8 thoughts on “Idag för 38 år sedan

    • Ja när det gäller GW så har han ju ett väldigt bra motiv till mordet. På Palme om inte annat.geijer affären ligger som en våt filt över pedofilerna Palme och gejer Nixon lakejer.

  1. En del pekar på Sydafrika där han tydligen varit inblandad i något fuffens. Teorierna är många.
    Den av vissa hatade Palme, hade många suspekta kontakter. Att GW Persson skulle veta vem banemannen är verkar inte troligt. GW vill gärna kokettera med att han vet (?) men han skulle nog inte vara tyst om detta.

    10
    1
  2. Ja det man vet om mordet med säkerhet . Är att mördaren antagligen såg Palme när han gick in på bion. Och få visste han ju att palmed skulle komma ut eget föreställningen.
    Och vad et som användes är ju ganska vanligt förekommande. Men den ammunition är inte särskilt vanlig och antagligen en brist vara i Sverige. Denna ammunition användes i ett rån i mockfjärd .antagligen i övrigt finns det i te särskilt mycket man vet . Mer än att polischefen höll någon form av hov och jagade kurder eller eller Palmes palestiner

    4
    1
  3. Tror inte för en sekund att det var Chrille P eller ”Skandiamannen”. Skulle tippa på ett politiskt mord som antingen hade med utlämningen av den brännskadade Baader-Meinhofterroristen som dog (efter ockupationen av västtyska ambassaden), eller med Iran Contras-affären.

    8
    1
    • Jag håller med, det var varken Chrille lr ”Skandiamannen”.

      Jag tror två saker:

      1. Att Leif GW Persson anar vem mördaren är men är ”rädd” för de omvälvande politiska konsekvenser den mördaren kan ge. Han har gett oss sina klurigt inlindade ledtrådar genom sitt föfattarskap

      2. Mordet/mördaren är sammanflätad med bordellhärvan och dåvarande justitieministern där GW i hög grad var en ofrivillig aktör och där Palme agerade med de sedvanliga lögnerna som vapen. Palmes agerande då och därefter ledde till hans öde. Jag har aldrig hört någon nämna denna person som tänkbar mördare (som f.ö. passar väl in i vittnens beskrivning). Han lever ännu (men kanske inte om 10 år) och om han är skyldig så skulle det slå ner som en bomb och få mycket långtgående politiska konsekvenser. Hans arrogans och personlighetsstörning lär göra att han aldrig kommer erkänna.

      Kan inte skriva mer, skulle vara förtal. Svaret kan dock utläsas genom en del av GW:s författarskap.

      Självklart kan jag ha helt fel!

      11
      2
      • Om Leif har något konkret så får han överlämna det till polisen. Om inte kan vi slänga den konspirationsteorin på den växande högen.

KommenteraAvbryt svar