Två veckors kaos

Thomas Gür skriver en sak på sin Facebook-sida de flesta förmodligen inte känner till.

En sak kan vi vara säkra på. Migranter som redan befinner sig i Tyskland och Danmark, eller är på väg dit, känner garanterat till detta. Ett kaos är att vänta under två veckor och ska vi gissa på ett antal tiotusen som tar chansen att bege sig till det naiva och kravlösa bidragsparadiset i norra Europa?

Skärmklipp

6 thoughts on “Två veckors kaos

  1. Grundorsaken till flyktingkrisen är krig – och krig kan stoppas.

    ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

    De globala oligarkerna = finansfamiljerna http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_satanic_bloodlines.htm – som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt – sedan mer än 100 år tillbaka – har överst på sin agenda att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande och världsomspännande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

    Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.
    .

    Varför ?

    Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

    Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarkerna ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

    Kommer det att ske inom överskådlig tid ?
    .

    Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har bl a ett blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !” https://josefboberg.wordpress.com/2015/02/17/luft-att-andas-och-pengar-att-bruka-finns-det-i-overflod-av/

    Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

    Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

    Så dags snart för att släppa taget om den världsomspännande ”religionen” brist på pengar ?

  2. Spräng brojäveln och minera farvattnen för i helvete nu är det krig.
    Och skjut landsförrädarna.

  3. Det kanske var under dessa två veckor som Öresundsbron skulle stängas enligt regeringens tidigare förslag men som aldrig blev ett lagförslag.??

  4. Bara en tidsfråga tills gränskontrollerna monteras ner och Flåsa Åsas våta asyldrömmar slår in igen

Kommentera