SD-kritik tas bort från kommunbild

INRIKES. Riksdagsledamoten Rossana Dinamarca bar en t-shirt med texten ”SD=rasister” i plenisalen i höstas. När vänsterpartisten Petra Lindroos Jonasson ville ha en likadan tröja i samband med den årliga kommunfullmäktigebilden i Kristinehamn blev det tvärstopp.

2015-02-16_1210

Fullmäktiges presidium har beslutat att retuschera bort texten från det officiella fotot, skriver nwt.se

– Vi har haft en oskriven regel om att det är vårdad klädsel som gäller och då är det inte bra om någon bär en text med politiskt budskap eller propaganda, säger ordförande Ingrid-Märta Grönlie (S), till tidningen.

Vänsterpartiet har accepterat beslutet men välkomnar debatten kring vad som kan anses som lämplig klädsel. – När Rossanna Dinamarca hade en likadan t-shirt i riksdagen var det okej, men här är det inte okej, säger kommunalrådet Anne-Marie Wallouch (V).

-Pettersson inser att kommunalrådet Anne-Marie Wallouch (V) inte har fattat något. Det var inte okej när Rossanna Dinamarca bar en likadan t-shirt i riksdagen, det var ett bevis på dåligt omdöme…

Nu vet jag inte om de finns fler med lika dåligt omdöme som vänsterpartiser men då kanske denna t-shirt skulle passa…V=Mördare, jämfört med det gänget var Hitler en amatör…

15 thoughts on “SD-kritik tas bort från kommunbild

  1. Lustigt att inte Rossanna Dinamarca och Petra Lindroos Jonasson har upptäckt det uppenbara tryckfelet. Som vi andra ser.

    Naturligtvis ska det stå Twisted Sister på T-shirtsen.

    Det kan gå så när man beställer svart.

  2. Det är ganska lätt att få en kommunist att hålla käften,
    det är bara att fråga vilket land i världen som har eller har
    haft kommunism som statsskick, och där det råder
    välstånd. Jag garanterar att dom blir svarslösa!

  3. Det känns inte riktigt bekvämt att en invandrarkvinna sitter i Sveriges riksdag och arbetar för att fler invandrare ska komma till Sverige. Speciellt inte i dessa ”IS tider”.

  4. Man förväntar sig lite bättre förstånd av politiker och framförallt av riksdagsledamöter även om de är vänsterpartister.

    Tänk om alla ledamöter skulle komma iförda T-shirts med diverse nedvärderande tillmälen på?

KommenteraAvbryt svar