Om koranbränningar stoppas kommer bara fler krav

ISLAM. Om den svenska och danska regeringen ändrar sin lagstiftning för att stoppa koranbränningar kommer det bara leda till fler krav. Det säger Heini Skarini, forskare på blasfemi och yttrandefrihet vi Färöarnas universitet, till SR:s Godmorgon världen.

Det har under lång tid varit en uttalad ambition hos de tongivande staterna i OIC om att få till en global lag mot religionskränkningar, säger Heini Skarini till programmet.

Utrikesminister Tobias Billström hade ett möte med Organisation of Islamic CooperatioN, OIC:s ambassadörer under fredagen som han beskrev som “konstruktivt”.

-Pettersson undrar hur man blir forskare? Muslimernas steg för steg taktik har jag och andra talat om i många år.

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

***

TIDIGARE 2023-04-26 Nu vill muslimerna ta ett steg till i sin taktik för att ta över landet

ISLAM. Nu har svenska muslimer fastat i 30 dagar under den heliga månaden och avslutat sin andra högtid eid, dagen då fastan bryts. Det är alltid lika slående hur hatet sprids mot muslimer när det är dags för ramadan eller när eid ska firas. Hatet sköljer över oss bara för att vi utövar vår tro i enlighet med svenska lag, skriver den f.d. socialdemokraten, numera vänsterpartisten Mohamed Nuur på Aftonbladet.

Det vi 800.000 muslimer i Sverige behöver är att få fira vår högtid utan att känna ständig stress då både vuxna och barn behöver ta ledigt från jobb och skola. Det är dags att Sverige gör eid till en röd dag, skriver V-politikern Mohamed Nuur.

-Pettersson säger att vill någon som arbetar ta ledigt över eid får denne spara en semesterdag eller förhandla med arbetsgivaren och om skolbarnen visar framfötterna så får de nog ta ledigt några timmar.

Mohamed, de är ingen som helst mening att göra eid till helgdag för islam ör inte hemma i Sverige och om eid skulle bli helg så dröjer det inte länge innan nästa krav kommer från er muslimer.

Nuur, du är från Somalia precis som Mona Walter, lyssna på henne…

TIDIGARE 2023-02-01 Nu vill muslimerna ändra grundlagen med sin steg för steg taktik

ISLAM. Den tidigare centerpartisten, turken och partiet Nyans ledare vill ta ett steg till i muslimernas långsiktiga plan att driva frågor som är viktiga för politisk islam, som till exempel att införa viss separat lagstiftning; göra islamofobi till ett eget brott och göra kritik mot islam till ett hatbrott. Islam strävar efter ett religiöst styrt samhälle där individen är underkastad ett kollektiv och där demokratin som den definieras hos oss inte har någon plats. Det spelar ingen roll om det är terrorrörelser eller icke våldsamma muslimer. De har samma långsiktiga mål. Även om muslimer använder det demokratiska systemet för att försöka ta makten så är demokrati inget de tänker behålla när de tar makten.

-Pettersson tror inte Yüksels krav om helgdagar är något större problem. Få muslimer arbetar och om de gör det tror jag de flesta arbetsgivare kan låta muslimerna arbeta exempel över julen och ta ledigt någon annan dag.

Det enklaste är att Mikail Yüksel och hans polare flyttar till ett muslimskt land och ställer sina krav där.

***

TIDIGARE 2022-05-13. Ännu ett kliv i muslimernas steg för steg taktik

ISLAM. Elever kräver bönerum på SFI-skolan Komvux Södervärn i Malmö. Här bär flera muslimska kvinnor niqab eller khimar hijab. De religiösa inslagen på skolan har skapat konflikt bland elever, skolledning och anställda. – Flera tusen elever går här, nästan alla är muslimer så det borde finnas plats för ett bönerum, säger en elev, rapporterar tidningen Bulletin.

För en tid sedan stoppade Universitetssjukhuset i Örebro fläskkött på menyerna. Den officiella anledningen var att man skulle minska köttkonsumtionen och främja en köttfri kost. Det var lögn, den verkliga anledningen var att muslimska patienter samt deras anhöriga hade utövat påtryckningar mot kostchefen och förvaltningen för att införa ett stopp för fläskkött. Detta bekräftas motvilligt av ansvarig nämndordförande samt försörjningschef för Region Örebro län.

Nåväl, fläskstoppet upphörde men frågan är varför inte syltryggarna hänvisar till koranen och Darura när muslimer kräver särbehandling. Det står i koranen att den som kommer till ett land utan sharialagar ska rätta sig efter det landets lagar och seder, eller helt enkelt ber dem åka någon annanstans. Det finns drygt 50 muslimska länder att välja på.

Insändare i Nerikes Allehanda den 2 maj 2019 

Nu har man stoppat servering/tillagning av all fläskkött i kosten på USÖ universitetssjukhuset i Örebro. Ingen julskinka eller ärtsoppa med fläsk till patienterna! Detta är bekräftat av till förordnade kostchef. Endast patienter med önskekost kan få griskött! Då ska det ordineras av läkare/dietist, hur många har önskekost och troligen är då inte kött det första som ordineras!

Motivering: att hålla nere svinn och att nå hållbarhetsmålen!

Trams menar jag. Griskött är väl inte mindre hållbart eller miljöpåverkande än andra köttslag. Det finns lokala grisuppfödare samt lokala slakterier som förädlar råvaran. Att exkludera köttätare och då av griskött ter sig ytterst diskriminerande mot huvudparten av patienterna och vad säger de lokala grisuppfödarna? Man kan också undra om detta beslut har baserats på en undersökning bland patienterna över huvudtaget? Eller är det politiskt förankrat i regionledningen?

Att ändra menyer och göra smartare val i recept kan man väl göra med griskött också. Detta beslut ger enbart upphov till flera frågor och funderingar samt skapar irritation bland patienterna och de anställda vid sjukhuset. Man utökar antalet rätter men exkluderar griskött, mycket ologiskt. Det påverkar också både djuruppfödare samt företag som vidareförädlar köttprodukterna.

Har man verkligen diskuterat och övervägt konsekvenserna av beslutet samt vilka alternativ som kan finnas? Man undrar om det finns andra skäl bakom detta vansinniga beslut?

”Fläsk och bruna bönor”

Kumla

***

Andra exempel på muslimernas steg för steg taktik:

Växjös muslimer fick förra året tillstånd för böneutrop en gång i veckan. Tillståndet gäller utrop via högtalare i högst ske tre minuter och 45 sekunder och de görs varje fredag. Tillståndet gällde för ett år – till 7 maj – och efter beskedet från polisen har grannar överklagat i flera vändor. I november gav förvaltningsrätten klartecken för utropen och den 24:e april gjorde kammarrätten i Göteborg likaså.

Nu vill stiftelsen att utropen ska bli permanenta – och har skickat in en ansökan till polisen. Ibland är det oerhört tråkigt att ha rätt, men med muslimer är det lätt, de kör samma steg för steg-taktik hela tiden, och det behövs inga böneutrop, till och med muslimer har klockor och mobiler så de kan passa tiden ändå. I stället bör Växjös islamska center och dess moské stängas, totalt.

Växjö moské hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna. Läs HÄR.

I 19 år, sedan 2003, har jag protesterat mot islam i Sverige, och gång på gång fått rätt, det är inte roligt. För det har jag och andra kallats rasister, nazister, islamofober och främlingsfientliga, trots att det är uppenbart vilka som är främlingsfientliga.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Om koranbränningar stoppas kommer bara fler krav

 1. Jag tror också det bara kommer fler krav. Ett “ja” från Turkiet innebär att man inte kan ställa fler krav så det kommer man vänta med så länge det bara går.

 2. ja islam är ett problem! det konstiga är att det finns människor från den civiliserade värden som vill ha detta förtryck

 3. Tja, man kan ju fråga sig om forskaren Heini kan berätta något av värde om islams frammarsch i Europa som inte står att finna på Petterssons blogg redan. Troligen inte. Men det är väl ändå ett framsteg att Godmorgon Världen ens lät en forskare som har en aning kritisk attityd ens får komma till tals. Kanske inte blir inbjuden igen dock…

 4. Ena stunden är regeringen översvämmad av bög-flaggor. I nästa stund så ägnar man sig åt rövslickeri med 57 skurkstater. Vad är då den gemensamma nämnaren ? Jo, samtliga har en fäbless för Pedofiler.

  22
  1
 5. Jonas Gardell missar aldrig ett tillfälle att spela upp sin schysstasnubbenteater . Nu skäller , han som den sosse , han är på en SD,are som använder sin lagstadgade yttrandefrihet.
  Och så hyllar han muslimer som gärna vill kasta honom från ett tak .
  Det får mig att undra om den lille keruben är riktigt klok .
  Och klok är han , det vet jag . Men han är förgiftad av kändisskapets sötma Och ser hellre sin kompisar fara illa än att säga som det är .
  PK kan även stå för pengakåt .

  24
  • Att inte en agitator som Gardell använder sin plattform till att läxa upp muslimska homofober är rätt beklämmande. Söders klumpiga men delvis korrekta beskrivning är ju en fis i kosmos jämfört med vad muslimer tycker i samma fråga. Och det gäller naturligtvis inte minst muslimer i Sverige, även många av dem som låtsas att de är toleranta. Helt övertygad om att de ljuger nästan alla ”moderata” imamer.

 6. När INTOLERANSEN segrar över TOLERANSEN

  ONDSKANS MAKT är stor och den övervinns ej med godhetens ord.

  Tack ni goda, naiva och skenheliga idioter som låter det ske

  17
  2
 7. Aldrig en millimeter längre, tvärtom! Nedkylning betyder bara att böja sig för muslimernas krav och fullkomligt förstöra Sverige för framtiden. Det har hänt förut i små oansenliga steg i många av de nuvarande muslimska länderna, som innan dess var kristna. De flesta muslimska moskéer har varit kristna kyrkor innan. Där finns nu facit på kvinnoförtryck, hedersvåld, religionstvång osv. Riksdagen måste vakna ur den rosa drömmen. Inte vika sig för muslimernas hot. Utvisa muslimer, som hotar eller driver Islams agenda med förtäckta hot. Sverige ska inte bli något nytt Afghanistan.

  24
 8. Rakt motsats vad globalisterna och deras vasaller inbillat folk är det ingen grundläggande mänsklig rättighet att flytta och bosätta sig i ett annat land. Däremot så är det en mänsklig rättighet till ett eget land och medborgarskap i det egna landet. Du har rätt att söka asyl i ett annat land men det är det andra landets rätt att neka dig.

  Flyktingkonventionen kom till för att få ordning på Europa efter Sovjetunionens utvidgningar. Framförallt var det tyskar i de ockuperade områdena som behövde komma till en tyskspråkig region. Konventionen gällde Europa fram till och med 1951. 1967 beslöt några, oklart vilka, att den behövde utvidgas till hela världen i evinnerliga tider. Sverige var bland de stater som undertecknade New York-protokollet 1967.

  Här blir det lite intressant. Till skillnad mot Regeringens proposition Nr 26/1975 (om riktlinjer för invandrar- och minoritetspolitiken m. m.) har jag inte lyckats hitta underlag för detta beslut, vem som skrev under eller vilket mandat denne hade för detta. Vi vet om att det fanns en begynnande vänstervåg inom regeringspartiet med gråsossarna hade ännu stabilt grepp om partiet, politiken och konungariket. Erlander och som det verkar även Palme vid denna tidpunkt var uttalade motståndare till ohämmad invandring. Sverige hade vid denna tid en för landet gynnsam arbetskraftsinvandring. Man hade vid tidpunkten för andra världskriget tagit emot framförallt kvinnor och barn utan urskiljning men det var då.

  22
  • Argus förmodar att även Palme var uttalad motståndare till ohämmad invandring. Det var han,- sa att han alltid varit anhängare av reglerad invandring, att det måste vi ha, för annars riskerar vi att få svåra problem (i en intervju 1977).
   Den f.d. migrationsministern Pierre Schori hade en helt annan åsikt, vilken GP i en ledare beskrev som: ”man får intrycket att om man vill verka i Palmes anda, är det enda moraliskt rätta att generöst dela ut uppehållstillstånd till vänster och höger, även på tveksamma grunder.”
   https://www.gp.se/ledare/sonesson-olof-palme-var-f%C3%B6r-reglerad-invandring-1.5671375

 9. “Betald ledighet” ? Det har väl dom flesta Muslimer haft i åratal? Kravmaskinerna ska
  visst ha allt gratis! Snart kräver dom väl arga Andersson tillbaks, ni vet hon som ber
  regerings repressentanter hålla tyst när svaren inte passar Madammen?
  Hon har ju varit med att ge Musdlimer fördelar i många år, och valresultat det struntar vi i.

  29

Kommentera