Islam är inte en missförstådd religion

ISLAM. Bland de mest omhuldade myterna idag, framförallt torgförd av ledande politiker och journalister, är att jihadisternas våldsdåd bygger på att de ”missförstått” islam, denna fredliga religion. Vi som sedan länge pekat på att den religion vars namn betyder underkastelse, i grunden är både hatisk och våldsbejakande, hånas med nonsensbegreppet islamofober. 

2015-03-22_1134
Jag förnekar inte alls att det finns miljoner fridsamma och vänsälla muslimer. Men de är inte fridsamma tack vare islam, utan trots att de är muslimer. De följer inte koranens och hadithernas klara befallningar. Om de missförstått sin religion får de själva avgöra, men koranen och haditherna är solklara på många punkter där det är salafisterna, jihadisterna
och Kalifatets hejdukar som står för genomföra den onde profetens ordagranna befallningar till sina anhängare….
Paris, Köpenhamn, Ottawa och nu senast Tunis.

Glöm inte Muslimska Brödraskapets motto. MB anses numera vara ”muslimsk mainstream” och är sedan ett halvår representerade i Sveriges regering… och förra mandatperioden satt denne islamist i riksdagen. 

”Allah är vårt mål. Profeten är vår ledare. Koranen är vår konstitution.

Jihad är vår väg. Döden i Allahs tjänst är den mest upphöjda av
våra önskemål. Allahu Akbar. Allahu Akbar.”

13 thoughts on “Islam är inte en missförstådd religion

  1. Religion är alltid en tolkningsfråga, så är det och så har det alltid varit.
    Islam behöver gå igenom ungefär samma reformation som kristendomen gjort. Kanske reformationen startar i Iran.

    • Frågan är vad det är för skillnad om man dödar med stöd av Koranen eller om man gör det pga missuppfattning av Koranen.

  2. …inte 1:à gången som bakteriekolonierna på vårt lilla sandkorn i universum fightats …då över vad som är rätt och fel, å då försöker pådyvla sin tro till den motsatta bakterieodlingen…notera att ingen av dessa odlingar aldrig helt lyckats utplåna den andra, det blir alltid en rest kvar som vill ha revanch på den senaste torsken…allt går i vågor liksom!
    Människan är sådan, take It or leave it!..,)

    • Det är ju bevisat att människan är den dummaste levande organismen på jorden, mycket dummare än t.ex. en fästing.
      Det finns ingen annan organism som dödar för sitt höga nöjes skull än människan och som lägger ner dubbelt så mycket energi på det än på hederligt arbete.

      • Synd att politisk korrekt media INTE publicerar bilder som denna på MUSLIMEN, detta är deras rätta jag! Bilden är beviset att Islam är en ideologi från HELVETET och SATAN deras chef som de tillfredsställer på alla upptänkliga bestialiska sätt.
        Vi ska INTE ha muslimer i Sverige, det bästa är att uppmuntra att de utrotar varandra!!!

  3. De flesta muslimer är analfabeter så vad som står i koranen spelar ingen roll då dessa fattar noll. Getskändare i parlamentet, tack för kaffet.

  4. RML intervjuar Bertil Malmberg på youtube om islam, han säger bl.a. att islam är en totalitär IDELOGI armerad med litet religion , och det är en dödlig cocktail, islam är värre än nazism, fascism, kommunism. Det finns även en gratis e-bok, ”islam under slöjan”, finns här och på Avpxlat.
    Bertil förklara islam bra och tar bl.a. upp Kairodeklarationen och Aman budskapet, två mycket betydelsefulla dokument för islam.

  5. För att vara en bok skriven av en analfabet, alltså mycket tvivelaktigt ursprung, är Koranen världens mest svårtolkade bok. Den ska vara ett rättesnöre som styr en hängiven muslims liv in i minsta detalj.

    Många anser sig ha den rätta tolkningen men lika många har en annan. Och för detta krigar och mördar man varandra? 1400 år har gått och fortfarande vet man inte vad det står?

    • Hur kan man leva efter en skrift som ingen människa som någonsin levat på jorden kan tyda. Det är ett mycket bra bevis på att samtliga som gör det är totalt utan hjärna.

KommenteraAvbryt svar