Massinvandringen fortsätter – 64.306 uppehållstillstånd beviljade

INVANDRING. Under januari till och med juli i år beviljades 64.306 uppehållstillstånd enligt Migrationsverkets statistik. Om trenden fortsätter så kommer Sverige att ta emot en miljon invandrare under det kommande decenniet också, liksom vi gjort tidigare år.

-Pettersson säger att det är tur att inte alla är asylsökande eller anhöriga till dessa…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Massinvandringen fortsätter – 64.306 uppehållstillstånd beviljade

  1. Det här måste ta slut, det finns inget mer viktigt. Varför är det fortfarande såhär? Skärper de ett kriterium (asyl) släpper de efter på ett annat (anhörighet) och i slutändan verkar ju alla som trillat över gränsen omöjliga att avvisa i vilket fall.

  2. Det har tydligen ingen betydelse om regeringen är vänster eller höger styrd. Vansinnet med att förstöra vårt land fortsätter.
    Varför vaknar inte Svenska folket och protesterar mot vansinnet som har pågott sedan Palmes tid ?

    34
    1
    • Det får vi väl främst tacka Johan Persson och Ebba Busch för. Kristersson verkar inte bry sig nämnvärt, nu när han får flyga runt världen i sin nya flygmaskin.

      14
  3. Nu får Jimmie Åkesson snart avsluta sin Sommarledighet och ta tag i detta vansinne
    att fortsätta intaget av människor i den omfattningen är sinnessjukt, och till stor skada
    för landet!
    Jag hoppas att Tidö gänget lyssnat till den vrede som deras fjäskande och krypande
    för Medeltids religionen Islam utlöste, och att det inte upprepas igen?
    Man kan ju hoppas på att den största delen av intaget är från Ukraina!

    32
    1
  4. Om flyktingar som borde kallas flytt-ingar,
    skriver Birgitta Sparf i Det Goda Samhället (mycket förkortat):
    En flytt, är inte lika med en flykt.
    Det är en geografisk omöjlighet att fly till Sverige från Mellanöstern eller Afrika, tusentals mil härifrån. Det är inte så att människor som flyr kryper under taggtråden vid gränsen och plötsligt så befinner de sig i Sverige.
    I verkligheten hamnar de i Turkiet, Irak, Libanon, Jordanien eller möjligtvis Israel. Och i dessa länder blir de flyktingar.

    Vad som sedan händer är att miljontals människor bestämmer sig för att flytta vidare. Allra helst till Sverige. Vilket är en helt annan sak. Detta begriper alla som någon gång i sitt liv sett en jordglob eller världskarta. Men våra politiker tror uppenbarligen, på fullaste allvar, att människor ”flyr för sina liv” genom alla säkra länder i Europa för att komma till just Sverige.

    Sverigedemokraterna har under 25 års tid, – helt förgäves, propagerat för att hjälpa flyktingar i närområdet till krigshärdarna. Då är det mycket bättre att människor får flytta hit, så att de sedan kan sitta här och gnälla om hur fruktansvärt rasistiskt och islamofobiskt Sverige är, och hur enormt diskriminerade de blir.

    “Jag är så otroligt trött på hela den här skiten. Skjutningar, bomber och granater, barn som blir mördare, moskéer, hijaber, korankriser, starka motsättningar, våldsamma upplopp, krigsliknande scener och en enorm samhällsförstörelse. Allt för att våra idiotiska politiker fått för sig att det går att fly till Sverige från avlägsna länder. Politikernas oändliga godhet och människokärlek är på god väg att rasera hela landet.“

    Hela inlägget finns att läsa här:
    https://detgodasamhallet.com/2023/08/09/birgitta-sparf-nar-godhet-riskerar-att-rasera-hela-landet/#more-76655

    45
  5. En viktig sak är – hur många har kommit före och efter Danielssons (”Migchef som fick sparken) avgång. Han försvann i maj -23. Juni – juli bör därför ha (mycket) lägre antal beviljade ansökningar om systemet kommit igång.

    17
    2
  6. Varför har INTE (SD 20%) stängt dörren till Sverige?
    Vad är viktigast för (SD)?
    – Sveriges folk
    – att få sitta och jäsa med de övriga parterna
    – att glömma vad man lovat
    – verkställa FOLKUTBYTET

    Impotensen inom (SD) är talande

    35
    2
    • 20% är inte majoritet som bekant. Främsta anledningen är L, sedan KD, sedan M. Alla vill ha massor med arbetskraftsimmigration och asyl. Sedan får du inte glömma alla aktivister på myndigheterna som alltid tolkar lagarna ”positivt”. Alla skall med. I Kvartal kunde man nyligen läsa om hur tusentals mongoler fått asyl i Sverige trots att landet är en av Asiens mest demokratiska länder. Det fanns ingen riktig förklaring till alla asyler, rimligaste förklaring således svensk myndighetsaktivism.

  7. Det måste ligga någon annan planering bakom invandringen, att låta miljontals personer komma till Sverige för att bli försörjda av oss skattebetalare, det kan inte bara vara politikerna som är så dumma så dom vill totalförstöra hela Sverige.

    37
    • Sverige invaderas bokstavligen av tredje världens invandrare…. som dessutom tillåts att ta över landet.
      Hur kan så många svenskar underkasta sig 8 klöverns politiker när vi alla borde se vartåt det barkar?
      Vi betalar ju dessutom för inkräktarnas uppehälle.

      Martin Luther King
      Citat:
      ”Ju rikare vi har blivit materiellt, desto fattigare har vi blivit moraliskt och andligt” .

  8. 2026 röstar jag för invandrings stopp och islam stopp i Sverige

    Dagens politiker ljuger för oss, tex Maria Malmer Stenergard (M) som godkänner importen av kriminella islamister och kulturellt efterblivna

    52
    • Det blir svårt att hitta en politisk majoritet bland de politiska broilerna. De som verkligen vill saknar väljarstöd vilket de som inte vill har. Att de verkligt villiga skulle komma över riksdagsspärren verkar långsökt.

      7
      2

KommenteraAvbryt svar