Jag ska slakta dig som ett lamm och torka golvet med ditt ansikte

ISLAM. Shahrazad är 16 år när hon blir bortgift med sin äldre kusin som betalning för en skuld. Efter bröllopet flyttar de till Sverige där maken håller Shahrazad inspärrad tillsammans med deras små barn i parets lägenhet. Vardagen fylls av våldtäkter och misshandel. Men när barnen blivit äldre lyckas Shahrazad skaffa ett jobb och hoppet tänds om ett liv i frihet. Det blir en lång och smärtfylld kamp innan hon och hennes barn slutligen lyckas fly. De lever nu med skyddad identitet, någonstans i Sverige.

Ljudbok som går att lyssna gratis på i 30 dagar eller prenumerera…

Alla går att integrera utom muslimer, flera gånger på bloggen sedan 2011…

När Lee Kuan Yew som inofficiellt kallades ”Harry” i januari 2011 släppte sin bok ”Hard Truths To Keep Singapore Going” och beskrev Singapores erfarenheter av multikultur, blev inte alla så glada och vad jag vet så har det svenska etablissemanget hållit tyst om detta.

Lee skriver i boken ”Jag vill inte såra det muslimska samfundet men jag måste vara uppriktig om det jag säger ska ha något värde. Jag menar att idag kan vi i Singapore integrera vem som helst, förutom muslimer. Jag bedömer att Singapore utvecklades positivt fram tills det att vi fick en kraftig ökning av muslimer i vårt land. Om du frågar mig om mina observationer så säger jag att våra andra folkgrupper integreras bättre – vänskap, äktenskap mellan indier och kinesiska, kines med indiska– än muslimerna. Det är resultatet av den plötsliga tillströmningen av muslimer från arabländerna. Jag tror inte muslimerna socialt orsakar några problem men de håller sig för sig själva”Mr Lee berättar hur hans egen generation av politiker som arbetade med honom har integrerats väl, bland annat genom att sitta ner och äta tillsammans. Han säger : ”Går du på en skola med muslimska och andra elever finns det en halal och icke-halal avdelning, å även universiteten och muslimerna sitter separat för att inte komma i kontakt med något som är ”förorenat” enligt deras tro. ”Det blir en social klyfta… ”Resultatet blir en ”slöja” över muslimerna. På frågan vad muslimer i Singapore behöver göra för att integreras, svarar han: ”Var mindre strikt med islamiska ceremonier och säg” Okej, jag äter med er. ‘”─ Pettersson noterar speciellt några saker, som Lee nämner ” Jag skulle säga att vi idag kan integrera alla religioner och raser utom islam och muslimer och att Singapore utvecklades positivt tills vi fick en kraftig ökning av muslimer i vårt land”

En som inte höll med ”Harry” var vår förre finansminister Anders Borg som i Sveriges Radio P1 den 20 december 2014 sade: ”Ett mångkulturellt samhälle är ett effektivt och starkt samhälle. Det förs nu en jättekonstig debatt i Sverige som om det är ett problem om människor invandrar hit. Jag delar inte den synen. Jag tycker det är en stor fördel att det har kommit tiotusentals människor från Syrien, Irak, Iran och Somalia. De bidrar till att göra Sverige bättre och till ett mer dynamiskt och spännande samhälle. Alla riktigt spännande samhällen vi ser, där man har hög grad av innovation och en hög grad av förändringskraft, de präglas av det.”

SR

Pettersson håller med Anders Borg om att det blivit ett spännande samhälle…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Jag ska slakta dig som ett lamm och torka golvet med ditt ansikte

  1. Så varför släpper Singapore in muslimerna?

    Tror de att de kan göra en ”Sverige” och lyckas med det som aldrig lyckats? Ser de inte att inte heller Sverige lyckades?

    Som om det är en naturlag att alla vältsåndsländer måste omvandlas till lapptäcken av minikalifat.

    9
    2
  2. Skyddat boende?
    Muslimer är ju spridda över hela Sverige. Kommer en ensamstående kvinna med barn lär väl människor på platsen ställa frågor. Sedan går djungeltelegrafen. Svårt att ställa sig utanför klan och familj.

    10
    • Finns det en enda muslim i socialtjänsten i den kommun de befinner sig i så är det bara en tidsfråga innan det knackar på dörren . . Vad som händer sedan får vi kanske läsa om i tidningen efteråt ! (?)

    • Anders Borg var en duktig finansminister första mandatperioden .
      Sedan blev det sämre men då lärde han sig annat .
      Han blev en mästare i att göra propellern .
      Inte illa av en moderat .

      1
      1
  3. Jag vill inte lyssna, jag vill inte informeras om Arabernas problem, det är inte våra problem och vi skall inte lösa deras problem. Deras grannländer får hjälpa dom men ingen av dessa vill ha dom.

    37
    • Om Anders Borg med c/o vill ha ett ”spännande samhälle” får dom gärna lämna vårt land. Dom kan ju flytta till Nord Korea eller Iran, uppleva lite stenkastning kanske kan vara spännande nog? Själv föredrar jag tryggheten framför en massa våld och integrationsproblem.

      11
  4. Det dubbla samhället som våra politiker har arbetat så hårt för att få till stånd.
    Tack för att ni valde Sverige.
    Om svenska folket skulle rösta till 90% på mindre invandring,
    så skulle de sista 10%:en lysa som en majoritet.
    Sådan är svensk politik, rösta om ni vill.

    41

KommenteraAvbryt svar