Malcolm Jallow (V) bombhotades, vill ha Säpo-skydd

INRIKES. En okänd gärningsperson hotade spränga porten till Vänsterpartiets riksdagsledamot Malcolm Jallows hem, säger han till TV4 Nyheterna. Personen ringde Jallows dotter mitt i natten och sa att dörren sprängs ”om inte Malcolm kommer ut”.

Det är fruktansvärt […] När man riktar just det här mot familjen och barnen, då passerar man alla gränser, säger Jallow.

Malmö får 17 miljoner om dagen. 6,5 miljarder om året av Sveriges övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs trots att staden är full med mångkulturell kompetens. Jallow är numera riksdagsledamot.

Nu vill Jallow, som är ordförande i civilutskottet, få hjälp av Säpo för att öka familjens trygghet, annars öppnar han för att sluta som politiker. Han frågar sig vem som vill bli politiker i ett sådant hårt samhällsklimat och vad som i sådana fall händer med demokratin. Säpo vill inte kommentera.

Jallow berättade om bombhotet i en intervju med Dagens ETC redan i slutet av september. Vänsterpartisten sa då att polisen inte inledde någon förundersökning vilket gjorde honom ”djupt besviken”.

-Pettersson hoppas att det är ett löfte att Malcolm Jallow slutar som politiker om han inte får skydd av Säpo. Malcolm och andra politiker, liksom journalister är väldigt tysta när SD-politiker hotades och herr Jallow är medansvarig till det samhälle vi har.

Själv har jag blivit hotad och mordhotad fler gånger än jag kommer ihåg. En gång ringde jag och anmälde till polisen och det känns bra att polisen behandlade vänsterpartisten likadant som de behanlade mig. Däremot har det blivit mycket lugnare och nu var det länge sedan jag hotades.

Man ska inte hota politiker eller någon annan men Malcolm Jallow har varit väldig tyst när andra hotas

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Malcolm Jallow (V) bombhotades, vill ha Säpo-skydd

  1. Det här visar väl tydligt hur politikerna tänker, eller snarare inte tänker, politikerna har ju genom sina beslut skapat den anda och det samhällsklimat som vi har.

    22
  2. Varför är han här? Kommunistjävel dessutom.
    Terroristsympatisör!
    Ett gott råd:
    Om du oroar dig för din egen och dina barns säkerhet, köp en enkel biljett till skitlandet, du kommer ifrån.
    En jävla massa människor skulle uppskatta det!

    69
    1
    • Hur många ”högerextrema ” har inte blivit hotade och hatade och misshandlade av dom ”vänsterextrema” ? Expo brukar roa sig med uthängningar av folk t.e.x.som har ” fel” åsikter.Namn och adress och Expos lakejer som fotat folk på olika demon.Stasifasoner som V roats sig med i åratal.Så Herr Jallow fick smaka på den beska medicinen även han.Med det sagt så ska inte sådant här i varje fall inte få förekomma.Man ska vara fredad i sitt eget hem oavsett åsikter och partitillhörighet….

      22
      1
  3. Jag har inte bara blivit hotad. Jag har blivit misshandlad av en muslimjävel. Så, om vi ska få ett tryggare samhälle kan vi börja med att slänga ut alla muslimjävlar.

    81
    1
    • Tror du att muslimerna tillåter att bli utslängda ur Sverige. Nej, det är för sent för det. Skulle ni försöka det, skulle deras separatistarme börjar bomba och skjuta era svenskar.

      Dessutom finns det redan hundratusentals muslimer som är födda i Sverige. Snart vill och kanske har dom även rätt att ha ett eget land, med egna lagar, klyvet ur Sverige. Kanske blir Malcolm Jallow president i det framtida islamistiska rebubliken. Lycka till, till det också 👍🏿

      29
      15
  4. Hota och handla har olika effekter. Att mordhota en politiker med ”felaktiga” åsikter bara ger den drabbade politikern mer sympatier, publicitet och röstet i valet vilket ökar politikerns möjligheter att bedriva ”felaktig” politik. Hade bara en hundradel av alla dom fegis svenskar som genom åren har mordhotat politiker vald en annan väg att utrycka sig, skulle Sverige hela Sverige också ha vald en annan väg. Och då hade Malcolm Jallow inte ens ha varit i Sverige och hade sluppit helt trauman att bli mordhotat i sitt hem i Sverige.

    Lycka till det kommande inbördeskriget 💝

    43
    3

KommenteraAvbryt svar