Helig vrede bland kriminella muslimer

ISLAM. Vi har tidigare skrivit en hel del av dansken Nicolai Sennels på bloggen. Läs HÄR. Nu är det dags för en repris från augusti 2017 då det damp ned en bok i brevlådan. Den har titeln ”Helig vrede – bland kriminella muslimer” och är skriven av Nicolai Sennels. 

Boken innehåller knappast några nyheter men många påminnelser och påpekanden om islam och troende muslimer.

”Helig vrede – bland kriminella muslimer”, skildrar tre år på Sønderbro där Sennels arbetade som psykolog och samtalade personligt med 250 unga kriminella. Den muslimska kulturen och ideologin synliggörs på ett skrämmande sätt. Det är inte så trevliga slutsatser Sennels drar, men verkligheten är inte alltid så behaglig.

Där presenteras en hel del fakta som att de muslimska ungdomarna inte följer de muslimska levnadsreglerna men ändå är extremt lojala med islam. Man uppfostras till att dyrka den muslimska kulturen och försvarar islam i alla väder.

Sennels skriver också att ungdomarna har en enorm solidaritet med släkt och vänner men att knappt någon, trots att de är födda och uppvuxna i Danmark känner sig som dansk.

Muslimer är extremt överrepresenterade i kriminalitet i västerländska samhällen. I Frankrike är de minst 60 procent av alla fångar, i Spanien 70, i Danmark runt 19 procent men på Sønderbro ungdomsfängelse ungefär 2/3 delar. I Sverige är det som ni vet förbjudet att registrera etnicitet och religion av någon anledning.

Det är ett faktum att kriminaliteten bland muslimer är extremt hög, till det finns det naturligtvis många skäl, men de unga muslimska brottslingarna tycker inte att de har några problem själva. Det är danskarnas fel, polisens fel, lärarnas fel, offrens fel osv.

För att inte göra recensionen för långrandig så avslutar Pettersson med att Europa har enorma problem, miljoner muslimer i Europa är världens i särklass största social experiment och tyvärr kan vi se att det har misslyckats och det beror inte på socioekonomiska effekter.

”Helig vrede – bland kriminella muslimer” kan beställas på Logik.se där det finns andra bra böcker.

Läs gärna om att ”Det behövs två för att dansa” som jag skrev år 2009.

Inläggen nedan är inte helt färska men känns aktuella.

I Danmark redovisas kriminalitet, socialbidrag och annat på olika etniska grupper. Danskarna menar om man ska åtgärda något problem måste man veta var problemet finns. I Sverige säger de vänsterblivna att problemen är män. Danskarna håller med, men i stället för att jaga alla män, vill de veta vilka män som ska jagas. I Sverige förbjöd den socialdemokratiska regeringen år 2002 att kriminalvården registrerade etnicitet på brottslingar. Innan dess kunde de se ut som nedan i våra tidningar.

Detta är bara en bild, det finns många…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Helig vrede bland kriminella muslimer

  1. Det är förbjudet att rapportera allt som rör sossarnas politiska haveri .
    Den djupa staten har större inflytande än vad gemene man vet .
    Därför är det viktigt att den nya regeringen får stöd när de vill ta bort sossarnas lotteritillstånd.
    Och att Kolla över ABF och hyresgästföreningen samt fackföreningarna.
    Gå igenom vad folkhögskolorna har för sig .
    Det finns massor med dolda propagandaceller i Sverige som behöver förändras om Demokratin ska bestå .
    Ett av de viktigaste är att se till att Malmö blir Svenskt igen .
    Den varbölden måste kureras.

    18
  2. Muhammedaner anser att brott mot otrogna inte är ett brott och därför inte ska bestraffas. När de ändå blir dömda är det därför polisens eller offrets fel som tjallade på dem. Vad de inte fattar är att alternativet är att svenskarna istället för att låsa in dem när de gör fel gör vad vi gjorde under tidig medeltid/ vikingatiden, slog ihjäl de muhammedaner som inte skötte sig.
    Jag ser inga problem med det sistnämnda men andra kanske har en annan åsikt i den frågan.

    55
    1
    • Jag har arbetat som säkerhetskonsult och besökt ett flertal svenska fängelser och SIS institutioner, min uppskattning är att fängelserna i genomsnitt (alla fängelser) har mer än 70% intagna med MENA påbrå, på fängelserna med säkerhetsklass 1 är 90% MENA.
      Sverige behöver nog en rejäl reset om vi ska få ett normalt land igen.

      22
  3. Naturligtvis måste vi likställa islam med nazism och kommunism. När muslimska länders regeringar utfärdar dödsdomar med belöning och uppmaning om terroristattacker i kristna länder måste vi naturligtvis bojkotta dessa länder precis som Ryssland. Det är krig. Vi måste också förbjuda terrororganisationen islam i Sverige och deportera alla som inte konverterar. Islams mål är inte demokrati och invånares välbefinnande. Islams mål är hot, våld och lydnad inför pedofilen Muhammed och Allah.

    60
    1

Kommentera