SD kommer att ställa hemlösa och flyktingar mot varandra

HATMEDIA. Risken är stor att Sverigedemokraterna på nytt sätter fokus på frågan om hur utsatta svenskar glöms bort, samtidigt som andra grupper prioriteras. Det är därför dags för politikerna att se den verkliga situationen för de hemlösa. SD har rekryterat en talesman bland de hemlösa och vi kommer framöver att få se slogans i stil med ”Våra egna först – stoppa invandringen”, skriver journalisten Carl Öström i SvD. 

-Pettersson undrar vad det är för fel med det? Så länge vi inte har obegränsat med resurser är det politikernas uppgift att prioritera och journalisterna ska rapportera sakligt och korrekt om det.

Tycker Carl Öström att det är bra att ett äldreboende läggs ned av ekonomiska skäl för att sedan öppnas som hem för ensamkommande unga desertörer får han tycka det.

Vi kan inte ha en ordning när alla områden i landet får spara och dra in utom två – Migrationsverket och Regeringskansliet.

11 thoughts on “SD kommer att ställa hemlösa och flyktingar mot varandra

  1. Från Journalisthögskolan: media ger ingen objektiv samhällsinformation.
    Nyheter är en handelsvara som tidningen själv bestämmer hur den ska vinklas. Tidningen har inget ansvar för det som skrivs.
    Gäller dock inte statlig media, men de är väl så insyltade att de inte fattar skillnaden.
    Mitt råd: sluta läs gammelmedia och sluta titta på SVT. Har du en internetuppkoppling kan du läsa världens alla tidningar med Google translate om du inte kan språket. Du kan också höra hur många radiostationer du vill och se hur många TVkanaler du vill.

  2. Än är inte den sista galningen född! Fast det är ju klart hen tog väl hand om andras barn och sket fullständigt i sina egna!

    Hen gav säkert veckopeng till grannens barn, istället för till sina egna!

    Hur förbannat sinnessvag får en journalist bli? Inte en vettig tanke i det huvudet inte! Kanske lobotomerad, vem vet?

  3. Flertalet av dagens Svenskar har helt glömt bort vem det är som har byggt upp detta landet inte till dags dato utan fram till 1975. Efter detta år har allting gått åt helt fel håll käpprätt åt helvete. Har man varit och är vid sina sinnes fulla bruk tal, hörsel och syn och kan läsa och förstå innebörden i en skriven taxt anser jag att man kan INTE ursäkta sig med att man inte visste såg eller hörde vad som har pågått under årtionden.

  4. Va då risken är stor ???Är fanskapet helt tom i bollen??
    Det är ju självklart för oss andra att man tar hand om sina egna först,och när det är gjort ,, kan man kasta åt främlingarna ett litet köttben att gnaga på

  5. Vilket fantastiskt bra initiativ av SD Stockholm! Dels blir dom hemlösa svenskarna konkret hjälpta med bostad, om än tillfällig, mat, kläder och annat plus att SD får upp frågan på agendan. Frågan om hur skattepengar ska användas och hur den nuvarande och tidigare regeringar prioriterar. Det kommer att väcka fler frågor om initiativet uppmärksammas tillräckligt. Så det gäller att sprida detta på olika sätt för slaskmedia kommer att göra allt för att undanhålla det här. Det kan bli samma typ av väckarklocka som nyårshelgens sextrakasserier för nu ser man notiser om liknande händelser nästan varje dag och så var det inte innan nyår. Tack vare det här initiativet kan diskussioner komma igång kring diskrimineringen av Sveriges egen befolkning i alla sammanhang. Låt oss hoppas att det här är ännu en propp som lossnar och folket vågar öppet tala om konsekvenserna av regeringens politik!

  6. Om vi som grupp tvingas att låna 11 miljarder är det rimligt att påpeka var behovet hos vårt lands medborgare i första hand finns.

    Varför kan vi låna till andra länders medborgare men inte till våra? Betalningsansvaret är rimligtvis det omvända. Varje land svarar för sina medborgare. Och så finns det möjlighet att söka sig in i landet som arbetskraftsinvandrare men det är väsentligt från tricket att komma som asylsökande och få allt serverat.

    De kan få komma hit och arbeta för att bidra till att öka medlen vi behöver lägga på våra behövande. Genom att de arbetar och betalar skatt.

  7. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Det kommer ju bli fel hur SD än gör. Om de hävdar att de vill att pensionärerna ska få det bättre så är det rasistiskt. För det finns ju en massa pensionärer i andra länder som man inte vill hjälpa och då ställer man ju pensionärer mot varandra. Då blir det ett värdegrundsfel och då är man fascist och vad allt annat.

  8. De hemlösa kanske vill gå en kurs i prickskytte i stället för desertörerna, som troligen redan är utbildade i olika vapenteknik.

KommenteraAvbryt svar