Nya hot mot socialen i Örkelljunga

ÖRKELLJUNGA. En man som under en länge tid har uppträtt aggressivt mot personal på socialkontoret i Örkelljunga har inte gett upp.

Han är efter händelser nyligen misstänkt för olaga hot och hot mot tjänsteman. Mannen har polisanmälts för att via sms ha hotat en bekant till honom och en kommunanställd.

Den misstänkte har tidigare dömts till två månaders fängelse för att ha ofredat personal på det nya socialkontoret i kvarteret Ejdern. Han är även misstänkt för grovt olaga intrång för att ha sparkat in en dörr till receptionen och gått bärsärk. Vid det tillfället sökte personalen skydd genom att låsa in sig i arkivet.

Örkelljunga kommun anlitade ett vaktbolag efter de inledande händelserna. Christer Unosson, chef för individ och familjeomsorgen, uppgav före sommaren att man löst det på ett sådant sätt att mannen sköter sina fortsatta kontanter med personal i kommunhuset.

-Pettersson noterar att kommentatorsfunktionen på Helsingborgs Dagblad är avstängd för den här artikeln. Det i sin tur kanske beror på att den ilskne mannen heter Mohammed och är från Afghanistan. HD glömmer även skriva att Mohammed mordhotat personalen på plats och har ryckt i dörrarna för att försöka komma in så socialen har fått ställa in samtliga besök i dag.

För er som inte minns har vi tidigare rapporterat om det afghanske svinet HÄR. Afghanen skulle tidigare utvisas, men drog en vals om att han konverterat till kristendom och arbetat med kvinnosaksfrågor i sitt hemland och fick då PUT med skyddsklass A.

4 thoughts on “Nya hot mot socialen i Örkelljunga

  1. Ge karln en rejäl dagsedel så att han flyger in i väggen. Det verkar vara enda sättet att få lite styr på eländet. Vi måste tydligen bli tvungna att skaffa oss respekt på det enda sätt dessa (lämpligt adjektiv) begriper.

  2. Låt Mohammed härja runt och rycka i alla låsta dörrar om han får hållas länge nog så måste personalen sluta och övriga Muhammed vara utan bidrag. Win, win situation för svenska skattebetalare. Vi skulle kanske utbilda Muhammedar många av de i denna sköna konst !

KommenteraAvbryt svar