Hatbrott mot kyrka i Malmö

Och igårkväll brann det i Heliga Trefaldighetskyrkan i Malmö,Heliga Trefaldighetskyrkan polisen benämner det som hatbrott. Håll till godo med en bild från den 19 februari, asylboendet för ensamkommande unga män i förgrunden, och kyrkan näst efter den.

Minns ni islamisten som gick hatbärsärk i S:t Pauli kyrka?

2016-07-08 21:34, Brand, Malmö

Brand i byggnad, Eriksfältsgatan.

Larm inkommer en brand i en kyrka på Eriksfältsgatan. Polis och räddningstjänst åker till platsen.

Uppdatering: Någon har satt eld på några plaststolar i en trappa ner till en källare. Det har inte brunnit inne i kyrkan. Strax innan klockan 22.00 är branden släckt. Inga personskador rapporteras från platsen.

Ärendet rubriceras som mordbrand och kommer också att utredas som misstänkt hatbrott. En person befann sig i kyrkan när branden utbröt och larmade räddningstjänsten.

Organisation

Polisen Skåne

8 thoughts on “Hatbrott mot kyrka i Malmö

  1. Bara en tidsfråga till fler av våra gemensamma helgedomar brinner eller sprängs till förmån för islams moskéer som sadi Arabien finansierar pga att inga som helst krav på dessa ställs.
    Eller att var kyrka eller dåligt som skändas så river vi en moské i Sverige eller övriga EU samma gäller alla de här andra typerna av lokaler som är tillfälliga moskéer, de som hyr ut lokalerna till dessa verksamheter får ett totalt verksamhets förbud i dessa lokaler.

  2. Varför skyddas inte våra kyrkor och våra kristna värderingar? Jo, för att kyrkans ledning inte tycker att det är värt att bevara. Dessa åsikter pressas ned i organisations och massmedias vänster avskyr kristendom. Nu är det hedningarna och deras falska lära och falska profeter som skall hyllas och smekas på benen. Vårt, tusenåriga kulturarv är bara barbari. Dessutom kostar det att hålla kyrkor öppna och i stånd. Då blir det inga pengar över till potentaternas ”studieresor” till spa-anläggningar i Thailand.

    • Lyssna på hatbrotten Geert Wilders räknar upp och fundera över den gemensamma nämnaren ! ISLAM!
      Islam är en HATIDEOLOGI inlindad med litet religion och de vill skrämma civilsamhället till underkastelse genom hot, terror, mord och målet är en muslimsk diktatur ungefär som i Saudi Arabia som har koranen/sharia som lag och grundlag.
      Dessa delar inte vår värdegrund som vilar på humanism, demokrati och mänskliga rättigheter!

  3. Inte ens dessa hus får vara andningshål för oss. Oss…..?
    Ja, ärr det någon här som tror på samhällsintegration?
    Nu och i framöver.
    Tror på en stor blandad välvillig familj, med samma mål för landet sverige?. Med samma känsla av att vi ärvt landet sverige av de som byggt upp landet.. Med möda och besvär.

    Vad gjorde alla de nu nyanländas, mor och farföräldrar under denna uppbyggartid, i sina länder?

    Och kyrkan nu…..
    Berikar detta hatbrott vårt samhälle?
    Gör välutbildade så här, tänker på raketforskarna….?

    Det som sker är inte klokt.

  4. Det var väl ingen nyhet. Hade det varit en moské, så hade förstasidorna i slaskpressen varit fullklottrade. Så fort någon bara kastat en tändsticka på golvet där, så skriker journalistpacket unisont hatbrott i falsett.

KommenteraAvbryt svar