Expressens redaktion är rasistisk

I dagens nätupplaga av Expressen ser vi en journalistik i fullständigt förfall, detta trots att Thomas Mattson, chefredaktör för Expressen, lovat att det inte ska bli några pixlade bilder och att svenskar och invandrare ska behandlas lika. Nästan dagligen kan vi se att redaktionen på Expressen är ett gäng lögnare och rasister som behandlar svenskar helt annorlunda än invandrare.

Svenskar hängs ut med namn och bild långt innan de är dömda medan invandrare skyddas till varje pris. Att rapportera allsidigt, sakligt och korrekt som de lärde sig på journalisthögskola skiter de fullständigt i. De rapporterar bara det de vill att vi ska läsa och tycka.

Bilderna nedan skärmdumpar från Expressen.se idag.

 

− Pettersson som tror på att behandla alla människor lika publicerar för rättvisans skull även en bild på Ephrem Tadele Yohannes, född 1987 som är åtalad för mordet på Elin, den bilden kommer dock inte från Expressen.

Mordet på Elin i Expressen.se idag    Mordet på Johanna i Expressen.se idag

9 thoughts on “Expressens redaktion är rasistisk

  1. Göran:
    Polischefen Lindberg erkände inte, iaf inte inledningsvis, våldtäkt.
    Det tog det finns fler fall där det tagit endast några timmar för fulmedia att hänga ut svenskar och sedan pixla invandrare, även dömda invandrare.
    Minns du kanske zigenarna i malmö som tvingade en förståndshandikappad 14-åring till sex med ett antal män..?? De var pixlade trots att de vart dömda.

  2. Ehhh… det är ju en viss skillnad här. Andreas har ju erkänt och är antagligen skyldig. Ephrem nekar ju och är, enligt svensk lag, oskyldig tills rätten anser något annat.

KommenteraAvbryt svar