Ockupanterna vet att vi kommer att vinna

UKRAINA. Volodymyr Zelenskyj, Ukrainas president, är övertygad om att de kommer vinna kriget mot Ryssland, säger han i sitt nattliga tal enligt The Guardian.

Till och med ockupanterna erkänner att det är vi som kommer vinna. Vi hör det hela tiden när de ringer till sina anhöriga, säger Zelenskyj och tillägger att de ska skada Ryssland så mycket som möjligt.

Ukraina firar sin konstitutionsdag på torsdag och Zelenskyj säger att den kommande veckan är viktig för ”det grymma krigets” framtid.

Vi ska fira, mot alla odds, för ukrainare kan inte kuvas.

-Pettersson säger att oavsett hur kriget går har det ryska folket förlorat. Det kommer att märkas i årtionden framåt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Ockupanterna vet att vi kommer att vinna

    • USA har inte tröttnat. Nyligen beslutades att skicka fler HIMARS till Ukraina.

      När det gäller att göra sig av med Volodymyr Zelenskyj sa Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov idag att ett mål med det som inte är ett krig var att ”befria” Ukraina från deras regering.

  1. Visst är det märkligt. När Zelensky skulle ha konferens med Afrikas nationer så ställde 3 upp. Så inte står afrikanerna på Ukrainas sida, den saken är klar. Asien, Sydkorea och Japan bojkottar Ryssland. Vad jag vet så är alla Sydamerikanska länder neutrala och ingen av dem har lagt sanktioner på Ryssland. Så om många fördömde invasionen, så stannar det också där. För till och med du vet att de flesta länderna fortsätter varuutbyte och politiska relationer med Ryssland.
    Och du, påstå inte att jag ljuger, för då är du lika korkad som Pettersson när han fördömde mig för att jag skrev att Finland förklarade Ryssland krig. Läs vad jag skrev en gång till. De flesta länder har kanske fördömt Ryssland, men de är neutrala och därför fortsätter handeln med Ryssland.
    Och det är ju lite märkligt om man läser vad du skrev att Argentina söker komma med i BRICS.

    3
    9
    • Små fattiga obetydliga länder vill ha vänner i alla läger för att dra in så mycket pengar som möjligt till sitt korrumperade ledarskikt. De skiter i resten!

      5
      1
    • Saudi driver sina elverk med rysk olja för överenskommet pris sen säljer de sin egen för OPEC priser. Indien har ökat sin import från 33 000 fat till 1 000 000 Köper Yuan för Rupie som de sen betalar med. Argentina, Iran har ansökt om medlemskap i BRICS. Flera länder har fått förfrågan om att bli medlemmar. Dollarns dagar är räknade. Biden fick låg näsa när han var på besök hos MBS för att få dom att pumpa mer olja så priset sänks. Snart inbördes krig i USA, invånarna där trampar man inte så lätt på. Ett gott råd Peter Låt fascistsympatisörerna ha sin tro så dör de lyckliga efter injiseringen

  2. Snart är halva Ukraina intaget att ryssarna. Så jag förstår inte varför Zelensy fantiserar om en seger. Hela världen vet att Ukraina förlorat matchen, till och med Stoltenberg säger att det är dags att förhandla. Men Zelensky räknar inte med alla ukrainska liva som släcks på grund av hans fantasier. Han påminner om Hitlers sista dagar, ”vi ska slå tillbaka, lite jobbigt just nu, men vi kommer att vinna”. Det är dags för komikern att dra ner ridån. och låta sitt folk slippa lida
    Ukraine Has Lost the War

    16
    15
    • Nu ljuger du igen Peter. Ryssland har långt ifrån intagit halva Ukraina. De har kontroll, helt eller delvis på c:a 20 procent av Ukrainas yta inklusive Krim och den del av Donbass de intog 2014.

      Ukrainas yta är 603000 kvadratkilometer. Ryssland har erövrat knappt 130000 kvadratkilometer.

      Det är ett otroligt dåligt resultat för värdens näst starkaste militärmakt.

      9
      5
    • Tavarish, jag tror du har vänt på kartan. Faktum är att Puttes snubbar har inte tagit en enda meter sedan juni. Istället har de förlorat mängder med territorium både i norra och södra delen av fronten. Ukrainska armén har ringat in runt 2000 ryssar i en liten stad och sagt till dem att ge sig – det är 10 bataljonsstridsgrupper bara där. 10 bataljonsstridsgrupper som Putte inte har råd att förlora.
      Så gör dig själv en tjänst, glöm att läsa Puttes propaganda, slappna av och läs en bok istället. Kriget går inte som du vill så du kan lika gärna sluta läsa och titta på det.
      Antagligen är det över om ett år eller så men om du slutar bekymra dig nu kommer det inte göra lika ont när Putte till slut förlorat och blivit avsatt av Kreml.

      7
      2
    • Peter nu ljuger du igen. Har du tittat på kartan i Financial Times som du hänvisar till?

      Har du gjort det är det svårt att med hedern i behåll påstå att Ryssland erövrat nästan halva Ukraina?

      Titta igen så ser du att Ryssland erövrat knappt 130.000 kvadratkilometer av 603.000.

      Apropå Finlands krigsförklaring blandar du också bort korten. Sovjetunionen anföll Finland den 30 november 1939 som förlorade 10 procent av landytan. Du surrar om det som kallas Fortsättningskriget och började 1941.

      Sammanfattningsvis får du nog fortsätta att vara förbannad. Du ljuger och vinklar så man kan tro du är en brorsa till Putin, Lavrov och Bagdad Bob.

      2
      1
  3. ”Ockupanterna vet att vi kommer att vinna”

    Pettersson! När jag såg rubriken trodde jag att du menade Sverige. Jag blev riktigt glad.

    23
  4. Lite roligt det här. Samma globalister som verkar hålla på och hylla ukrainarnas rätt till nationalstat är de som anser att västvärlden tillhör alla som vill hit och där ursprungsbefolkningen har en skyldighet att försörja var och en som ramlat in. När jag såg rubriken hoppades jag att det var någon av deras vasaller eller svenska folkets företrädare som de föredrar att kalla sig som plötsligt upptäckt politikens spelregler. Men icke. Istället kommer vi att passera tre miljoner ofränder inom kort.

    32
    8
  5. ”Stödet ifrån väst”?.
    Resten av världen är emot US proxy krig med dockan Zelensky i fronten.

    De som förlorar mest är såklart Ukraina, sedan EU sedan US..

    31
    36
    • Den överväldigande majoriteten av världens länder är emot kriget och ser Puttes krig i Ukraina som illegalt samt ställer upp på sanktionerna.
      Så antingen är din ”värld” väldigt liten eller så ljuger du.

      25
      10
      • Hela västvärlden, inklusive Australien, Nya Zeeland och Japan, är endast 1,2 miljarder av Jordens 8,0 miljarder ,människor.
        BRICS länderna är 3,3 miljarder och BRICS+ blir 3,6 miljarder.
        Västvärldens hegemoni på väg mot sitt slut.

        9
        10
      • Vad fabulerar du om? Asien, Afrika och Sydamerika ställer sig neutrala till kriget. Man till och med handlar med Ryssland. De som är emot kriget är, Europa, Nordamerika, Sydkorea och Japan. Men det finns också något gott som kommer ut ur konflikten och det är att den amerikanska- och dollarhegemonin är på väg att rasa samman. Ryssland och Kina säljer ut sin dollar reserv och baserar sin valuta på metaller. Fler och fler allianser skapas som ställer USA utanför, senast UAE+Israel+Indien. USA kommer att behöva många krig för att kunna komma tillbaka som ledaren. Vilket vi å de fattiga nationernas vägnar aldrig kommer att ske

        11
        10
      • Sluta ljug Peter.

        141 länder fördömde Rysslands invasion av Ukraina. Det är 73 procent av världens länder.

        Fem inklusive Ryssland stod på Rysslands sida. Det var Belarus, Nordkorea, Eritrea och Syrien. Det är 2,5 procent av FN:s 193 medlemsländer.

        35 länder lade ned sin röst. Det är 18 procent av världens länder.

        Det var Algeriet, Angola, Armenien, Bolivia, Botswana, Brunei, Burundi, Centralafrikanska republiken, Kina, Kongo, Kuba, El Salvador, Ekvatorial Guinea, Swaziland, Etiopien, Guinea-Bissau, Indien, Iran, Kazakstan, Kirgizistan, Laos, Madagaskar, Mongoliet, Mali, Moçambique, Namibia, Nicaragua, Pakistan, Sydafrika, Sri Lanka, Sudan, Tadzjikistan, Togo, Uganda, Tanzania, Uzbekistan, Vietnam och Zimbabwe.

        Det fattas några länder. Jag vet inte om de var frånvarande.

        https://news.un.org/en/story/2022/03/1114632

        9
        6
      • Sist jag lyssnade på Fox Australien så är det Nordamerika, EU, Sydkorea, Japan Nya Zeeland och Australien som ställer upp på sanktioner. Västra Asien handlar rysk olja till ett lågt pris som de sedan säljer till väst för ett högt pris. Tror du att Saudi och UAE skulle lägga sanktioner på Ryssland när dom kan tjäna grova pengar på Bidén?
        Turbinerna till gasledningen till Europa satt ju fast i Canada eftersom Canada bojkottar Ryssland. Då gick Tyskland in och lät Canada skicka turbinerna till dom och sedan överlät de turbinerna till Ryssland. Alla gör vad dom kan för att minska biverkningarna av sanktionerna. Nu öppnar man upp för ryska banker, vad blir nästa? Många länder har tröttnat på Zelensky och hans ovilja att förhandla. Undrar om han ger sig när halva Ukraina är ockuperat eller om han väntar tills Ryssland tagit hela Ukraina. Man undrar om det var värt priset att mörda 18000 ryska civila i Donbass mellan 2014 och 2022.

        4
        3

KommenteraAvbryt svar