Nioårig pojke utsatt för gaturån, afrikan eftersöks

INVANDRARVÅLD. En nioårig pojke på väg hem från skolan rånades av en man som tros vara i 35 – 40-årsåldern. Brottet skedde i onsdags i danska Beder, en mindre ort strax söder om Århus.

Omkring kl. 15.30 på onsdagseftermiddagen var en 9-årig pojke i Beder, några kilometer söder om Århus, på väg hem från skolan. Han överfölls då av en främmande, vuxen man. Mannen krävde att 9-åringen skulle lämna ifrån sig sina nycklar och sin mobiltelefon.

Pojken gav den främmande mannen sina nycklar, men sade att han inte hade någon telefon. Mannen krävde också att få veta pojkens adress. Pojken svarade att han inte var säker på vad gatan där han bor heter. Mannen krävde då att pojken skulle visa honom vägen dit.

Ungefär samtidigt passerade en annan man. Detta fick rånaren att avbryta rånet och lämna platsen. Rånaren har inte identifierats eller gripits. Följande signalement uppges:

Rånaren beskrivs som en mörkhyad man med afrikanskt utseende. Han är c:a 185 – 190 cm lång och normalbyggd. Han tros vara omkring 35 – 40 år gammal. Han talade danska och den utsatte pojken har uppgett att han stammade. Han hade vid brottstillfället skäggstubb och var iklädd grön mössa, grön jacka, svarta byxor samt blåa skor.

Lokalavisen

4 thoughts on “Nioårig pojke utsatt för gaturån, afrikan eftersöks

  1. 9 åringen måste ha slagit den stackars berikaren.
    Stefan har ju lovat att det inte är invandringen som är någon krisen för Sverige. Tidningarna borde ha vinklat nyheten mer för att Stefan ska få rätt.

    • Borde vara lika naturligt att om en muslim kommer i vägen för en icke muslim så får icke muslimen döda muslimen.
      Enkelt och logiskt.
      Samma sak borde gälla i Köln. Om muslimska kvinnor går runt i heltäckande svarta munderingar så får de skylla sig själva om någon misstar dem för sopsäckar och kastar skit på dem.

KommenteraAvbryt svar