Medvedev med nya hot om kärnvapen: ”Bluffar inte”

UKRAINA. Dmitrij Medvedev, expresident och biträdande ordförande i Rysslands säkerhetsråd, riktar nya kärnvapenhot mot Nato och alliansens allierade. I ett inlägg på Telegram skriver han att konflikten mellan Ryssland och väst blir allt värre, rapporterar Reuters.

Vladimir Putin och Dmitrij Medvedev

”Ingen kan utesluta att den eskalerar till det sista stadiet”, skriver han och syftar på användning av taktiska kärnvapen.

Medvedev, som flera gånger tidigare använt hot om kärnvapen i sin retorik, säger att Ryssland inte bluffar.

-Pettersson säger att Medvedev och Putin inte har gjort annat än hotat, men de vet att sätter de in kärnvapen är det självmord…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Medvedev med nya hot om kärnvapen: ”Bluffar inte”

  1. Charlie Weimars (SD) öppnar för att samarbeta med ”ryssvänliga” partier i EU parlamentet!!!!

    HUR FAEN KAN HAN VARA SÅ KORKAD!!

    Fascist Ryssland skall isoleras tills de förstår att hot, hat, terror, ondska, ofrihet INTE är förenligt med civiliserade stater.

    NU VET JAG ATT JAG GJORDE RÄTT SOM INTE RÖSTADE MED (SD) I EU VALET!!!

    Om (SD) stöder fascistiska diktaturer är de INTE ett alternativ för 2026
    .

    8
    23
    • Skillnaden mellan S och SD.
      ”Den största drivkraften för migration till Europa är önskan om ett bättre liv, men det sker på bekostnad av vårt eget välstånd”, skriver Charlie Weimers, medans Heléne Fritzon (S) betonar att, citat:
      ”det är viktigt att sluta diskutera om migration är bra, dåligt, eller om den borde stoppas,” dvs samma åsikt som EU-kommissionär Ylva Johansson har och uttrycker det: ”Europa behöver migration”.
      Servicecenter ska inrättas från migranternas ursprungsort till slutdestinationen, erbjudas juridiska, praktiska, kulturella, hälso och resetjänster för att säkerställa att de når sin destination på bästa möjliga sätt. För att underlätta resan föreslås också att ett nytt globalt ID-system inrättas.

      Tyvärr är det inte bara Socialdemokraternas linje att migrationen ska legaliseras genom att fler vägar öppnas för migranter. Även den styrande majoriteten i Europaparlamentet har antagit flera rekommendationer från Abir Al-Sahlani i den liberala partigruppen ”Renew Europe”, rekommendationer som ska förenkla migrationen till Europa. Sverigedemokraterna var det enda svenska parti som röstade emot. Enligt studier från opinionsinstitutet IPSOS och franska utvecklingsmyndigheten, vill hundratals miljoner emigrera till Europa i dag om de erbjuds möjlighet.
      https://www.altinget.se/artikel/sd-bara-sverigedemokraterna-rostar-emot-mer-migration-fraan-afrika-till-eu

      • Vi behöver sannerligen ingen utökad migration ”till Europa”. Fullt tvärtom!!

        Och vi behöver verkligen inte någon fritzon ELLER johansson heller med i spelet.
        Dessa tomt och repetitivt babblande kärringar har rört till det alldeles nock allaredan – i farten av sin egen maktiver.
        Det börjar räcka nu. ✋️

  2. Kolla de två tomtarna på fotot. Nog fasen tar evolutionen kraftiga snedsteg ibland. Häller man sedan sprit i ”snedsteget”, uppstår en, enligt ryska förhållanden, ”framstående” politiker.
    Resten av världen garvar sig fördärvade!

    27
    10
  3. Inte för att taktiska kärnvapen är speciellt farliga förutom för de som fastnar i explosionen. Men om det gör ingen skillnad för dem som dör om de dör i en kärnvapenexplosion eller från någon annan bomb.
    Men USA, Storbritannien och Frankrike kan ju strypa den idén i sin linda genom att säga att om Putte bränner av en kärnvapenladdning i Ukraina så kommer de skänka taktiska kärnvapen till Ukraina som de kan använda som de vill.

    Dessutom är ju frågan hur Putte taktiska kärnvapen egentligen mår. De slog på stora trumman att de skulle göra en övning med dem i maj. Sedan dess har vi inte hört ett skit om det så jag tror att den övningen visade hur extremt underpresterande Putte kvarvarande taktiska kärnvapen faktiskt är.

    22
    12
      • Vi silar mygg och sväljer kameler för miljöns och ”klimatets skull” samtidigt som de krig som pågår skapar enorma utsläpp och förstörd miljö, så får vi inte tappa en kapsyl.

        34
        1
      • Pettersson allt hänger ihop. Du kommer väl ihåg kärnmjölk på glasflaska? Kapsylen var av aluminum och gick inte att sätta tillbaka. Den var bara att slänga på sophögen.

        Nu ska kapsylerna hänga ihop med förpackningarna. Det är det som är problemet. Jag hoppas verkligen inte blir så med brännvinsflaskorna. Hemma hos oss slänger vi alltid kapsylen när vi har öppnat flaskan.

        Hade jag druckit mjölk hade jag slängt paketet bland det brännbara. Med kapsylen på.

        Förr kunde man göra draperi av burkkapsyler. Nu fastnar man med mustaschen när man ska svepa en pilsner.

      • Jens.

        När en annan var barn på 60 talet så kostade en liter mjölk 50 öre på en bruna flaska med alu-kork som du skriver, om det var pant minns jag inte, men fylld byttes mot en tom.

        När en annan åkte Vikinglinjen på 60 talet och kom ut på öppet vatten så åkte alla sopor ut från sidoluckan på fartyget i Östersjön, det mesta var trälådor i tunt material från apelsiner och annat/spritflaskor, men även kasserade grönsaker m.m. åkte ut, så var det då med miljötänket.

        De gamla soptippar som dumpades det på mesta/allt är nog ingen som tänker på längre, Skrivit i lokaltidningen några ggr. med censureras på stört, och där man sköt soptippsråttor stora som skor med pumpgevär.
        Farfar var sopåkare med häst och vagn, hade mycket att berätta om detta före min tid, och var i kommunen det dumpades/grävdes ner, ingen vill veta numera dessa gamla synder…en plats är numera en allmän fotbollsplan för f.d. korpen och andra aktiviteter.

KommenteraAvbryt svar