Forskare hyllade Iran, Ryssland och talibanerna – får 728.000 av Malmö universitet

INRIKES. En forskare med lång erfarenhet vid Malmö universitetet som hyllade Iran, Ryssland och talibanerna får nu 728.000 för att sluta sin tjänst. Forskaren har hävdat att Ryssland inte bombar civila mål i Ukraina men att Ukraina bombar ryska mål samt hyllat såväl talibanrörelsen i Afghanistan som Iran och Ryssland, skriver Sydsvenskan.

Ane Kirkegaard, om någon icke-vit student hamnar i problem eller rapporteras till någon instans inom universitetet så kommer jag att skylla på de vita studenterna, säger Kirkegaard.

Forskaren, Ane Kirkegaard, ska också ha varit oprofessionell, respektlös och diskriminerande och favoriserat svarta studenter och menat att vita studenter måste genomgå en ”avvitningsprocess”.

Hon deltog också i en konferens i Iran under våren 2023 trots att universitetet sagt nej. Forskaren själv hävdar sig inte ha gjort några fel i tjänsten. Nu har universitetet och forskaren träffat en ekonomisk uppgörelse, hon får 16 månadslöner för att sluta.

-Pettersson undrar varför damen inte fått sparken för länge sedan, utan avgångsbidrag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Forskare hyllade Iran, Ryssland och talibanerna – får 728.000 av Malmö universitet

  1. Denne person är inte värd 45500;- i månaden.
    Undra hur många fler tomma kostymer finns ute på högskolorna och universiteten som vi tvångsfinansierar via skattesedeln.

  2. Jag tvivlar på att hon skulle trivas i Iran där mallarna och regimen dikterar allt hon som kvinna får lov att göra tycka och tänka men som den del av kultureliten hon utgör i Sverige tycks hon inte vara förmögen att tänka över huvud taget ….. En svensk feminist helt enkelt.

    32
    1
    • Jag tycker beskrivningen av damens karaktär liknar en vanlig Sosse .
      Påminner mycket om Strandhälls beteende .
      Som nu när hon ljuger helt skamlöst om att vi Svenskar jobbar mer än andra Europeer .
      Vem som helst kan kolla årsarbetstiderna i Europa.

      37
    • messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
      messkalle skriver:

      Stinker mer än vänsterfeminism, det luktar också tros-bekännelse till män med Islams tro. Varför inte då polisen är infiltrerad?

KommenteraAvbryt svar