Åkesson: migrationen avgörande för samarbete med M

INRIKES & INVANDRING. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommer att kräva inflytande över migrationspolitiken för att stödja en moderatledd regering, säger han i en intervju med Expressen.

Sverigedemokraterna kräver ett omfattande inflytande över migrationspolitiken för att stödja en moderatledd regering, det klargör Jimmie Åkesson: – Migrationspolitiken är givetvis helt avgörande för våra väljare och därmed är den även det för oss. Så det är klart att vi kommer kräva inflytande över den, samma sak med kriminalpolitiken och energipolitiken. Ett budgetsamarbete, som M-ledaren Ulf Kristersson öppnade för förra veckan, räcker inte, enligt Åkesson.

SD-ledaren säger också att svenska myndigheter har för stor makt och att generaldirektörer drivs av politiska åsikter – något han vill sätta stopp för.

– Det finns några exempel på väldigt aktivistiska myndighetschefer som inte hade varit myndighetschefer om jag fått bestämma, säger Jimmie Åkesson.

-Pettersson säger att här har Jimmie Åkesson helt rätt. I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Åkesson: migrationen avgörande för samarbete med M

  1. Kommer inte att hända inom överskådlig framtid.
    Partierna inom 7- klövern är alldeles för ängsliga. Invandringen kommer att fortsätta vara en helig ko.

    Opinionen måste svänga och där vi inte än.
    Så länge media får styra debatten så kommer problemen att döljas.

  2. Jag ser framför mig en luftbro (eller motsvarande) i paritet med luftbron till Berlin 1948 – 1949. 5000 till 10000 fulla flygplan lär det bli beroende av flygplanstyp.

  3. Återvandring i all ära, med stopp för import av arbetskraft för enkla arbeten och mycket begränsat asylinsläpp är viktigare. Utvisning av alla brottslingar samt möjlighet att återta medborgarskap bör prioriteras.
    Det är som bekant lättare att dämma i bäcken än i ån.
    Drastisk nedskärning av bidragsformer och storlek gör att återvandring eller migration underlättas. Låt de rika och välorganiserade muslimska länderna återfå sin intelligentia. Så generösa bör vi vara, eller hur? Om vi så lägger ner eller minskar SIDA så får vi tillskott av ca 700 personer med antar jag god utbildningsnivå så de får möjlighet att producera istället för att distribuera SEK.

  4. Det blir en ”stor groda”,att svälja för den lille Högerledaren och hans parti !
    Något jag inte tror,att den pajasen kan klara av…..
    Allt för många inom det partiet,tjänar storkovan på s.k. ”flyktingar” inom stort alla områden. Och vi ur fotfolket betalar kalaset,med våra skatter och allt sämre samhällstjänster. Speciellt märkbart inom vård o. omsorg.

  5. I dagens läge så finns det bara en fråga som avgör om Sverige skall förbli Sverige i framtiden och det är invasionen av Sverige.

Kommentera