Miljöpartist bakom id-protest på Kastrup

INVANDRING. Över 1 300 personer har anmält sig till MP-politikern Stellan Lindells protest på Kastrup under lördagen, skriver Sydsvenskan. Lindell anser att id-kontrollerna som infördes i veckan strider mot asylrätten och har därför planerat en aktion där han ska vägra visa id.

– Majoriteten av alla flyktingar som kommer till Sverige har inget id, så man kan se det här som en solidaritetsaktion, säger Alingsåspolitikern till tidningen.

– Pettersson har inget emot att Stellan Lindell vägrar visa id så kan han åka till ett land där de inte är så noga och hålla grytan kokande åt svältande barn…

2016-01-08_2208

 

15 thoughts on “Miljöpartist bakom id-protest på Kastrup

  1. Nu har idioten Stellan Lindell ställt till så att det inte går några tåg alls mellan Danmark och Sverige genom att uppmana folk att visa ID-handlingar. Det är inte så konstigt att han beter sig på detta vis, han är ju miljöpartist.

  2. Miljöpartisterna har så låg iq att dom måste massimportera folk med ännu lägre iq för att dom själva ska känna sig behövda.

  3. Romson och Fridolin har i DN erkänt att de är naiva och verklighetsfrånvända. Här är ytterligare en miljöpartist som måste bikta sig.

  4. Vilken intelligensbefriad protest, lika smart som MP Ruwiada eller vad hon nu hette som värnade om miljön genom att åka taxi!

    Killen är ju som klippt och skuren ur någon ”comic strip” MP har många slocknade ljushuvuden i sin organisation, den ena dummare än den andra!

    Tänker på filmerna med Clintan ” nu fajtas vi igen” med flera i den genren!

    Bado var ju ledare för motorcykelligan, vid ett tillfälle var de tvungna att på motorcyklarna följa efter Clintan, efter att Clintans chimpans kompis genom ett comando ”turn right” fällt hela motorcykleligan vid ett rödljus!

    Clintan hade lite försprång och hann precis passera en vägmaskin som med betongridå lägger ny körbana. Bado och hans gäng hade inte samma tur, utan passerade genom betongridån varvid de göts in i betong sittande på sina motorcyklar! När de sedermera stannade och knackade fram varandra ur betongskalen, ber Bado en stilla bön kisande mot himlen med knäppta händer ”käre Gud varför skapade du vissa män av stål men mina av skit”

    Jag vill lite satiriskt dra en parallel till Miljöpartiets slocknande ljushuvuden med ovanstående lilla citat!

KommenteraAvbryt svar