20 islamister utvisade

ISLAM/TERRORISM. Cirka 20 islamister har gripits och avvisats från Norge efter terrorlarmet den 24 juli, skriver norska tidningen Dagbladet.

De gripna var asylsökande eller personer som olagligt befann sig i Norge. Norsk polis och underrättelsetjänst hade fått uppgifter om att de fyra personer som misstänktes förbereda terrorbrott i Norge hade en eller flera medhjälpare i landet. Myndigheter sökte då upp ett antal personer som nyligen kommit till Norge för att söka asyl.

– De som blev gripna och fick sina asylansökningar snabbehandlade i samband med det stora terrorlarmet hade uppenbart ändå inte fått asyl i Norge. Alla var direkt knutna till extrem islamism, säger en källa till Dagbladet.

-Pettersson ser att i Norge slänger de ut islamisterna. I Sverige sitter en del i riksdagen, andra har vi ingen koll på…

Muslimska brödraskapet i Sveriges Riksdag 

68 000 kan inte sakna pass, de ljuger 

8 thoughts on “20 islamister utvisade

  1. I ett huj befinner dom sig i Sverige som välkommna gäster
    att leva på bidrag och i lugn och ro planera terroraktioner
    för här kollas dom inte,det vore ju rasistiskt.

  2. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Dessa kommer onekligen snart finnas i ett Sverige nära dig.

KommenteraAvbryt svar