Två våldtäktsförsök av utländsk pojke i adidasbyxor…

BROTTSLIGHET. Polis söker en pojke i 13-15-årsåldern efter två misstänkta våldtäktsförsök i Vetlanda, rapporterar SVT Nyheter. Två kvinnor har uppgett att de utsattes för våldtäktsförsök i centrala Vetlanda under torsdagen. 

Det första offret, en kvinna i 25-årsåldern, attackerades tidigt på torsdagsmorgonen under en promenad i centrala Vetlanda. Hon uppger för polisen att en pojke, uppskattningsvis 13-15 år gammal, har försökt dra ner hennes byxor.

Ytterligare en kvinna anmälde ett försök till våldtäkt på eftermiddagen.

– Det är en kvinna som har anmält en liknande förlopp och signalementet stämmer överens med det första, säger Emil Johansson vid Eksjöpolisen.

Den misstänkte gärningsmannen ska ha varit klädd i mörk luvtröja och adidasbyxor.

-Pettersson säger inget mer än luvtröja och adidasbyxor…

Uppdaterat: Expressen skriver: “Hon uppger för polisen att pojken är uppskattningsvis 13-15 år gammal, av utländsk härkomst och under 170 centimeter lång. Han var klädd i mörk tröja med luva och svarta byxor”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Två våldtäktsförsök av utländsk pojke i adidasbyxor…

 1. Min syster var en av offret.hon lyckades komma loss.killen hade svart hår o mörk hud.enligt henne var han ca175cm och ca 16-
  20år.polisen ville ha hennes kläder för att leta efter dna.så kanske går det.sådana här problem har Vetlanda aldrig haft nånsin.men blir väl vanligare ju fler addidas krigare det kommer.mina22döttrar får ej gå ut ensamma.

 2. Denna klädsel måste vara super-inne,bland arabisk/afrikanska beduiner !
  Överhuvud skall det tydligen vara svart färg,om detta nu har beordrats av deras Allan ? En annan gemensam nämnare är deras åldrar…. 😉

 3. Undrar om Adidas varumärket tycker att det är bra reklam att dessa gossar från MENA-kulturen sponsrar dem

 4. Och den försörjer vi ! Otrevligt. Annars saknar jag som vi läsare här något om det mörka utseendet och lockigt hår och brytning på svenska . Alibaba.

 5. 13-15 år, hmmm !
  Är kanske ett stackars vilset kränkt och orättvist behandlat ensamkommande barn i addidasbyxor som söker efter moderlig värme och trygghet………..
  Någon snäll äldre svensk mångkulturälskande kvinna kommer säkert att förbarma sig över denna individ.

  • han är ju portad , anmälningar gills inte längre om jag har förstått det rätt.

Kommentera