Kakan är rasist

Karin Signhild Hermansson, mest känd som Kakan, är rasist. Få på vänstersidan trodde väl det, men nu är det bevisat.

 

Bilden, som numera är borttagen, är hämtad från Karin Signhild Hermansson Instagramkonto och delar samma rasistiska budskap man kan se på nazistiska konton.

Bulletin kan berätta att Karin Signhild Hermansson också anklagar svensk media för falska nyheter i samband med Hamas terrorangrepp på israelisk mark och att väst medverkar till att genomföra ett folkmord på Palestinier.

Karin Signhild Hermansson har varit knuten till modemagasinet Elle där hon haft en blogg. Går man in på den och klickar på valfri länk, möts man av detta.

Vi kan idag läsa på Expressen att bloggen på Elle avaktiverats. Elle har också avvecklat samarbetet med Karin Signhild Hermansson och i ett mejl till Expressen skriver Elles ansvarige utgivare ”Vi vill också vara tydliga med att vi tar starkt avstånd från de uttalanden du hänvisar till”.

Återstår nu att se om Karin Signhild Hermansson får fler uppdrag utanför den vänsterextrema kretsen eller om hon möts av samma behandling som alla andra rasister.

5 thoughts on “Kakan är rasist

  1. När anti-fascismen visade sig just vara den verkliga fascismen.

    När anti-rasismens hat mot allt vitt blev den verkliga rasismen.

    När avunden för att vissa länders framgång måste förstöras genom ……………….

    Att romantisera andra folks misslyckanden att skapa något positivt

    AVUNDSJUKA!!

    26
  2. ja men det är juvälkänt att vänster är aligerad med islam som är desamma som en terrori ogenisation islamsk jihad !
    och dec andliga i detta är ju att all typ av politisk aktivitet på vänstersidan innebär terrorism värst var väl Stalins utrensningar eller galning pol Pot och man skslljuvetaatt kommunister eller som dom kallar sig sossialister ärju samma typ av folk ! ljuger ohämmat och mördar alla som man anser motarbetar sossialismen . så man börseupp med ideologier på vänstersidan nationalsocialistiska idéer är alltid förkastliga även om man tar bort nationalismen ur sammanhanget ledsagare i sossilim är ju Stalin och Adolf Hitler. sossialism i sin rätta form!

    27
  3. Varför blir folk så förvånade över socialisternas judehat?? Den är en fundamental del av socialismen och inga socialistiska organisationer anser att Hamas och muhammedanerna har fel när de vill utrota den enda judiska staten i världen.
    Enda skillnaden mellan Kakan och Partiet är att Kakan är ärlig medan Arga Andersson ljuger för att inte stöta sig med den genomsnittliga svensken.

    62
    1

KommenteraAvbryt svar