Trollkonster

INRIKES. TV4:s infiltration av SD avslöjar någonting helt annat om Sverige än vad alla fokuserar på, enligt Henrik Jönsson.

Trollfeber råder i Sverige, efter att TV4 infiltrerat Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning. Ägnar sig Sverigedemokraterna i hemlighet åt hat och desinformation? Är anonyma konton på sociala medier ett hot mot demokratin? Och vad händer med ett samhälle som kräver identitetskontroll av medborgare som vill yttra sig på internet?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video om TROLLKONSTER”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Trollkonster

  1. Sjukt att staten via Telia som köpte TV4 får en kanal till att köra vänsterkommunistisk propaganda i. Det är redan för mycket med både tv1 och tv2.

    18
  2. S.k. ”underhållning”, i SR P1 programmet ”Spanarna”,
    journalisten Maja Aase, citat:
    ”så har vi ett parti i riksdagen…jag vet att vi inte ska, men som ni vet har anonyma konton och trollfabriker…vi behöver bara minnas vad som hände i Almedalen…det borde man få säga i public service, eller hur, ja…alla nickar, bra”
    https://sverigesradio.se/avsnitt/josefin-sonck-patrik-hadenius-och-maja-aase-i-spanarna#2148

    Maja Aase säljer i Bokbörsen bl.a. böckerna:
    ”In klampar Jimmie: Sverigedemokraternas entré i politiken”
    ”Blåbrunt Sverige: så påverkas du om högern vinner valet och bildar regering med stöd av Sverigedemokraterna”
    https://www.bokborsen.se/?_p=2&f=1&qs=Maja+Aase

  3. Man måste etablera en standard där man umgås respektfullt med politiska konkurrenter. Att ifrågasätta goda intentioner eller mental hälsa hos miljöpartiets språkrör eller hos Annie Lööf underminerar i förlängningen demokratin. På samma sätt måste andra upphöra med olegitima referenser till SS, Nazister och förintelsen. Kritikerna siktar bredvid målet med fokus på anonyma konton. I slutändan driver vänstern också olika konton på Twitter, man kan nämna exempelvis Klimatgranskaren och andra, där ett arbetslag skapar innehåll med hög frekvens. Fokus bör dock flyttas till innehållet; att man respekterar andras rätt till en avvikande mening.

    34
    • Det beror ju på vad man vill uppnå. Om man tar den röd gröna röran innan den blev avpoliterad vad kostar då idioter som den nedlagda kärnkraften.
      Den skiten dpm produseras i dessa så kallade troll fabriker kostar ju inget utan tvingar mera röst boskapen att koppla på hjärnfunktionen. Och det är ju inte fel

KommenteraAvbryt svar