Två unga invandrare häktade för hedersmord i Bredäng

INVANDRARVÅLD. Årets 14:e fällning den 20 maj i Bredäng, Stockholms kommun verkar det inte vara ett i raden av gängkriminella mord utan ett svartsjukedrama, i det här sammanhanget kallat hedersmord.

Mannens som mördades i Bredäng blev svårt misshandlad i oktober 2022, flera män misshandlade honom vid Kungens Kurva. En av dem identifierades och dömdes till ett år och sex månader i fängelse. Han släpptes ur fängelset i höstas. Den dömde mannen trodde att den nu mördade mannen hade en affär med exfrun. Det ledde till misshandeln och som det ser ut även till mord.

De som nu är häktade vid Södertörns tingsrätt mål B 9221-24 (en häktades i går och en häktades i dag) är två bröder.

  • Ali Darakhan, född 2005
  • Amir Darakhan, född 2007

Pojkarnas pappa är den man som tidigare dömdes för misshandel av den nu mördade.

-Pettersson spekulerar i att pappan är en fegis som skickat sina söner för att begå ett mord för att pappan var svartsjuk.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Två unga invandrare häktade för hedersmord i Bredäng

  1. Vad är det för heder i att någon mördar en annan person bara för att en person känner sig kränkt i sin religion. Varför kallar fortfarande media sådana saker för hedersmord. Säg som det är. Det är ett mord utfört av någon som inte ens borde vara här utan bo i ett land där sådant är lagligt och accepterat. Det finns massor av sådana länder söder och öster om Medelhavet och där det inte är krig så det är säkert att flytta dit och bosätta sig.

    • När kommer vinsten? Längre fram är ju sagt. Men hur långt fram är det. Läste om ett annat fall, tortyr misshandel i Västervik. Icke ett Svenskt namn där heller. Börjar bli mycket nu.

      7
      1

KommenteraAvbryt svar