Åttaårig flicka utsattes för stenkastning, de siktade medvetet på kvinnor och barn

INVANDRARVÅLD. En av de som utsattes för stenkastning utanför Hemköp, Tjärna ängar, Borlänge under lördagen var en åttaårig flicka. Det berättar en dotter till en av de anställda som också utsattes för stenkastningen. Hon uppger att stenkastarna avsiktligt siktade på kvinnor och barn.

– Min mamma jobbar på Hemköp och var en av dem som blev utsatt för stenkastning, berättar dottern som vill vara anonym med hänsyn till den situation som råder. Och hon fortsätter: De stod utanför och var på väg hem när stenarna började hagla. Det var tre kvinnor och en 8-årig liten tjej. De siktade alltså medvetet på kvinnor och barn. Men tyvärr så såg de inte exakt vem som kastade då de försökte skydda både sig själva och den lilla tjejen.

Uppgiftslämnaren varnar för att situationen kan trappas upp om inget görs snabbt. – Fattar de inte att det börjar jäsa i husen i Borlänge. Jag är normalbegåvad med hyfsad empati för folk och fä och förstår komplexiteten med utanförskap och socioekonomiska svårigheter för vissa grupper i samhället. Men nu har det gått för långt.

Dalarnas Tidning

-Pettersson säger att det var länge sedan det gick för långt och ansvariga är sjuklövern, hatmedia och 87:an…

Tidigare om Tjärna ängar

Borlänge välkommen

17 thoughts on “Åttaårig flicka utsattes för stenkastning, de siktade medvetet på kvinnor och barn

  1. Klandra inte muslimerna!
    De gör bara det som står i deras ”lagbok” koranen.
    Har vi bjudit in dem så får vi acceptera att de har en egen ”lag”,
    och följer den.
    Var och en av oss som har tur att inte bli mördad av dem
    får vara lycklig – så länge det varar.
    Varje muslim är muslim!
    Känner du dig trygg?
    Vad gör du åt det?
    Hur ser du på din framtid?

  2. Jag har under många år följt hur polisen i USA och på andra håll jobbar genom att följa Discovery med flera tv kanaler. Har även följt tullens arbete på Sidneys flygplats i Australien.
    SVENSK POLIS jobbar INTE längre som en normal polis gör ute i världen, där griper de vådsverkare, belägger dem med handfängsel och anhåller dem, häktar och sätter dem i fängelse.
    Man måste höja på ögonbrynen när de till och med blir attackerade, spottade på, smädade MEN ändå gör de inga gripanden….
    KONSTIGT….

  3. Ändå går det inte upp något ljus alls hos Svenne och Lotta Blöting.
    Och polismakten, sedvanlig gäspning?

    Om det fortsatt ska vara ett så mjukt och feminint uppförande av det svenska samhället, då kommer det ofelbart att gå åt h%#vete.

    Vad är detta, egentligen? Allvarligt talat?

  4. Vem har tryckt upp ”Välkommen till Borlänge” affischen???? Den borde fängslas. Bilden skulle vara en dalmas och dalkulla i full landskapsmundering med en dalahäst. Vart är vi på väg? Finns det ingen ryggrad och stolthet kvar i Dalarna? Skall vi glömma hur vi ser ut och hur vår kultur är? Inte är dessa svarta Afrikaner representativa för Dalarna. Tillfälliga besökare snarare som snart skall hem igen. Skäms på er – visa lite stolthet över ert kulturarv istället.

    • Som läget är får man vara tacksam för att somalierna inte klätts i folkdräkt från Siljansbygden och utrustats med fela och näverhorn!
      Snart kommer vi säkert att få se ett somaliskt roddarlag på Siljan som ror moskébåten till….? Allt för att locka turister. Dårskapen har ingen ände.

  5. Om dessa invandrare var lika flitiga på att skaffa sig arbete som de är på att leta lagom stora stenar att kasta på oskyldiga svenskar skulle kanske svetsaren/statsministern få i alla fall lite rätt i att Sverige vinner på invandringen.

  6. LENNART MATIKAINEN är väl värd att lyssna på – han talar om verkligheten som den är men ger ändå människor mod att stå upp för sanning och god moral:

    • Jag köper inte allt denna Lennart säger men en del bra saker….Att lika många poliser sagt upp sig under årets 3 första månader som under hela förra året är allvarligt. Mest unga poliser.
      Det verkar som ett klokt steg att lämna en verksamhet där en stolle som Eliasson är chef, den är politiskt styrd och de har order att inte gripa bilbrännare och stenkastare.
      Och hur kul är det att gripa detta drägg ?
      Ett viktigt jobb för de som bor i utsatta områden som politikerna nu fyller på med mer araber/muslimer i stället för att ta ansvar förde som redan är där och för sitt eget folk, Sveriges befolkning.

KommenteraAvbryt svar