Förenade Arabemiraten terrorstämplar brödraskapet

ISLAM. Förenade Arabemiraten följer i Saudiarabiens fotspår och har nu formellt stämplat det Muslimska brödraskapet som en terroristorganisation.  Samtidigt terrorstämplas Nusrafronten och Islamiska staten, tillsammans med ett stort antal andra extrema grupper.

-Pettersson undrar om det inte är islam som ska terrorstämplas. ISIS, Hamas, Boko Haram, osv. Det är ingen tillfällighet att islam är inblandat i 90 % av världens väpnade konfliker. Att islam är osams men kristna, judar, hinduer, buddister, ateister och fel sorts muslimer, att islam bråkar från Gibraltar till Fillippinerna, att islam bråkar i Ryssland, Kina, Indien, Thailand, Indonesien, Indien, Mellanöster, Afrika, Europa och på andra ställen…

Sammanlagt är nu 83 islamska grupper terrorstämplade.

Reuters

Muslimska brödraskapet i Sveriges Riksdag

De 83 organisationerna finns hos Jihad i Malmö, däribland många med verksamhet i Sverige. Sedan bör vi veta att Förenade Arabemiraten är en islamskt stat som är långt ifrån demokratisk.

4 thoughts on “Förenade Arabemiraten terrorstämplar brödraskapet

  1. Nu får någon insatt allt förklara det för mig. Saudi och Qatar har varit ”sponsorer” för ”motståndet” mot al-Assad i Syrien. Enligt Reuters är Riyadh och Doha inte längre såta vänner utan Saudi, Bahrain och Förenade Arabemiraten har kallat hem sina ambassadörer i mars då Qatar har lagt sig i ”interna affärer”, oklart vilka.

    Vad sker i Arabvärlden? Håller de på att nyktra till och inser att upprör faktiskt är smittsamt?

    Vi får i alla fall hålla tummarna för al-Assad och PKK mot IS[IS] för annars lär det gå två araber på varje svensk snart i Sverige.

  2. Sen har vi alla de som mördar otrogna och hör röster
    plus alla de som får problem med gaspedalen så fort en jude är i närheten.
    Ingår dessa också i de 83 grupperna?

  3. Så sjuklöver’n samarbetar med terrororganisationer, borde inte detta kunna leda till arresteringar på semestrar eller ”uppdrag i lämpligt land”.
    Någon som vet vilka säkerhetstjänster som bör tipsas?

KommenteraAvbryt svar