Det blodiga arvet efter Reinfeldts, Löfvens och Anderssons regeringar!

INSÄNDARE. Rörande den gravt eskalerande gängkriminaliteten med skjutningar och mord så är ju frågan varför alla så kallade “kriminella vetare och experter” hela tiden förefaller stå helt frågande varför Sverige nu ser ut som det gör.

Man har till leda presenterat en mängd förklaringsmodeller, dock utan att någonsin nämna det faktum att majoriteten av dem som nu sitter i svenska fängelser råkar vara utomeuropeiska invandrare.

Vi har fått höra om vikten om förebyggande åtgärder från skolan och socialtjänsten med mera, det är med andra ord alltid samhället som ska ta ansvar.

Det är inte utan att man undrar vart “föräldraansvaret” tog vägen i debatten? 

Kan man inte som ( ofta arbetslös ) hålla ordning på sina barn i det nya landet så kanske man inte hör hemma i det samma!

Men det får vi ju inte säga i Sverige, detta eftersom invandringen påstås vara räddningen av allt!

Utan invandringen så skulle vi ju inte ha några pizzabagare, ingen vårdpersonal och inga taxichaufförer med mera.

Sanningen är bara att man i länder som Polen, Ungern och Japan, det vill säga länder utan invandring såväl kan äta en pizza som ta en taxi till valfri fungerande vårdinrättning!

Ett civiliserat samhälle fungerar med andra ord alldeles utmärkt utan invandring.

Kriminaliteten vi nu ser är ett arv från Reinfeldts, Löfvens och Anderssons regeringars invandringspolitik.

Enligt all expertis och alla nyhetsforum som benämner etniciteten på gängkrigens våldsverkare så är man rörande eniga om att dessa i princip uteslutande är invandrare och då främst utomeuropeiska, enligt Expressen så bär endast 2-3 procent av dom gängkriminella i Stockholm svenska namn.

Om vi kan enas kring detta och inte leva i förnekelse så kan ju kanske problemen tids nog kunna lösas.

Men enligt vänstern och invandringsförespråkarna så har massinvandringen inget att göra med gängkrigen och skjutningarna vi nu ser!

Denna tolkning betyder då att vi utan invandring, det vill säga med noll invandrare i Sverige ändå skulle ha haft exakt samma brottslighet som nu?

Detta med den lilla skillnaden att brotten då uteslutande skulle ha begåtts av etniska svenskar, tror man ens själva på denna förklaringsmodell?

Till den som ser “rasism” i ovanstående text följer en fråga!

-Lek med tanken att i princip 100 procent av alla bilolyckor skulle ske med vita bilar, skulle då importen och försäljningen av just vita bilar få fortgå i oförminskad styrka samt rent av uppmuntras och påstås vara “berikande” för vår nordiska bilpark!?

Föga troligt!

Så varför fortsätter vi då att i oförminskad styrka att massimportera människor från världens värsta våldsmetropooler?

En som i “SVT:s 30 minuter” i ren “Monty Python” stil fick komma till orda och kritisera påståendet att brottsligheten “Inte” beror på invandringen var den turkiska invandraren och centerledaren Muharrem Demirok, som själv är dömd för misshandel vid två tillfällen! kommentar överflödig.

Visst kan och ska vi ha invandring till vårt land, men inte som nu kravlös invandring!

På 60 och 70 talet så hade vi en arbetskraftsinvandring med kravet om assimilering, den som flyttade till Sverige skulle bli “svensk” och fungera som en etnisk svensk.

Detta krav övergavs på 90-talet då man började tala om mångkulturens förträfflighet, något allt färre nu talar om då detta bara har resulterat i splittring och utanförskap.

Den politiskt korrekte läser ovanstående text som att jag hävdar att “alla invandrare” är kriminella!

Det har jag inte påstått!

Vad jag och all tillgänglig fakta dock säger är att majoriteten av alla gängkriminella är invandrare!

Sammanfattningsvis så kan man bara konstatera att det mångkulturella samhället resulterade i ett mångkriminellt Sverige!

Johnny Hornbrink, SD

Mycket fungerade bra 1965 men inte bostadsmarknaden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Det blodiga arvet efter Reinfeldts, Löfvens och Anderssons regeringar!

 1. En uppmaning till alla:
  Glöm inte bort namnet på det parti, som gjorde allt för att sänka Sverige ner i skiten, socialdemokratiska arbetarpartiet. (vilket jävla namn, på ett så människofientligt parti)
  Glöm aldrig namnet Stefan”Idioten” Löfven. Den genom alla tider sämsta statsminister landet haft.
  Hans efterträdare Magdalena ”Pissruskan” Andersson stal skattepengar, för att muta en kurd att godkänna henne. Tillsammans med sina feministiska, obildade, okunniga, vindoftande slödderministrar, blev resultatet en katastrof.
  Glöm aldrig. Förlåt aldrig!

  34
 2. Den som önskar en längre och utförligare förklaring bör börja med Karl Marx, de ryska revolutionerna samt den misslyckade tyska revolutionen som gav upphov till kulturmarxismen och 68-vänstern. Vad vi upplever nu är resultatet av 68-vänsterns härjningar och dess dödskamp under måttot “Efter oss, intet”.

  37
 3. Det finns ett politiskt parti som är helt skuldfritt till det här blodiga tillståndet Sverige befinner sig i nu. Det är Sverigedemokraterna.
  Och dom kommer inom kort vara Sveriges största parti garanterat.
  Såvida inte människor är nöjda med det övriga partier presterat dom senaste årtiondena, med dagliga avrättningar på våra gator.
  Heder till Åkesson och Jomshof !!

  65
  1
 4. Påminna Sossarna om att de borde ta ansvar för vad deras politik ställt till med är BLAMEGAME.
  Att tjata om vad en Sverigedemokrat sagt eller gjort är ansvarsfull politik , enligt media.

  56

Kommentera