Polisstudent hade relation med ”Jordgubben”

BROTTSLIGHETE & INVANDRING. En kvinnlig polisstudent ska ha haft kärleksrelation med gängledaren Ismail Abdo, rapporterar Dagens Nyheter, bakom betalvägg. Efter det stängdes hon av. Hon tros ha placerats på skolan av familjen.

Rawa ”kurdiske räven” Majid och Ismael ”Jordgubben” Abdo

En polisstudent stängdes av efter att ha haft en relation med den kända gängledaren Ismail ”Jordgubben” Abdo, en av Sveriges mest eftersökta brottslingar. Kvinnan hade nästan slutfört sin utbildning innan avstängningen skedde. Hon ska ha försökt dölja relationen. Den kvinnliga studenten tros ha placerats vid Polishögskolan av sin familj och ett kriminellt nätverk.

En annan kvinna stängdes också av från sin polisutbildning misstänkt för att agera på uppdrag av kriminella. Båda kvinnorna passerade initialt polisens säkerhetskontroll.

Rawa ”kurdiske räven” Majid var gängledaren och Ismael ”Jordgubben” Abdo hans högra hand. Sedan blev de dödsfiender och Abdos mamma mördades utan att vara inblandat i sonens affärer.

-Pettersson säger att klansamhällen är livsfarliga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Polisstudent hade relation med ”Jordgubben”

  1. Mångfaldsivrarna, ni vet de där med religiös blick, slår knut på sig själva för att deras företag och myndigheter ska blanda upp personalstyrkan.

    Men de behöver aldrig ställas till svars för hur de ska förhindra att närstående till kriminella tar sig igenom hela rekryteringsprocessen.

    Dessa rekryter har inga brottsregister. De har brun hy, utlandsklingande namn och pratar, inte alltid men oftast, med brytning. Det kittlar mångfaldssektens känselspröt och all deras logik och säkerhetstänk är som bortblåst.

    30
  2. Det där med mångfald är inte bara positivt. Här ser man baksidan. Samma med iranierna som spionerade åt Ryssland, där den ena brorsan hade kommit in som aspirant hos säkerhetspolisen på en mångfaldskvot. Satsa mer på de gamla hederliga ”grå” tjänstemännen. Det var inte så mycket skandaler på den tiden

    47
    1
  3. Hur svårt ska det vara att förstå att inga invandrare på något sätt ska jobba inom polismyndigheten, försvarsmakten, Säpo, Sveriges riksdag mfl……
    Det har aldrig gått att lita på utlänningar och kommer garanterat aldrig gå heller.
    Det har är farliga grejor som riskerar rikets säkerhet rejält, och sånt får inte ske någonsin.
    Nu är det dags att vakna och fatta vad som håller på att hända och det gäller alla med makt att förändra och det ska gå snabbt.

    58
    3
    • Karl, överdriver du inte nu?

      Kungen är invandrare.
      Becker, färghandlare och invandrare
      B A Hjort, invandrare som grundade Bacho.
      Felix och många fler.

      8
      35
      • Hur många av dom var muslimer och knarkhandlare ?
        Visserligen finns undantag … men det är på en farlig nivå nu.
        Om en invandrare handlar med skiftnycklar och målarfärg är en sak.

        46

KommenteraAvbryt svar