Sverige jihadisttätt

Ännu en gång tvingas vi läsa negativa rubriker om Sverige i internationella medier.

Den här gången är det BBC som rapporterar om att Belgien och Sverige är de två mest jihadisttäta länderna i Europa. Belgien och Sverige är också två av de europeiska länder som tagit emot flest muslimer och som sett islam påverka samhället på ett sätt som inga andra grupper gjort. En tillfällighet?

Källa: BBC

21 thoughts on “Sverige jihadisttätt

  1. terroristen är den vita mannen. Ni äckliga vita killar är jordens avskum fega jävla kräk. ni följer varranddra och kan inte tänka enskillt då ni är ett flockdjur. ett tragiskt inavlat flockdjur. Ni kysser judar i röven och skriver hets emot islam hela tiden. Verkligen oberoende !! fan heller mer partisk kan man inte bli. Alla jävla religioner är idiotiska men den som gör störst skada är judendommen. Något ni inte vågar ta upp eller ens kan förstå. Ni är en skam ni är inga nationalister man kan inte va nationalist utan att hata det som tär sönder landet mest av allt nämligen juden. Men häng er själva vita män. häng er själva. RAHOWA

  2. Vem har påstått att muslimer är mörkhyade? Muslimer är ingen ras eller folkgrupp. Muslimer är tokstollar som fortfarande lever på medeltiden – mörkhyade eller vita – skit samma.

  3. Dra upp era huven ur åsiktsbrunnen nån gång och sluta vara så tröga. ISIS är inte islam. Inte mer än Ku Klux Klan är kristendom. Invandring är Sveriges räddning. Mörkhyade människor är inte farliga. Sök hjälp för er xenofobi och paranoia innan det är för sent.

    Och varför, Pettersson, kallar du dina nyheter för ”oberoende”? Mer vinklat än så här blir det knappast…

    • @Ruben
      Som vanligt var det ett verkligt vinklat reportage ála Absurdistan där det ju bl.a. framgick,att Malme absolut inte sänder sina Islamister till fronten.M.a.o.är den f.d. rezidensstaden en förbild för omvärlden.
      Satt just och tittade på nyheterna i Russia-Today.Här visade man med bilder från en PEGIDA-demonstration i Frankfurt/Main under dagen.Eftersom jag inte hört något om detta i tyska nyhetssändningar,gick jag in på deras Text-sidor.
      Inte ett ord om detta gick att finna !Troligen har det gått ut en ny lag från EU,som förbjuder pressen att rapportera om event. muslimfientlig information i västvärlden !

  4. Såg i veckan ett TV-inslag,med siffror över de olika europeiska länderna,som sänder flest Jihad-islamister till Syrien.
    Frankrike ledde f.n. med 1400,sedan följde England och Tyskland med vardera c:a 500..Belgien visade upp 300 liksom Sverige.
    På frågan varför så många reste från lilla Belgien förklardes detta med,att man hade många invandrade muslimer,från sina tidigare kolonier…
    Varför Sverige hade ett lika högt tal undrade ingen över !

  5. 2 jihadister lyckades ”röra om” ganska rejält i Frankrike. Vad skulle då inte 20 jihadister kunna ställa till med i Sverige….som snabbt får tillökning med 200 som har tröttnat på att skjuta nyårsraketer på folk och tycker det är mer spännande med AK47-or…som märker att Sveriges nationella insatts styrka klarades av snabbt.

KommenteraAvbryt svar