Attenius ställd mot väggen

Martin Wannholt från det lokala partiet Demokraterna, ställer Socialdemokraternas Jonas Attenius mot väggen efter hans tal på muslimernas eid al-adha.

Göteborgs starke man, Socialdemokraten Jonas Attenius talade för muslimska manliga väljare i helgen.

Jonas Attenius (S) närvarade vid den muslimska högtiden den gångna helgen och höll ett tal inför uppskattningsvis 15 000 deltagare. Under talet menade han på att Göteborg kan bli en bättre stad om alla hjälps åt. I kommunfullmäktige trivialiserar Attenius (S) det faktum att bönen i Slottskogen var könsseparerad, men erkänner samtidigt att just könsseparation är en ålderdomlig företeelse.

Nedan en upptagning från onsdagens kommunfullmäktige i Göteborg. Debatten mellan Wannholt och Attenius börjar vid 57:00.

Man får se Jonas Attenius (S) tal i Slottsskogen i samklang med att Socialdemokraterna är starkt beroende av Sveriges muslimer i rollen som väljare. Utan förorterna skulle sossarna förmodligen bara vara Sveriges tredje största parti. Nedan en film från förra årets firande. Ha i åtanke att årets möte såg än fler deltagare, att detta ska bli en tradition och att firandet var könsseparerat redan då.

9 thoughts on “Attenius ställd mot väggen

  1. På sätt och vis bra att de har detta öppna firande så man begriper omfattningen av islamiseringen. Och detta är enbart en stad.

  2. Attenius slickar arslet på sina väljare. Så enkelt är det.

    Han maskerar det med att svamla om judar och hinduer och respekt för minoriteter och annat babblande.. Verkar vara en hal typ.

    13
  3. Tycker S borde byta namn till det Socialdemokratiska muslimska bidrags partiet. Eftersom några arbetare inte röstar på dom längre.

    22
  4. Varför ställdes inte frågan till den förståndssvage Jonas Attenius (S) vad han tycker om alla flickor i skolan skulle sitta längs bak. Har du ingen synpunkt på det?
    Sedan står han hela tiden och svamlar och svarar inte vad frågan berör.
    Typisk en sosse som måste vara rädd om sina väljare.

    69

KommenteraAvbryt svar