Terrordåd i Tyskland – polis och islamkritiker knivhuggna

ISLAM. Flera människor har skadats när en person gått till attack med kniv på ett torg i staden Mannheim i Tyskland, skriver tyska medier.

Terroristen ser ut som de brukar.

Enligt tidningen Bild är ett av offren en känd tysk islamkritiker, Michael Stürzenberger, vars tillstånd är oklart. En polis ska ha knivhuggits i ryggen, innan angriparen sköts av polisen. Enligt Mannheimer Morgen är polisen svårt skadad.

Die Welt skriver ska terroristen ska bland annat ha huggit en polis i ryggen, innan han själv sköts av en annan polis.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Terrordåd i Tyskland – polis och islamkritiker knivhuggna

  1. Uppenbart förenat med livsfara att kritisera islam!
    Radikala muslimer har länge haft siktet inställt på politikern och islamkritikern Michael Stürzenberger, som förutom att samla röster mot ett moské-bygge i München, även i flera år hållit offentliga protestmöten mot islam, då han citerat suror ur Koranen och kritiserat islams närvaro i Tyskland.
    …och befogad kritik mot islam, fördöms och lagförs av tyska myndigheter:
    Under åren har han dömts till både böter och fängelse, bland annat för att ha sagt att muslimer är potentiella terrorister, talat om en ”invasion” från den islamiska världen, kallat islam en ”cancer”, samt jämställt islam med nazism, där han på Facebook delat ett foto av en nazist som skakar hand med stormuftin av Jerusalem; Amin al-Husseini.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Michael_St%C3%BCrzenberger

    Bulletin om attacken:
    https://bulletin.nu/tyskland-islamkritiker-knivhuggen

    34
      • Hemlig X-sson, det finns vettiga muslimer också. Kulturella muslimer som inte tror på islam eller Muhammed och äter fläsk samt dricker brännvin precis som det finns kulturella kristna.

        Skillnaden är att de radikala muslimerna är många fler och betydligt tokigare än radikala kristna.

        3
        2
  2. Tyskland behöver en ny stark ledare som ska göra Tyskland tyskt och tvångsutvisa alla utlänningar som befinner sig på Tysk mark .Många tyskar kräver att nu borde folket vakna upp och inse att Tyskland och hela Europa är hotad .

    55
    • Fattar mig inte på dessa människor. Är ju helt galen. Hur många såna har vi här tror ni? Kan inte anpassa sig, klarar inte demokrati. Bör rimligtvis inte vara någon annanstans än där de kommer ifrån. Förstår inte de som försvara sånt beteende. Det finns ju massor som gör det.

      66

KommenteraAvbryt svar