Hur många kriminella rapartister finns det?

BROTTSLIGHET. En känd svensk rapartist i 25-årsåldern häktades tidigare i veckan misstänkt för grovt vapenbrott, rapporterar Expressen. Risken för att den misstänkte fortsätter sin brottslighet bedöms som hög, enligt häktningsframställan som tidningen tagit del av.

Brottet som 25-åringen misstänks för ägde rum under våren, norr om Stockholm. Artisten nekar till brott.

-Pettersson har inte koll på ovanstående stjärna men undrar hur många kända ”svenska” rapartister det finns. Jag känner inte till någon men det kan ha med åldern att göra.

De döms, dödas och dödar så de borde ta slut snart. Några exempel på döda och dömda nedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Hur många kriminella rapartister finns det?

  1. Fredrik Reinfeldts favorit-nysvenskar.
    Och här är en annan av hans favoriter, Kadry El Naggar, som lockar människor i Mellanöstern att köpa företag och fastigheter i Sverige, med förhoppning om svenskt uppehållstillstånd. På sociala medier marknadsför Kadry El Naggar fastigheter, bland annat i Undrom i Ångermanland. ”Att myndigheterna tillåter det är ju skandal”, säger en Undromsbo.
    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/fastigheter-i-sverige-saljs-till-mellanostern-koparna-lockas-med-uppehallstillstand

    …vilket Kadry El Naggar haft myndigheternas tillåtelse att göra sedan över 10 år tillbaka:
    ”Misstänkt bluffbolag har flyttat till Osby. Hårt kritiserat Mellanösternföretag har ny bas. Tidigare har Dubai Egypt Sweden for Investment AB haft sin bas i Norra Kverrestad utanför Tomelilla. Där på företagets adress, registrerades fram till 2012 ett 60-tal företag åt människor i Mellanöstern, varav flertalet sannolikt hoppas på uppehållstillstånd. På samma adress bor sonen till företagets grundare Kadry El Naggar. Sonen Amr El Naggar har på företagets hemsida titeln ”Swedish Branch manager”.
    https://www.nsk.se/2014/06/13/misstankt-bluffbolag-har-flyttat-till-osby/

    28
    • Allt som går emot vår egen kultur premieras av vår kultur- och medieelit som något lite finare än vårt eget. Att dom sen ”råkat” bli grovt kriminella kan ju lätt förklaras med den ”strukturella rasismen” i vårt samhälle.

      33
  2. Tja vad jag hört från mina vuxna bran så jagar media utlänningar som kan bli kända artister. Anledningen är att kändisar kan användas som en premiering då man gjort något modigt enligt de woke och queernormer.
    Kända utlänningar kommer ställa krav på tidningar och tv genom att kräva utländska journalister och reportrar… så har de queera gjort och det redan på 80 och 90-talet, se så bra de gått för dem i maktens korridorer.

    29
    1
  3. …en sammanfattning av ett längre debattinlägg i Värmlands Folkblad av två representanter för SD, (riksdagsledamot, resp. rättspolitisk talesperson).
    Public service glorifierar en kriminell livsstil, och struntar i konsekvenserna av att hylla gängkriminella med personporträtt och ge dem priser. I dag belönas gangsterrapparna med skattemedel när deras musik spelas i Sveriges Radio, samtidigt som skattebetalarna tvingas bekosta konsekvenserna av deras ofta grova brottslighet, exempelvis när rättsväsende och sjukvård tvingas städa upp efter deras blodiga konflikter. Än värre är det för mordoffers närstående som genom skattsedeln tvingas finansiera kanalen som spelar låtar där mordoffren hånas av gangsterrappare.
    https://www.vf.se/2021/12/05/debatt-public-service-hyllar-gangkriminella-och-struntar-i-konsekvenserna-3d8f6/

    49

KommenteraAvbryt svar