Upprördhet efter räkning

Upprördheten var stor efter att en papperslös tvingades betala nota efter sjukhusvård.

En papperslös attackerades, blev huggen i ögat och fick vård för sina skador på Karolinska. Notan kom och den löd på 40 700 kronor, vilket fick advokat Sten De Geer att rasa.

Eftersom asylsökande och papperslösa har i det närmaste fri akutvård, borde notan aldrig skickats. Sjukhuset som uppger att de inte kan avgöra vem som är papperslös eller ej, har nu rivit notan och skattebetalarna står därmed för kostnaden. Advokat Sten De Geer nöjer sig dock inte och anser att sjukhusen har ett ansvar i att ta reda på vem som är papperslös och inte.

Källa: Metro

10 thoughts on “Upprördhet efter räkning

  1. Ponera nu att Karolinska hävdar att de är en papperslös flykting, då är det bara för advokat Sten De Geer att riva sin feta nota. Eftersom svenska myndigheter INTE får efterforska beträffande papperslösa flyktingar…så tyvärr advokat Sten De Geer du har arbetat några timmar gratis…..

  2. Advokater är samhällsparasiter! Dom äter ja till och med
    gnager sig in på samhällskroppen så länge det finns
    något kvar!

  3. ”Louis De Geer, född 17 november 1587 i Liège, död 19 juni 1652 i Amsterdam, var en nederländsk-svensk köpman och industriidkare. Han var vän med Axel Oxenstierna och har kallats för ’den svenska industrins fader’. Han var även initiativtagare till Sveriges första handelskompani. De Geer blev far till sexton barn och grundare av friherresläkten De Geer.” (Wikipedia)

    Från Westerkerk i Amsterdam rapporteras rökutveckling från Louis De Geers grav. Man tror att det beror på cirkulär rörelse av kvarlevorna förorsakad av en avlägsen avfälling i Sverige.

  4. 7-klövrns present till sitt eget folk, betala för alla skojare från världens alla hörn, inklusive din egen vård om du når fram i kön.

KommenteraAvbryt svar