FN-sponsrad annons uppmuntrar icke-muslimer att bära hijab

ISLAM. En tysk annonskampanj visar en blond kvinna som bär slöja, hijab, och uppmuntrar medborgarna att ”njuta av skillnaden” och ”vara toleranta” Detta kommer efter många fall av påstådd diskriminering av muslimska kvinnor i Tyskland.

Den 18-sekunder långa annons, som finansieras av FN- Unesco och i förlängningen alltså tyska och svenska skattebetalare ”turkiska kvinnor bär hijab.” En blond kvinna vänder sedan runt för att visa sitt ansikte, och säger ”Jag också, det är vackert!

-Pettersson säger att det vore bättre med en annonskampanj där muslimska kvinnor uppmanas ta av sig hijab och tälten eller åka hem. Enligt FN:s konventioner ska de assimilera sig…och inte steg för steg ta över västvärlden.

9 thoughts on “FN-sponsrad annons uppmuntrar icke-muslimer att bära hijab

  1. Visserligen borde man vid det här laget vara härdad mot feminazisternas och EU-fascisternas tragikomiska utspel, men detta inslag tar det föga hedervärda humorpriset! Något mer provocerande i sin patetiskt islamistjuckande befrämjan av den samhällsfarliga invasionen av knogstödjande djävulstillbedjare, får man sannerligen leta efter.
    Andreas, estet och patriot.

  2. Men vilket skit, blir galen på all naiv propaganda. Se även idioterna som propagerar för Det nya landet. Hur har dessa människor växt upp som är så förbannade på sina födelseländer? Väx upp för fan och passar inte kulturen, lagarna och landsmännen så är det tamejfan bara att dra. Adjö!

  3. Årets pk-julklapp?
    ”Visa din mänskliga godhet genom att köpa detta plagg tull din fru/flickvän/dotter/vilken kvinnlig släkting som helst. Hennes utomhusvistelse blir också mycket säkrare!”

  4. FN från början under norsk och svensk generalsekreterare var väl OK men organisationen har dragit till sig globalister, islamister och charlataner, inte minst på generalsekreterareposten, som har gjort den agendasättande, kostsam och ineffektiv. Lägg ner och börja om med bara moderna, civiliserade länder. Dess verksamhet verkar nu förtiden mest gå ut på att kritisera och förstöra västvärlden.

KommenteraAvbryt svar