SD har inte kunnat peka på faktafel

DESINFORMATION. Såpan om Kalla faktas granskning av Sverigedemokraterna fortsätter, granskningen är ogrundad och vilseledande, skriver SD:s partisekreterare Mattias Bäckström Johansson (SD) och Ronny Karlsson, gruppledare i Region Jämtland Härjedalen i en debattartikel i Östersunds-Posten.

TV4 Kalla Faktas troll. Bild: TV4

SD skriver att TV4 förvrängt ordet trollfabrik, att det innebär spridande av desinformation, vilket partiet menar att man inte ägnar sig åt.

I en replik svarar Kalla faktas redaktion. De skriver att programmet visat att SD sprider desinformation, hat och propaganda med anonyma konton och att partiet nu därtill sprider desinformation om granskningen.

”Sverigedemokraterna har inte kunnat peka på faktafel i granskningen.”

-Pettersson undrar om det inte är TV4 som ska visa att SD sprider desinformation, hat och propaganda i stället för att bara påstå detta. Jag har inte sett några uppenbara felaktigheter i TV4:as program, i varje fall inte värre än när de andra partierna uttalar sig. Det enda jag personligen inte gillar är att SD använder anonyma konton men är det som SD säger att deras öppna konton blir avstängda borde Kalla fakta granska det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “SD har inte kunnat peka på faktafel

  1. Efter den förföljelse som det i alla fall tidigare varit på oliktänkande i invandringsfrågan är det inte konstigt att det finns anonyma konton.
    Det är bara bisarrt att tro att alla som säger sin mening anonymt på internet måste vara betalda av någon för att göra det.

  2. Sprider desinformation hat och propaganda stämmer exakt med vad i första hand Socialdemokraterna, Centerpartiet och en enig vänsterextrem journalistkår håller på med, dagligen.

    16
  3. Förtroendet för Åkesson rasar basunerar pisspressen ut. Undersökning gjord av Expressen. Oseriöst till tusen. Undersökningen troligen gjord på olika tidningsredaktioner. Bara bluff SD kommer att gå stärkt ut när vanligt folk fått säga sitt i EU valet.

    31
  4. …politiserad svensk polis?
    Sverigedemokraternas åsikter gillar inte heller Växjös polischef, och han gillar inte Allt För Sveriges åsikter. Mot partiledaren Gustav Kasselstrand har en anmälan om brott mot ordningslagen upprättats, detta efter att AFS inte vill flytta från platsen med elskåp som man bokat hos kommunen, en plats som polisen i tysthet ändrat till torgets sämsta del, den i särklass mest avlägsna delen där ingen människa rör sig, inga sittplatser finns, och där högtalarna inte kan kopplas in pga avsaknad av el.
    https://samnytt.se/video-afs-ledaren-polisanmald-vid-torgmote

    31
    • Pålsjö.
      Av Växjös polischef offentligt eklaterat ogillande avseende Sverigedemokraternas och inte Allt För Sveriges politiska åsikter, är lindrigt sagt olämpligt, men än värre är att i Växjö kommun sedan ca 20 år tjänsteman har vittnat i domstol
      att han ”på fritiden aktiv inom ett antal S, MP, KD organisationer ”hjälper folk genom att de lämnar in sina skrivelser med allehanda anklagelser mot olämpliga politiker som tjänstemannen mot betalning skriver om på kommunens e.mail med logotype sänder sekretessbelagt till medier, myndigheter och departement motiverat
      citat: Information med Växjö kommuns logotype hamnar inte i papperskorgen.

      Domaren i målet var möjligen S, MP, KD are eller i vart fall sympatisör för han beordrade att tjänstemannen i Växjö kommuns vittnesmål skulle beläggas med sekretess och krävde (i strid mot lagen) att ljudupptagning i salen skulle raderas, men som sannolikt uppfattas lyckades domaren inte med det heller.
      Ovan är endast ett av i antal oräkneliga demokraturexempel på i myndigheter och domstoler politiska rättsrepresentanters trovärdighet, rättssäkerhet, kontra motsatsen
      mvh, PG.

  5. Hörde från i vanliga fall välunderrättat håll att stämningen på TV 4 är jä…gt grinig efter Kalla Faktas dåliga trollprogram .
    Varje morgon får nyhetsjournalisterna order av nyhetschefen att MINST en nyhet skall handla om SVERIGEDEMOKRATERNAS trollkonton.
    I nedsättande ton om SD (Underförstått) . Annars hamnar man i kylen .
    Och så skall det fortsätta fram till EU valet den 9 juni .
    Och AFTONBLADET , Lillpravda , trummar på med lögnerna .
    Idag har blaskan en ljugaartikel om Åkesson.
    Vänta med omdömet till valet .
    Time Will tell .

    49
    1
    • Andersonskan
      Uppmanar fler att göra, som jag, alltså dumpa TV4s morgonprogram.
      Ser ofta i ögonen på speciellt några av kvinnorna, att det definitivt inte har en aning om vad de pratar om, eller är så utan självinsikt och självkritik, att de bara rabblar på, som papegojor.
      Motsatsen är SVTs nyhetsuppläsare, där vissa damer av allt att döma, hjärntvättats och utbildats i Nordkorea.

      24
  6. Varför granskar Kalla Fakta enbart Sd:s s.k. trollkonton? Nu står vi tittare där och kan bara gissa hur det ser ut i de andra partierna. Eller är TV4:s bild av tittarna likadan som SVT:s, d.v.s. att vanliga Svenssons bara gapar, sväljer och inte tänker en enda självständig tanke?
    Jag ser fram emot Kalla Faktas granskningar av, framför allt, Socialdemokraternas (eventuellt) anonyma begivenheter på sociala medier. Tidsmässigt skulle det passa bra att sända programmen knappt två månader före kommande riksdagsval.

    50
  7. Såg någonstans att människor säger upp tv-abonnemang, som kan tillskrivas TV4.
    Vill uppmana alla med tv-paket från ex.vis Alente, Telia osv, att förhandla bort TV4-koncernens utbud. Telia kommer att vara motsträviga, då de är storägare i bolaget. Byt då leverantör.
    TV4 är på bomen ekonomiskt och kan vi på detta sätt göra det jävligare för dem, känns det bra.
    TV4 har med all önskvärd tydlighet nu bekänt sig till den lindrigt objektiva sidan.

    62

KommenteraAvbryt svar