Jimmie Åkesson: Invandringen kan vara okej om målet är noll personer eller netto-minus .

INVANDRING. Ett volymmål eller inte för invandring? Den frågan debatterades i SVT:s Aktuellt i går kväll. Centerpartiet är kritiskt till en sådan lag, men är redo att titta på alla förslag i den pågående migrationskommittén.

– Att sätta ett absolut tak på hur många som får söka asyl i Sverige är inte förenligt med asylrätten. Situationen i omvärlden avgör om människor har skyddsskäl eller inte, säger partiets migrationspolitiske talesperson Jonny Cato (C).

SD:s partiledare Jimmie Åkesson menar att ett volymmål för invandringen kan vara okej om målet är noll personer. – Fler måste återvända. Det är vår absoluta utgångspunkt, säger Åkesson.

Han menar att Socialdemokraterna måste välja sida mellan Centerpartiets och Miljöpartiets mer liberala linje och en ”mer nykter syn”.

SVT:s politiske kommentator Mats Knutson konstaterar att det blir ”mycket, mycket svårt” att nå en bred överenskommelse. Att SD ska vara med i slutändan ser han som helt uteslutet. Kommitténs förslag ska vara klart den 15 augusti.

-Pettersson säger att en volym på noll personer är en första början, sedan måste det till återvandring i stor skala av dem som inte kan eller inte vill assimilera sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Jimmie Åkesson: Invandringen kan vara okej om målet är noll personer eller netto-minus .

 1. Släckt med Röven. Talar som en papegoja Ordning och Reda, Ordning och Reda. Mest utsatta, Mest utsatta. Humanism, Humanism, kra kra kra.
  Bra Jimmy att du talade om vad asylrätten innebär

 2. Centerparsiten verkar vara en riktig arbetargrabb.
  Man baksnar…
  Räckmackans lille pojk.
  Ponnsan
  AfS

 3. De som aldrig i sitt anletes svett har slitit ihop för sin försörjning de kan som Centerpartisten vara generösa. Problemet är att dessa mollusker har för stor makt och för liten erfarenhet kombinerat med enkelriktad otillräcklig järnkapacitet. Vad de åstadkommer är av intet värde, de visar som norrmännen så träffande förklarar att det är “hol i hode.”

 4. Att flummarna påstår att vi inte kan säga nej är vad jag förstår kvalificerad bull shit. Varje nation kan inte säga nej till en asylansökan kanske är korrekt, men att vi ska behöva ta emot men inte har resurser att tillhandahålla arbeten eller fri bostad. Om nu FN säger något annat då får de också betala, men FN är som EU en koloss på lerfötter och lever på bidrag som de förslösar med stor frenesi.

 5. Känns helt rätt att i dessa “mörka” tider vara medlem i och sedan 2018 rösta på AFS, partiet som bland annat driver frågor som ett totalstopp av svenskt bistånd stopp för all typ av invandring till Sverige, krav på ett Återvandringsverk istället för Migrationsverket och ett Swexit !
  Vilka av dagens partier från V till SD i dagens riksdag driver något av dessa frågor ?

 6. Samtal på Svt, sojaman vill anställa 200.000 inom offentlig sektor.
  Det skulle vara bra ur ett arbetar perspektiv.

  Det täcker bara upp de invandrades behov och är ett nollsummespel.
  Så länge den privata ekonomin inte växer så handlar det bara om MER skatter. En export eller konsumtionsökning är det enda som skapar välstånd. Orsaken till välfärdens kris är inte för låga skatter utan en tärande grupp som inte tillför inkomster till oss.

  Därför minskas välfärden p.g.a för många som bara ska ha, inte bidra.
  Offentlig sektor är inte ett integrationsprojekt som drabbar oss som betalar eller har betalat.

 7. Det spelar ingen roll hur dom gör, Sverige är så förstört och utom all räddning. Någon framtid existerar inte längre i Sverige. Alla unga som vill bilda familj och skaffa barn, och kunna se en trygg och säker framtid för sin familj bör snarast flytta från Sverige. Framtid för Sverige och dess befolkning är en utopi. Det som återstår är det som alla självmordsbenägna svenskar längtar efter när dom går till valurnorna, nämligen en befolkning som helt utraderas.

   • Nej, det finns faktiskt undantag. Polen, Lettland eller Ungern är väldigt bra alternativ. Alla tre med en politisk styrning som värdesätter sin befolkning och ser till att den alltid kommer i första hand. Själv skulle jag välja Lettland för jag har en kompis som har flyttat dit med sin familj och han säger att det skulle dom ha gjort för 10 – 15 år sedan. Han saknar ingenting i Sverige.

   • Finland har i alla fall varit ett bra alternativ. Med Sanna Mirella Marin återstår det att se hur det blir. För att kunna bli amerikansk senator eller president måste du vara 35 år fyllda. Flicksnärtan är 34 år fyllda men kan överraska. Fast det är klart, det kan visa sig att hon har mer cojones än den svenska regeringen tillsammans. Men å andra sidan är det inte svårt att toppa.

 8. Det är närmast patetiskt att höra denne centerpartistiske politiske broiler stå och snacka om Sveriges framtida migration och invandringspolitik.
  Han är ju inte torr bakom öronen och har vad jag kan förstå heller aldrig haft ett riktigt arbete.
  Han har uppenbarligen fått ett uppdrag som är “något” för stort för hans kompetens.
  Sveriges riksdag och regering har tyvärr för många av denna sort idag!

 9. Totalstopp nu tack!. Vi behöver skicka ut alla med avvisningsbeslut. Till att börja med. Sen stoppa alla bidrag till utlandet. Sen kan vi börja bygga upp landet igen. Det finns massor att göra. Revidera myndigheter mm. Det är ett enormt slöseri med skattepengar. Som pågått i decennier!!.
  Börja idag!.

 10. Tyskland,Holland Österrike Polen,Ungern Danmark Norge Finland USA, med flera, vill inte ha in Svenskar i sina länder på grund av hur
  illa Sverige skött pandemin, Men vad gör Svenska folket då?? Jo då ger man dom styrande som är orsak det höga dödstalen rekordsiffror i
  opinionen????

  Jag finner inga andra förklaringar till detta mer än att antingen är
  Svensken fullständigt dum i huvudet, eller så har Media manipulering
  fått fram dessa siffror,, det sista troligast!

  • Tony, det ena utesluter inte det andra !!

   Att svensken sedan mer än 50 år utsatts för hjärntvätt och alltför många, alltför enkelt svalt alla dessa lögner är beklagligt.

   Att i stort sätt all svensk media för cirka 20 år avsade sig rollen som den 3:e statsmakten och istället blev en vänsterliberal propagandaapparat, som skulle få Goebbels att häpna av avundsjuka, är än mer beklagligt.

   //Gunnar

  • Det var nog sista gången (s) fick sådana fina siffror. I orostider tenderar folk att sluta upp bakom de styrande.

   Inför nästa opinionsundersökning har folk istället sin förstörda utlandssemester i åtanke. Andra länders befolkning kan nu glädja sig åt att trots allt kunna komma iväg, men svenskar vill ingen ta emot. Nu är vi persona non grata i Slovenien också. Inte ens en liten dagstur till Köpenhamn är möjlig.

   Tack så mycket Stefan Löfvén. Bra jobbat (viss ironi kan förekomma).

Kommentera