I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser

INVANDRING. I Sverige har vi tagit emot 1,2 miljoner invandrare de senaste tio åren och efter nio år i Sverige hade mindre än 30 procent av icke-västliga invandrare en månadsinkomst över 20.000 kronor. Efter 15 år hade endast 37 procent en månadsinkomst över 20.000 kronor. Många av dessa jobb är dock subventionerade med statsbidrag varför även de som arbetar med sådan kan räknas som bidragstagare, skriver Handelns Forskningsinstitut i en ny rapport

Ändå är politiker, SVT med flera fräcka nog att skylla problemen i landet på de äldre och fortsatt hävda att invandringen är bra.

-Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser

 1. Nu har vintern kommit och de fattiga invandrarna som har bil skrapar inte bort isen från rutorna utan bilarna får gå på tomgång tills rutorna är isfria och det är varm och skönt inne i bilen, sedan kör dom några hundra meter till dagis och skola. Vi svenskar får lov att respektera max en minut tomgångskörning annars blir det böter!

 2. Öppna dörren till Samhall. Ni kommer att bli förvånade. I princip ingen på Samhall har svenska som modersmål. 50 000 personer från utlandet med lönebidrag för att dom inte kan jobba. Det är det helt tyst om i media.

 3. Har inte Sverige tagit emot fler ?
  Var man än är och tittar så kryllar det ju överallt av icke svenskar, känns som att vara i Afrika eller i Mellanöstern definitivt inte i Folkhemmet Sverige.

 4. Jag har flera bekanta SVENSKAR som har haft sk “extratjänster” i två år, de har nu fått sluta trots att de skött sitt arbete perfekt!! för att lämna plats för Utlänningar! FOLKMORD!!

 5. Petterssons blogg skrev:

  Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar.

  – Bingo. Miljön är jätteviktig. Utsläppen av koldioxid är ett jätteproblem.

  Men ingen nämner det största miljöhotet: En ständigt ökande befolkning.

  Miljöpartiets förslag är bara meningslösa symbolåtgärder som bara belasta medborgarna, men utan att minska utsläppen.

  Samtidigt som allmänheten plågas av Miljöpartiets meningslösa åtgärder, så är Miljöpartiet det parti som mest störst entusiasm trycker in ännu mer folk i Sverige.

  Miljöpartiet är den största miljökatastrof man kan tänka sig. Miljöpartiets politik verkar ha skapats för att ödelägga miljön så snabbt som möjligt.

  Det är bara löjligt med invandringsmotståndare som säger att klimatproblemen är en bluff. Det självklara borde vara att ta koldioxidutsläppen på stort allvar, och istället uppmärksamma att Miljöpartiet arbetar intensivt för att öka utsläppen. Att prata om “klimatbluff” bidrar bara till att upprätthålla den falska bilden av att Miljöpartiet värnar om miljön. Hur tänker folk? Jag begriper det inte.

 6. Tänker på de immigranter som har kommit de senaste 30 åren från mellanöstern. Dessa kvinnor med muslimsk huvudbonad vad har de för glädje att vara här i det “lössläppta” västerlandet. De lever under religiösa dogmer och social kontroll och säger att de inte vill ta av sina hijaber för att blotta sina hår bör repratieras till sin ursprungskultur tillsammans med sina manliga släktingar. Dessa som lever med hedersförtyck och vill ha lössläppt hår är ömmande fall. De bör prövas ifall man kan ge dom en slags social och etisk asyl.

 7. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  De invandrare som kommer till Sverige sent i livet är också en belastning på pensionssystemet mer än svensken som betalt in till systemet i mer 40 år. Svenska pensioner har inte heller ökat i den grad som övriga inkomster. glappet ökar år från år. Att klaga på SVENSKA pensionärer som inte ligger det svenska samhället till last i förhållande till “andra” grupper är att klandra personer som upparbetat det välstånd vi har för närvarande. Svenska ekonomiskt “självgående” pensionärer betalar också skatt, de gör det också de senare åren av sitt liv när de behöver samhällets service och en stor del av deras pension går åt till de här kostnaderna.
  Avundsjukan kanske främst kommer från de som inte lyckats förkovra sig och på svenska skattemedel tillsett att de har en anställning som antingen är skattefinansierad eller att de lever på bidrag.
  Här ett exempel där avundsjukan riktas mot de pensionärer som genom idogt arbete lyckats och själva åtnjuta sina dagar i solens glans utan att vara det svenska samhället till last. De mindre lyckligt lottade kanske skrupulösa politiker gärna vill vara av med.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2019/12/03/jag-en-klimatflykting/

  • Och hur många svenska pensionärer har full garantipension? Jag känner ingen i min generation.
   Själv har jag ca 200:- i garantipension. Resten är privata och tjänstepensioner. Märkligt!! Att sparar du själv under ditt yrkesliv så minskar den statliga pensionen!!
   Hur kan det få gå till på det viset???!!
   Sjukt!? Orättvist mot arbetande svenskar!!

   • En sosseregering stödd av Centerpartiet lovade guld och gröna skogar på 1960-talet. Betala in skatt och vi ser till att du får en bra pension. 50 är senare använder man de här resurserna för att bekosta en extreminvandring och “ger fingret” åt de som gick på bluffen.

 8. Bra för pensionerna??? Ja i så motto att vi får mycket sämre pension, själv tycker jag att man kan sluta och kalla det pensioner, och istället kalla det för fattigvård och Överlevnadsbidrag, som det i verkligheten är för hundratusentals pensionärer ,detta trots att dom jobbat sen dom gick ur skolan.

  Vi har världens högsta skatter, vi betalar mest till EU och får tillbaks minst,ändå har vi dom sämsta pensionerna i hela västvärlden,vi tar emot flest välfärdsturister i hela Europa, långt fler än vi klarar av, vi har även den högsta brottsligheten efter antal invånare.

  Hänger detta ihop med att vi även har världens mest korkade politiker? ja absolut!

 9. En stor återvandring utav de som ej bidrar till samhället är ett måste med nuvarande system annars vore det klädsamt med extraskatt för de som förespråkar att vi ska ha invandrare som drar benen efter sig och begår brott. De borde också vara obligatoriskt att förespråkarna även flyttar ut till våra No go förorter minst ett år. Hög tid att ni också tar del utav den “fantastiska” mångkulturen istället för att godhetsknarka på andras bekostnad.

 10. Ta bort bidragen, gör de något kriminellt ska hela familjen utvisas, kan de inte betala för sig så finns det andra länder att åka till, betala en peng till de som vill återvända, släpp inte in människor som inte har pass, gå igen ALLA bidragsformer och de som lyfter mer än ett blir straffade och förlorar med en gång sitt medborgarskap detta gäller hela familjen, lära sig svenska normer och värderingar, lära sig bra svenska inom en tre års period, kan man inte eller vill man inte jobba så ska man inte få en krona i bidrag, när man först har betalat in skatt i tio år har man rätt till en 50% del av bidragen. Detta vansinne måste få ett snabbt slut.

  • Gringo! Detta står att läsa på Migrationsverkets hemsida: Återvandring,citat “Förutom ett bidrag för resekostnader kan du även få bidrag i kontanter. Du kan högst få 10 000 kronor för varje vuxen person och högst 5 000 kronor för varje barn under 18 år. En familj kan sammanlagt få högst 40 000 kronor i kontanter.” Problemet är väl att de vill ha mer än så!

   • gambubben! Antagligen får de mer per månad i bidrag så det finns ingen vinning för dem att ta det erbjudandet, det är säkert uträknat av socialdemokraterna för det vill ju inte missta sitt röstboskap. Finns det någon som vet hur mycket bidrag de kan få per månad? Eller har regeringen mörkat detta?

 11. Expressen 9 april 2015: Dåvarande framtidsministern Kristina Persson (S): “Invandring bra för pensionärerna”

  Läs mer, se och lyssna på video på länken nedan:

  https://www.expressen.se/nyheter/ministern-okad-invandring-gynnar-morgondagens-pensionarer/

  Så här blev det:

  Oförskämt att pensionärer blir mycket illa behandlade av ljugande kommunpolitiker på lägre nivåer. Då är det en himla tur att det finns mycket “hederligare” regeringspolitiker som visar sin “stora generositet” mot pensionärerna.

  Hånet mot pensionärer – Skatten sänks 35 kronor. Finansminister Magdalena Andersson sänker skatten för cirka en miljon pensionärer.

  De fattigaste pensionärerna får nöja sig med en skattesänkning på endast 35 kronor i månaden medan de rikaste pensionärerna kan räkna hem långt över 600 kronor i sänkt skatt. (Publicerat 23 augusti, 2019)

  Läs mer på:

  https://www.dagensps.se/privatekonomi/pension/hanet-mot-fattigpensionarer-skatten-sanks-35-kronor/

 12. Det finns bara en fråga våra sk politiker och kulturbrakskits etablissemanget vägrar diskutera och det är – hur ska NI lösa det här nu då?

 13. Vi måste stänga gränsen helt och påbörja en stor återvandring. Gör vi inte detta snart är Sverige ett förlorat land med nästan bara bidragstagare och kriminella. Vem ska då betala kalaset ????

Kommentera