En fika?

Jag har en liten önskan. Jag önskar få bjuda partiledarna på en enkel fika och få chansen att på tu man hand diskutera och ställa frågor.

Jag skulle börja med att bjuda in Jimmie Åkesson för att diskutera varför jag numera ser SD som det enda alternativet och de frågor där jag har synpunkter på partiets politik och sättet de hanterar dem.

Sedan skulle jag bjuda in Alliansens ledare, Annie Lööf, Anna Kinberg-Batra, Jan Björklund och Kristdemokraternas nya ledare i den ordningen. Min första fråga till dem alla skulle vara…VARFÖR? Varför tillät ni Fredrik Reinfeldt bedriva er politik efter egna intressen när ni redan innan 2006 såg alla problem och varför avbröt ni honom inte när ni såg hur problemen eskalerade?

Till sist skulle jag bjuda Stefan Löfven, arbetargrabben med ett förflutet som facklig ordförande. Här skulle frågorna vara många, men den viktigaste skulle bli den om hans syn på varför han med sin bakgrund idag överger arbetarklassen och de hårt arbetande män och kvinnor som betalar in avgifter till hans förra skötebarn IF Metall.

Tycker ni nu att jag glömt några av partiledarna? Nej, det har jag inte. Jag är nämligen genuint ointresserad av Gustav Fridolin, Åsa Romson, Jonas Sjöstedt och deras politik.

Tror ni någon av ovan nämnda personer skulle anta inbjudan från en vanlig, hederlig och hårt arbetande medborgare?

11 thoughts on “En fika?

    • Vad Sefan K arbetar med är väl ganska oväsentligt? Han har uppenbarligen tid och energi att göra det som 99% av alla ryggradslösa svenskar låter bli, nämligen att protestera, skapa debatt och leta upp och belysa fel och briser i samhället. Vad jobbar du själv med? Nej just det det är oväsentligt det med. Frågan är varför du lägger energi på att hoppa på folk. Jag önskar att jag kunde jobba mindre så jag hade tid att formulera mig och delta i debatten på samma sätt som exempelvis Stefan K gör. Nu är jag istället tacksam för att det rots allt finns några som kan och vill uttrycka det många av oss tycker och tänker.
      Till Stefan K: tack för det du gör. Jag skulle bjuda dig på en fika när som helst!

  1. OJ, du är intresserad av vad en ”svittsare” en ”svetsblänk” osv tänker en man med ful näsa osv. Hyckleri , lögn och försök till manipulation.

  2. Om jag fick chansen att ställa en fråga till lövet så skulle min fråga bli
    När tänker du avgå och flytta till Syrien.

  3. SVAR…NEJ.
    Större rötägg står ej att finna. Dom borde då ställa sej frågan ” Hur feg kan jag tillåta mej att vara i den position o med den lön jag uppbär o fortsätta kalla mej en folkets företrädare ???????
    Jag kan inte med bästa vilja i världen se dom som bättre företrädare för sitt land än vad Putin presterar genom att meja ner obekväma sanningssägare.
    Svenska politiker är till stor del exakt samma kålsupare, dom använder bara ett litet annat sätt att ”avliva” befolkningen på, ( Läs strypa)

  4. Jo jag tror att Jimmie i mån av tid hade ställt upp.
    Om jag hade träffat Stefan Löfven skulle jag också
    ställt många frågor, till exempel varför dom kallar sig
    arbetarparti, när dom befinner sig ljusår ifrån det som

    är arbetarintresse? Jag skulle också frågat honom om
    han tycker det är värdigt att gamla som slitit i vården,
    och nu på gamla dar sitter med en usel pension som
    inte räcker till livets nödtorft? Jag skulle också frågat
    honom vad det var som var så viktigt för honom att
    besöka bilderberg sällskapet, vad avhandlades det där?

  5. Knappast, Jimmie skulle ställa upp. De flesta håller på sitt även om det många gånger har visat sig att det varit fel politik för landet.

  6. Ingen av dessa skulle anta din inbjudan, dom umgås inte i kretsar av ” en vanlig, hederlig och hårt arbetande medborgare”.

KommenteraAvbryt svar