Muslimska brödraskapet sitter i Sveriges riksdag!

ISLAM. Abdirisak Waberi är riksdagsledamot i Sveriges Riksdag och suppleant i försvarsutskottet. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare.

2014-07-21_2000

Så långt är det inget konstigt, men Waberi är även vice ordförande i The Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE) och ansvarig för medborgarskap och PR.

FIOE är en paraplyorganisation för muslimska organisationer i Europa, och dess president är Chakib Ben Makhlouf. Enligt Muslimska brödraskapet är FIOE deras representant i Europa, och Abdirizak Waberi företräder dem. LÄNK och Wikipedia. Muslimska brödraskapets motto är: Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan.

Det terrorstämplade Hamas är det Muslimska brödraskapets gren i Gaza.

Nu börjar det bli svårbegripligt. Waberi sitter alltså i riksdagen och i försvarsutskottet. Två institutioner som har till uppgift att försvara vårt land och demokratin.

Samtidigt är han representant för det muslimska brödraskapet som vill avskaffa demokratin och införa sharia i hela världen. Waberi har dessutom sagt och gjort så mycket att han borde åtalas, inte vara riksdagsledamot i ett demokratiskt land. Bland annat påstod han i SVT 2, att mannen har rätt att fysiskt bestraffa hustrun om hon är olydig. Detta utan någon större uppståndelse. Läs HÄR.

-Pettersson säger att detta sker i regeringspartiet Moderaterna samtidigt som statsministern kallar Sverigedemokraterna för extrema…

106 thoughts on “Muslimska brödraskapet sitter i Sveriges riksdag!

  1. Svergie landet där det inte finns nån som vågar kliva i alla ser bara på och vågar yttra sig på alla världelösa forum o tror det blir ok! HHa ha det är ett paradis här om man vill utnyttja systemet utan konsekvenser så det är bara att roffa åt sig!

  2. Man blir ju mörk rädd. Va har hänt med Sverige. Jag är gift med en man som har sina rötter i från ett annat land så jag är inte rasist men gode Gud när det sitter sådana här ”typer” i våran rikstad….. hoppas någon vaknar så vi slipper bli ett nästa Syrien. Folk måste förstå att när de kommer till Sverige o får det bra så kostar det oss en massa o det måste även kosta dem. De måste lära sig svenska gå o svenska skolor o leva efter svenska lagar att använda lite romantiskt det fåniga uttrycket mång kulturellt samhälle funkar inte. Du kommer hit o detta är våran kultur vill du leva här så får du ändra dig inte vi. Var o en kan göra som dom vill i sitt hem men inte i samhället det måste finnas ”regler” för alla. Som man brukar säga man ska var TVÅ för att danska tango.
    Lisa
    (Levat över 20 år i ett annat land så jag vet hur man ska bete sig när någon öppnar upp dörren för en)

  3. Hade en dröm natten som var. Jag klättrade uppför Jakobs stege för att få komma in i Paradiset men möttes av budskapet ”du har inte levt efter vår lag, så du får vända om till helvetet”
    Bedrövad klättrade jag neråt men fick en idé, drog av mig byxor och kalsonger samt klättrade baklänges upp igen. Möttes av ” nej men är det inte vice ordföranden i FIOE, välkommen in i Paradiset”
    Vaknade svettig efter denna mardröm.

    • och vad får dig att tro att vi inte läst detta Johanna. Waberi är en islamist som tycker det är riktigt att fysiskt bestraffa olydiga kvinnor och vill införa sharialagar i Sverige. Det med hans egna ord i en intervju i SVT 2. Dessutom svarar han inte på frågor.

      Vi ska inte ha islam i Sverige.

      Artikeln är dessutom från 2009 innan Waberi kom in i riksdagen. Vad har han åstadkommit sedan dess?

    • Och vad vare som var bättre me den där? Såg samma sak i princip, någon som inte ska va där är där. Dom är för allt tills dom blir majoritet, du ska nog få see johanna. Och det är tyvärr mest ni tjejer som kommer få lida av de, för ja kommer dra här ifrån snart.

  4. På tal om muslimer: Det är bara en tidsfråga innan det kommer krav på att korset i Vår flagga, den svenska fanan, ska bort samt ersättas av något annat.
    I Schweiz har det kravet funnits en tid och Norge och Finland kommer att utsättas för det, även de.
    Den här(sedan generationer tillbaka) helt hjärntvättade och indoktrinerade…ja, har svårt att hitta rätt ord…mörkhyade saken har som mål att splittra vårt land. Fanan är en symbol de definitivt ansätter.

  5. Sverige borde dra in alla muslimers medborgarskapoch uppehållstillstånd och skicka de tillbaka från hålan de kom ifrån !! Vi vill inte ha karies i samhället som växer obegränsat !!!

  6. Du lever för HELVETE i Sverige, och här har vi inte någon Koran, och Allah är inte Sveriges mål . Vi har ingen profet som är ledare , och ingen Koran som är lag. Det är dags att stänga gränserna , så att den här Jihad får vända, eller ochså går ni alla i döden för Allahs ära, det är ju eran högsta strävan. Hur kan man gå i döden för någon som inte existerar, det förstår jag inte. SVERIGE VAKNA NU FÖR HELVETE,. DAGS ATT GÖRA NÅGOT:

  7. Detta är som händer just nu i Irak o Syrien 100 år har det gått och det börjas igen 😔😔!!! Ni blundar för detta!!!! Man ser bara Israel att det bombas i Gaza!!! Medan dom torterar! Halshugger! Våldtar!! Mördas kan inte räkna mer!!!!!!! Var är era nyheter om detta?????http://m.youtube.com/watch?sns=tw&v=7D8ya_a1HaA!!!!!!!
    Just denna video sker det i dagsläget!!!! Jag respektera alla folkslag men jag har min tro till Jesus må han förlåta dessa hjärtlösa människor som utför såna handlingar!!! Men VAKNA gör nåt!!!!!!!!! Detta kan ske me er om ni inte har gränser i detta land!!! Gör nåt agera 🙏

    • Skicka din kommentar direkt till John Fredrik Reinfeldt-Hood och hans lakej ”Ulltotten”.Adressen är Rosenbad Stockholm !
      Petterssons läsare kan i nuläget inte göra mycket mer,än det du själv klarar av.Alltså se till att så många som möjligt,den 14 september väljer SD.

  8. Bort med en sån smuts insekt från fina Sverige.
    Jag är själv invandrare och VILL INTE att muslimer kan ha tillgång till vår beslutade myndigheterna

  9. Vi i Europa och i USA har släpphänt gett muslimer tillgång till våra beslutande myndigheter, så pinsamt naivt. Det är ju bekant att ”ger du dem fingret så tar de hela handen”.

    De gör precis det de vill för Västerländska lagar gäller inte för dem.

    Så här såg det ut i Paris idag, fast att de hade demonstrationsförbud.
    https://www.anfad.fr/2014/07/26-juillet-2014-deuxieme-manifestation-pro-palestinienne-palestine-a-paris-republique-interdite/

  10. ariella6com – I have studied Comparative Religion at Helsinki University. I was especially interested in Psychology of Religion and in Jewish Studies. I'm interested in Jungian psychology and in taking pictures. I have written about Elie Wiesel and the Holocaust and I'm worried about the rise of antisemitism !
    ariella6com skriver:
  11. Sverige vakna nu!! Vi kan inte tillåta vad som helst. Om vi fortsätter att vara mesiga o snälla så kommer vi bli överkörda! Viktigt nu att vi står upp för vårt land!!!

  12. Har själv föräldrar från Turkiet som är ett muslimskt land, ser mig själv dock som ateist. Jag har bott i Sverige under hela mitt liv, men ser med skräck på hur samhället har förändrats de senaste tio åren och jag ser inget ljus i tunneln dessvärre.

    Tycker det är ett hot mot ett sekulärt demokratiskt samhälle att vi varje år ska ta emot tiotusentals flyktingar från Somalia, Syrien, Afghanistan och Irak mm.

    Visst är många av dessa flyktingars historia tragisk men Sverige kan inte ensamt försöka agera världens samvete. Är så trött på detta ochjag ser detta som den enskilt viktigaste frågan politiskt just nu i Sverige. Jag kommer att rösta på SD istället för på Folkpartiet i nästa val.

  13. Å en del blir sparkade för att dom har fel namn på mössan vid en selfi
    Bort med honom direkt jag vill inte betala hans lön.

  14. Muslim eller inte,
    Handlar inte om religion.
    De använder religion som en ursäkt för att få ett samhälle så som de vill ha det.
    Där män som delar samma tro och syn och behandlar kvinnor som smuts och slavar.

    Och nej, alla muslimer delar inte samma åsikt som Abdirisak Waberi.

    Har ni inte insett att Isis/jihad rörelsen/terrorist gruppen i Syrien och Irak, även mördar och slaktar muslimer där, pga att de inte delar samma åsikt som dem!!!!!!?

    De kommer att ta över Sverige snart oxå, om svenska regeringen och folket inte öppnar ögonen och lägger av med att ge islam en sån stor makt i sverige.

    Men å andra sidan;
    Sverige har varit ett kristet land och bör fortsätta vara så.

    Jag som invandrare är gäst i detta land, men jag har fått chansen Och tillåtelsen att känna mig som hemma här.

    Om vi skulle bosätta oss i ett muslimskt land/stad,
    tror ni verkligen att de skulle låta oss bygga en kyrka där?? Eller gå klädd så som vi gör här i sverige? Ha ett valfritt förhållande så som vi har här i sverige? Bo så som vi vill?
    Hell no!!!
    Så varför är sverige så mesig o låter dem göra vad de vill!!!??

  15. Släng ut smutset ur regeringen. Han har absolut inget där att göra. Om Sverige ska följa hans sketna värderingar så kommer han se till att Sverige blir muslimskt. Muslimer är som parasiter, deras mål är att göra Sverige till ett muslimskt land. DAGS FÖR DET SVENSKA FOLKET ATT VAKNA !! Dom bara utnyttjar systemet här och tillför inge vettigt. Muslimerna har förstört hela världen och även Sverige är deras mål inom kort.

  16. Släng ut smutset är regeringen. Han har absolut inget där att göra. Om Sverige ska följa hans sketna värderingar så kommer han se till att Sverige blir muslimskt. Muslimer är som parasiter, deras mål är att göra Sverige till ett muslimskt land. DAGS FÖR DET SVENSKA FOLKET ATT VAFAN! !! Dom bara utnyttjar systemet här och tillför inge vettigt. Muslimerna har förstört hela världen och även Sverige är deras mål inom kort.

  17. FYFAAAN!! Där rök min röst på Moderaterna!
    En skam för hela Sverige att en sån här idiot ska ha makt i vårt kära land.

    Jag kom själv till Sverige från Serbien pga Balkan kriget -92 och ser mig själv som svensk.

    Bort med smutsen!!

  18. Folk röstar på moderaterna därför att de tror att de ska bli lägre skatter (snart åtta år vi makten och Sverige har nästan världens högsta skatter) de tror också att moderaterna är för högre straff för brottslingar (de höjningar av straffen som moderaterna gjort är så löjliga och har ingen effekt på brottsligheten.

  19. Det värst av allt: Den…där avlönas av svenska skattebetalare!!
    Bara det en hädelse i sig.
    Förresten, har ni lagt märke till att såna där liknande varelser inte längre behöver betala resor med länstrafiken i vårt älskade land?
    Just det, har själv sett det många gånger bara det senaste halvåret. De bara kliver på och säger ”No pay!” också får de åka…det är det senaste som vi blir dyngförbannade på i mina trakter.
    Men det är ju klart, den där apliknande biomassan på bilden ovan har numer en riktigt fet lön från svenska staten(oss) och åker naturligtvis egen bil till jobbet.

    • Thomas. Grattis till att du nu begått ett lagbrott där du är rasitiskt och bryter mot demokratins grund i ditt yttrandesätt. Kan vi ta en intellektuell debatt en dag? ps. Människor finns inte, 1 trillion celler som styrs av bakterier, det är DU! Pöss på dig, du som köpt reklamen och nu är en kopia på resten av underutbildade segmenterade svenskar. Tack, jag känner mig så bra som människa, när du motbevisar dig själv i din egen retorik. Ps. när dess ”apmänniskor”, lagt grunden för ALLT (Matematik, Optik, Akvedukter, Genusvetenskap) du använder dig av, kanske du skall vara tacksam istället.

      • Håll käften istället. Det lär du inte säga om några år när fel folk och organisationer har makten i sina händer

    • Sverige r så överkörd av alla jihadister o Sunni muslimer som dem släppt in här. d finns Muslimer Och Muslimer. alla dem som går runt helt täckta, badar me sin burkini(som man vill fly från när man ser dem i vattnet) o skäggiga jihadister som r terrorister o nu sitter dem i riksdan’ dem ska man köra uuuuut från landet o uuuut från riksdan’ (ISIS)
      alla arab talande muslimer är värst o dem har blivit för många i Sverige. D räcker fan . Mitt folk flydde från dem hit o nu e dem här oxå 😡 ja r född här så ja har sett hur sv har förändrats pg alla jihadistr sm dem har släppt in de åren. D har blivit så äckligt här att JAG vill fly landet,men tänker inte ge dem d nöjet. Vrf släpper dem inte in kristna som blir mördade i mellanöstern av Muslimska isis? nej släpp in smuts ist d r bättre så dem kan k….a er bättre i röven som de redan har gjort

  20. Nu önskar 90% av det Svenska folket att muslimerna skall få överta Sverige. Dessa muslimer tror att när de kastat ut oss, så fortsätter det regna pengar och välfärd över dem. Stackars människor som blir kvar i Sverige. Det kommer tror jag att bli ett nytt Syrien eller Irak. Det nya muslimska landet Zverige är på hög hastighet att krascha. Jag hoppas dessa smutsiga grovt kriminella sjuor med fredrik i spetsen just nu får smaka på samma proplem de gett till oss Svenskar Ett snabbt och bra sätt att få stopp på proplemet är att dra in alla bidrag = då flyr dessa sjuans o fredriks gäst – parasiter från Sverige. Mitt förslag är att ställa dessa politiker inför en folkdomstol och utvisa dem från Sverige. Sverige är mycket allvarligt skadat ända sedan bengt westerberg började med sina dumheter. Vad tror ni om att dessa sjuor o fredrik skulle betala för sina gäster på samma sätt som vi Svenskar har fått betala. Man bör dra in deras arvoden=stöld) från oss staten.. Ett avv den värsta sortens smutsigaste grövsta tjuvpack sitter i Svensk riksdag. Glöm inte vad de gjorde i Rumänien – kanske Svenska folket måste göra sak samma?

  21. Reinfeldt, afrikabördad Sverige-hatare, behöver ytterligare stöd, för att förnedra den svenska nationen, som han falskeligen kapade, via lögnaktiga löften, samtliga grovt brutna. Vi hade en landsförrädare, Olof, som var hänförbarbar till Palm(e). Nu har vi fått en änu värre klättrare, som kan stryka (e), som sitt stamträds ursprungssymbol.

    • Ska sova nu har en lång dag framför mig, den varelsen finns i Sverige och jag är glad att lämna det landet, åtminstone för en tid.
      Natti ni som är i vår tidszon..

  22. Att han lyckades komma in i riksdagen beror också på något planerat. Han blev nämligen invald på personröster i Göteborg. Det visste säkert moderaterna om när han sattes upp på listan om än långt ner.

  23. Usch och tvi, man får bara kväljningar av att se fanskapet. Är det inte ett s.k. zebib (russinmärke) som somaliern har i pannan?

  24. Vilka mediaägare har skapat denna situation? Vilka har propagerat för detta i decennier? Vilken akademisk skola har verkat för detta ända sedan tjugotalet? Vilka har finansierat propagandan?

      • Det vet inte jag. Min övertygelse är att folk ej utrotar sig själva. Min övertygelse är att när folk blir utrotade blir de det på grund av att något annat folk vill utrota dem.

      • Erik : I dag träffade jag en bekant , en man som jag inte har talat med under ca 5 månader, han hade besökt Stockholm vid midsommartid hans fråga var (skall tilläggas han besöker Stockholm ca 4-5 gånger per år) det är katastrof i Stockholm, vi satte oss i lugn och ro och jag förklarade Sveriges förtvivlade situation den trevlige mannen gick med en dyster och undrande min, hör till saken han är en högt uppsatt man i näringslivet i Europa.
        Hans sista ord var ……………….det är en stor katastrof det som sker särskilt i Sverige !

    • Erik : Jag fruktar att den ”svarta” makten endast önskar ”livet” av den medelklass i Europa som har uppstått ur ruinerna, för muslimerna är den Västerländska medelklassen ett hot, då medelklassen är välutbildad och välinformerad ! Förbaskade ideologiska stollar och det inkluderar det politiska etablissemanget framförallt i SVERIGE !!!

  25. Nog är det själva fan att muslimerna redan sitter i riksdagen. Tänk att 7klövern inte lärt sig att detta folkslag bara är ett problem. Inte nog att vi måste försörja dom.Det är en jävla tur att vi mobeliserar motkrafter mot detta mördarfolk.Tur att du finns Jimmy hoppas att vi kan sända hem detta otaksamma folk där dom hör hemma. I Helvetet…..

KommenteraAvbryt svar