Sossarna diskriminerar

”Vi duger bara att knacka dörr”, säger kommunalrådet i sörmländska Flen, Daniel Danom (S).

45-årige Daniel Danon fick flest personröster av alla socialdemokrater i Flens kommun 2022. Danon har suttit i kommunfullmäktige under tre mandatperioder, men har aldrig tilldelats några tunga uppdrag. Efter valet valde han att lämna sin stol tom och avgick samtidigt som ordförande i Socialdemokraternas partiförening.

”Det kan finnas omständigheter som gör att vi gör andra val”, säger Kristina Jävergren (S) till SVT Sörmland. Är ni också nyfikna på vilka omständigheter det rör sig om?

En annan socialdemokrat i Södermanland, Gisma Mou Mou från Sudan och Eskilstuna, anklagar Socialdemokraterna för att diskriminera afrikaner. ”Det finns en vithetsnorm inom partiet”, menar hon och får medhåll från andra sörmländska socialdemokrater.

Magdalena Andersson säger att kritiken är tråkig, men att Socialdemokraterna arbetar aktivt för att motverka diskriminering.

Varför Socialdemokraterna diskriminerar afrikaner vet bara de själva. Det kan ha att göra med språket (lyssna på intervjun med Gisma Mou Mou), men mest troligt är att partiet utnyttjar minoriteter som valboskap. Alla vet att Socialdemokraterna övergett och förlorat arbetarklassen och landsbygden. Eftersom makt är viktigare än något annat för en socialdemokrat, så är det naturligt att man försöker hitta nya väljare i nya grupper och då behövs dörrknackare från minoritetsgrupperna.

12 thoughts on “Sossarna diskriminerar

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Anledningen till diskrimineringarna är att individerna för fram förslag och klagar när de inte får gehör. Men även att de INTE är muslimer, de är sannolikt kristna, de har konservativ bakgrund etc!

  2. 1.
    ”Eftersom makt är viktigare än något annat för en socialdemokrat”.

    Hur kan detta påstående/slutsats (fakta)kontrolleras?

    – Genom att fråga Socialdemokraterna, som kommer att svara: –’Vi vill ha makt därför att vår politik är den bästa för Sverige’.

    2.
    Sverigedemokraterna/’Pettersson’ (och andra svenskar) är rasister/ett hot mot demokratin.

    Hur kan detta påstående/slutsats (fakta)kontrolleras?

    – Genom att fråga Sverigedemokraterna/honom (dem), som kommer att svara: –’Nej, det är vi/jag inte alls!’.

    Vems påstående/slutsats… subjektiva bedömning/tolkning är sann? – Bådas?

  3. Invandrarnas röster har en avgörande betydelse.
    Föreningen Medborgarperspektiv, skriver att av invandrare födda i Sverige med två utrikesfödda föräldrar, så röstar 46,2% av dem på Socialdemokraterna. Inräknat alla invandrare, så röstar 31,5% av dem på S, utan dessa hade det borgerliga blocket varit 10% större än det röda.
    Noterbart är också att tillsammans får S, V, MP och C, 65,2% av invandrarnas röster.
    https://samnytt.se/invandrarnas-roster-har-avgorande-betydelse

    12
  4. Om en neger knackar på min dörr öppnar jag inte. Antingen är det en kriminell eller en valarbetare åt socialisterna. Vet knappt vad som är värst!

    41

KommenteraAvbryt svar