Skottlossning i Uppsala

VÅLDSVÅGEN. Polisen larmades vid midnatt om skottlossning i området Sävja i Uppsala. – Det har skjutits flera skott mot en bostad. Vi har inte hittat någon skadad och ingen är gripen, men vi är där och jobbar i ärendet, säger Daniel Vinge, befäl vid polisens regionledningscentral.

En förundersökning om mordförsök och grovt vapenbrott är inledd, uppger polisen.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Skottlossning i Uppsala

    • Att kanske alla ni som gör tummen ned är rädda för att dö kan jag förstå. Men att dö är något vi alla måste förlika oss med.

  1. Det är med stor sannolikhet en gangster som bor i lägenheten. Slumpvis skottlossningar mot lägenheter är så dumt att bara media och polisens kommunikatörer kan komma på det att försöka lura i medborgarna!
    Inte ens den mest korkade brottsling skulle börja skjuta mot slumpvis utvalda lägenheter.
    Polisen undanhåller att skotten är ett hot mot en brottsling inne i lägenheten eller ett utpressningshot mot någon inne i lägenheten.
    Så länge det inte uttalas av polis eller beskrivs av media så är det en mörkläggning av invandringens fasor i Sverige. För invandrare är det!

    Tråkigt nog så är det få mediekonsumenter som kan komma på det själva!

    21

KommenteraAvbryt svar