiet inte verkar ha några problem med islamister eller folk som delar deras extrema åsikter. Istället kanske man drivs av samma mål: Att förstöra västerlandets civilisation.

De fyra som är intervjuade är:
Ethel Sjöberg
Karin Thomasson
Anders Åkesson
Lennart Olsen
http://www.mp.se/om/partistyrelse

Lennart Olsen sörjer Yasri Kahns avgång:
http://www.mp.se/upplands-vasby/just-…

15 thoughts on “Partistyrelsen i MP: OK att vara för hedersvåld & sharialagar

  1. Detta parti som vill att föräldrar skall dela lika på föräldradagar, detta parti som vill ha jämlikhet? Det är något fel på Miljöpartiet, stort fel!! Hur kan de överhuvud taget försvara Khan – 2 kvinnor?? Debatt och opinionsbildning om sharialagar?? Det finns inget att diskutera om detta i ett demokratiskt land. Var kommer dessa sjuka åsikter ifrån? Man kan inte vara feminist och samtidigt försvara islam – det finns inte en chans. Islam är allt som feminismen inte står för. Islam är för allt som inte är jämställt. Om man sympatiserar och försvarar dem – då är man en ”kappvändare” utan en egen uppfattning, har dubbla budskap och lurar sina väljare. MP gräver sin egen grav just nu och det tackar vi övriga för.
    Då kanske kvinnor får rätt att amma sitt barn längre än 6 månader som rekommenderat, då kanske vi slipper islamisering av vår riksdag och kommuner – det finns mycket vi slipper utstå om MP åker ut.

    • MP = HYCKLERI OCH FÖRLJUGENHET….Stora i orden, världens största svammelpellar och pratkvarnar….Vilka vänder de sig till ? VAD VILL DE ?
      Man är tamefan dum i huvudet om man tror på dessa LÖGNARE OCH BEDRAGARE I POLITIKEN!!

  2. MP = MuslimPartiet

    Hoppas MP får under 4% och åker ur riksdagen.

    De är mussevurmare, utopister och pk-ister i allra högsta grad.

    Bort med skiten säger jag….

  3. Lyssnade igenom hela intervjun som Uppdrag Granskning gjort med Islamistiska Miljöpartiets ledning och GRATIS TILL DETTA MÄSTERVERK, 10 POÄNG AV 10 MÖJLIGA!!
    Uppdrag Granskning borde tilldelas stora journalistpriset efter detta avslöjande, Ni lyckades klä av dem in på bara skinnet, och intervjuarna bevisar vilka ansvarslösa syltryggar och samhällsförstörare de är!

  4. Det är Löfven som ska ställas mot väggen för sitt samregerande med detta parti. Men han kommer säkert att häva ur sig otidigheter om järnrör i stället för att diskutera sitt eget problem.

  5. Eftersom muslimerna vägrar skaka hand med kvinnor bara för att det räknas som intim kroppskontakt så undrar jag hur dom gör om en bög vill skaka tass????? Går det bra, jag menar det är ju en man.

  6. ISLAMISTISKA MILJÖPARTIET drivs av ett hat mot vår demokrati och mänskliga rättigheter och lever i en egen ”bubbla”. Intervjuerna bevisar att dessa människor är fullständigt bortom all räddning, pladderkvarnar av guds nåde….De har inte förstått de mest grundläggande värderingar som gäller i en rättstat och demokrati.
    Låt oss hoppas HELVETET MED MILJÖPARTIET och att de aldrig mer når över 4% spärren till Sveriges riksdag! Sådana här har inte i ett demokratiskt parlament att göra utan de borde flytta till Saudi Arabia eller något annat islamistiskt land.
    HELVETET MED DESSA ARSLEN!!

    • Beträffande Yasri Khan….Bra att HATMEDIA tar upp detta med att hälsa, men det är det ”lilla” problemet i och för sig ett tecken på att hans sympatier ligger hos ISIS…..VIKTIGARE är dock att han i en intervju vägrat ta avstånd från ISIS slakt/mord på ateister!
      Ska vi acceptera detta i Sverige 2016?! UUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!

KommenteraAvbryt svar