När ska forskarna undersöka masspykosen som ledde till invandrarvåldet?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Masshysteri, även kallat masspsykos, innebär att en grupp människor låter sig påverkas av propaganda eller på annat sätt ett budskap vars syfte är att få dessa människor att ryckas med i en viss riktning och agera på ett visst sätt. Hur gick det till när våra politiker, journalister och opinionsbildare drabbades av masspykos och förnekade orsaken till våldet i Sverige, en del förnekade till och med att Sverige blivit våldsamt?

Nu har den kollektiva psykosen slagit över åt andra hållet, journalister, politiker och opinionsbildare har kollektivt vaknat upp och alla eller nästan alla påstår att de varnat i deccenier. Det är ett riktigt otäckt gruppsykologiskt fenomen.

-Pettersson undrar varför de inte vaknat tidigare, våldet är inte nytt. Visserligen har många mördats med skjutvapen och bomber i september 2023 men det har hänt förut utan att kollektivet vaknat.

Kommer ni ihåg Luna, 4 år, som mördades tillsammans med tre män av en terrorbomb 2015.

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige den 12 juni 2015, men för henne hölls ingen manifestation. Luna har inte blivit någon symbol för det meningslösa invandrarvåldet i Sverige.
8-årige Yuusuf Warsame mördades i augusti 2016 vid en handgranatattack i Göteborg. Han fick huvudet bortsprängt när han låg och sov. Yuusuf var född och bodde i Storbritannien och dödades under ett besök hos släktingar i “trygga” Sverige.
Adriana, 12 år, mördades i augusti 2020 när hon rastade hunden. Ännu så länge är det inga kravaller eller demonstrationer för Adriana mot det importerade våldet.

-Pettersson säger att ovanstående är några få exempel som inte lett till några större upprörda känslor. Några andra på filmen nedan.

Antal skjutna till döds nedan, från 2014 är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med, det har varit några fler skjutvapenmord som inte är kopplade till gängkriminalitet, dom är inte medräknade. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2023: 42 st hittills
 • 2022: 58 st, det var rekord. Utöver dessa har några skjutits som inte är gängrelaterade. Totalt har 64 skjutits till döds. Vilket är rekord och sex gånger fler än övriga Norden tillsammans.
 • 2021: 45 st tangerat rekord.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st Varför reagerade regeringen inte redan här när skjutvapenvåldet mångdubblades mot föregående år. Regeringen och andra valde att förneka.
 • 2014: Stefan Löfven (S) vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten med hjälp av justitieminister Morgan Johansson (S).
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “När ska forskarna undersöka masspykosen som ledde till invandrarvåldet?

 1. För några år sedan kunde man läsa “lugnande” rubriker i tidningar om att våldet och skjutningar minskat. Är det verkligen bra när en kriminalitet, som inte ska ha tillträde i samhället pågår? De skjuter på allmänna platser där folk rör sig i sin vardag. Bombar inom bostadsområden där folk bor. Förnedringsrånar svenska ungdomar, för att visa upp sitt våldskapital. Gärningsmän med obegränsad tillgång till vapen och ammunition är ofta yngre än 15 år. Att det ens började i mindre skala för flera decennier sedan var redan det ett tecken på ett långt gånget kaos i samhället. Under tiden har myndigheterna maniskt matat på i vansinnes-tempo med utdelande av medborgarskap och okontrollerad invandring från utomeuropeiska länder. Nu har även grannländerna börjat märka av hot från svenska kriminella gäng. Det krävs mer än vanligt nu om man vill rädda Sverige. Så se upp för sverigefienderna MP, C och V, kanske även S för de fiskar röster i grumliga vatten och gillar inte människor, som producerar verkliga samhällsvärden.

  21
 2. Kommentar. Jönsson är inte pysskolog men jag har förstått det som följer.

  En neuros än då man är ”vrickad” men är medveten om det.
  En psykos än då man är ”vrickad” men är Omedveten om det. Det vill säga saknar sjukdomsinsikt.

  16
  • När ska…. Aldrig! OK,
   kanske när Sverige är
   förbi räddning. Vi såg
   det aldrig komma…
   Arma land.

 3. Det kommer inte att ske i närtid.
  Först ska Universiteten och lärosäten städas rena från all vänstersmörja
  Och så ska de som fördelar forskarbidragen avkorrumperas .
  Det kommer att ta tid .

  41
  • Nu utgår du ifrån att undersökningarna ska utföras av forskare i Sverige. De skandinaviska grannländerna har fortfarande näsan över gyttjan och det finns säkert några som vill göra en insats. Beträffande de svenska lärosätena återstår en lång och utförlig städning.

   29

Kommentera