Stäng

Norsk dialogpolis – Ligg ner, rör du pistolen, skjuter jag dig i huvudet

BROTTSLIGHET. I måndags inleddes rättegången mot tre ”svenskar”, två som rånade en guldsmedsbutik i Oslo den 29 juli 2019 och en kumpan till dem, rapporterar Dagbladet i Norge.

Läs om rånet och se filmen från den norska polisens jakt på rånarna och lyssna på den norska ”dialogpolisen”.

-Pettersson misstänker att i Sverige hade poliserna blivit utsatta för mediernas drev och rånarna fått skadestånd…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Norsk dialogpolis – Ligg ner, rör du pistolen, skjuter jag dig i huvudet

 1. Uppfriskande att se.
  Undrar om något liknande hade utspelat sig i Sverige. Säkert många poliser som är kapabla att ta hand om buset på ett effektivt sätt men ledningen skulle förmodligen aldrig godkänna det, för att inte tala om media som skulle gå fullstöndigt bananas.

 2. Den där biljakten på cykelbana kändes inte helt ok.. Det klart man vill att de ska få fast skiten men tänk om det kommit en mamma med barnvagn, en cyklist eller vad som helst när polisbilen plöjer fram i 60-70..

  Det där vill i alla fall inte jag möta på en cykel och gångväg.

 3. Robbers lives matter. 🤪
  Ding Dong Kokko

  Så gött, bra agerat av norsk polis !
  👍👍👍👍👍

  I Sverige hade rånarna klassats som baaaarn, hade fått ersättning för misshandel och blivit serverade pizza, saft och bulle, samtidigt som en feministisk knäböjande kvinna till polis, hade hejat på rånarna och stöttat deras framfart.

  Norges, Danmarks och Finlands ledare, ni har mycket att lära Sveriges s.k. ledare.

  ☀️☀️☀️☀️☀️ till de poliser som agerar som poliser, och inte som knäböjande dörrmattor åt dessa vinstleveranörer !

  Ps. Norge, ni kan få Sverige !

 4. Tyvärr agerar de norska polisern lite mesigt här, skottlossning med dödlig utveckling är det som ger respekt, likaså att hänga ut offren med tillhörande video att så här kommer det att gå för alla som inte förstår landes lagar.

  Vi har kommit till den punkt där det måste visas att det är nog nu. Mesigheten har aldrig fått nån brottsling på nya tankar.
  Kanske inte stränga straff heller, men vi blir av med dom från gatorna.
  Och det avskräcker från att barn blir dom nya brottslingarna

 5. Norsk polis hade inte bråttom till fikapaus. De visar vägen hur man hanterar ”svenskar”.Hur kunde de komma in i Norge nu när gränserna är stängda?Hoppas få höra vidare rapportering om ärendet.

 6. Blivit avsked i Sverige och skadestånd till den stackars kränkta kriminella parasiten !
  Eller alternativt en knäböjning och en ursäkt…..

 7. Tror faktiskt att den svenska polisen har en hel del att lära av den norska. Ett resolut ingripande är alltid bättre än ett tafatt.
  Den svenska pressen hade naturligtvis löpt amok och skrikit polisbrutalitet, men ”den som sig i leker ger får leken tåla.”
  Vi kan utan tvivel minska storleken på antalet ledamöter i Riksdagen om vi införde svenska ordspråk i många arbetsbeskrivningar samt i lagböckerna.

 8. Exemplariskt ingripande. Det finns mer än coronan som gör att Norge har problem med att låta det att vara fri passage över gränsen.

 9. Vadå dialogpolis? Det där var en norsk monologpolis. Precis som de flesta poliser i världen som inte genomgått polisutbildning på Södertörns polishögskola.

   1. Ståfräs har rätt. Alla myndigheter i ”Sverige” består av hbtq-clowner och gensutramsare.

   2. Svensk polis är statsstyrd, alltså agerar på regeringens uppdrag. Polisen har blivit socialiserad med allt vad det innebär i det PKstyrda värdegrundade samhället. Alla lagar och regler har genomgått en förändring till att anpassas att aldrig kränka individernas rätt att fritt bestämma om sitt leverne, uppstår konflikter går individens väl först.

    Detta är utvecklingen i ett PKsamhälle där inget får ifrågasättas, Polisen agerar på regeringens och riksdagens direktiv. Ändringar kan bara ske om det kommer nya direktiv, men då behövs en ny regering.

  1. Mycket tveksamt. Urvalet sker efter prideparad-faktorn. Ju bögigare du är desto större chans till antagning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: