Israel förbereder för massutvandring från Europa

Israels premiärminister Netanyahu var tydlig under söndagens kabinettsmöte då han sa att ”vi sänder våra kondoleanser till det danska folket och den judiska församlingen i Danmark. Vi förbereder för att ta hand om en massimmigration från Europa. Jag skulle vilja säga till alla europeiska judar och judar var de än befinner sig: ”Israel är varje judes hem”.

“Extrem islamistisk terror har återigen slagit till i Europa, denna gång i Danmark. Vi sänder våra kondoleanser till det danska folket och till den judiska församlingen i Danmark. Judar har ännu en gång mördats på europeisk mark enbart för att de är judar och denna våg av terrorattacker – inklusive dödliga antisemitiska attacker – förväntas fortsätta.

Naturligtvis förtjänar judar att leva säkert i alla länder men till våra bröder och systrar säger vi – Israel är ert hem. Vi förbereder för att ta hand om en massimmigration från Europa. Jag skulle vilja säga till alla europeiska judar och judar var de än befinner sig: ”Israel är varje judes hem”.

Idag lägger vi fram en plan på 180 miljoner NIS för att uppmuntra emottagandet av immigranter från Frankrike, Belgien och Ukraina. Vi kommer att lägga fram ytterligare planer senare. Till Europas judar, och till världens judar, säger vi att Israel väntar på er med öppna armar.

180 miljoner NIS (Nya Israeliska shekel) motsvarar 390 miljoner svenska kronor.

-Pettersson har noterat att PK i Sverige föredrar muslimer och eftersom vi har demokrati får vi acceptera 87:ans beslut…

10 thoughts on “Israel förbereder för massutvandring från Europa

  1. Pettersson har noterat fel, i Sverige gör vi inte skillnad på folk och folk. Det vi(svenska folket) noterar är hur enskilda individer agerar.

  2. Mona-fjollan uttryckte sej …om man var rädd som tex judarna är rädda så vore det bra om dom pratade med någon så skulle dom förstå att det inte var så illa som dom trodde. Som sagt går det att bli mera tokig än så. Hon är bortom all räddning kärringen. Fy fan. Utvisa henne. Men nej ingen har gjort sej förtjänt av den satmaran

  3. På finska nyheterna talade man om att Finland höjt beredskapen och skickat ut extra bevakning vid synagogor. Finland har ca 2000 judar och mååånga färre invandrade muslimer.

    I Sverige anser man inte behöva höja säkerheten med anledning av vad som hänt i Köpenhamn. Här bor ca 20 000 judar och vi har måååånga gånger fler muslimer. Mona sa att det är de högerextrema som är antisemiter. När Agenda hade en jude med från Malmö hade man också tagit med en imam som ojade sig och sa att muslimer i Sverige var rädda och pratade om att fly landet p g a islamofober och attacker!!! Det vore något att hoppas på) Precis som om det var judar som dödat muslimer i Köpenhamn. Fy f-n för SVT!

  4. I Frankrike sitter c:a 60.000 judar med resväskan packad,för att utvandra till Israel.Sedan deras kyrkogård skändades (300 gravar) i Elsass under veckoslutet,inser allt fler att Frankrike inte längre är säker för dem.
    Samma arabiska våldsutövare som Malmö,m.fl. svenska städers judar får uppleva.

    • Det är ynkedom av Frankrike att inte kunna kasta ut islamisterna, judarna i Frankrike, de som jag känner är verkligt fina och mycket duktiga människor.
      Frankrike kommer att känna av på många områden och det kommer att svida när de byter ut de skickliga mot våldsherrarna. Stollar !

  5. Jag tycker det är otäckt att judar samlas i Israel av det skälet att de sitter mitt i det muslimska hatet. De är omgivna av hat på alla sidor. Hoppas att Israel kan skydda sitt folk. Det sitter t o m muslimer i Knesset, 20% av befolkningen lär vara muslimsk.

  6. Under hela min levnad har jag aldrig noterat några
    problem med Judar, vilket innebär att dom jobbat och
    skött sig och smält in i samhället, allt medan andra
    grupper av invandrare kan stavas problem.
    Judar har heller inte försökt att pracka sin religion på
    oss andra!

  7. Vilken skam för Europa, jag hade tackat och flyttat till Israel direkt.
    Hoppas att Israel senare kan ta emot även ickejudar jag står bara inte ut med islamiseringen av Europa.
    Tänk att det finns ett land som älskar sitt folk, underbart !

KommenteraAvbryt svar