Ännu ett kliv i muslimernas steg för steg taktik

ISLAM. Elever kräver bönerum på SFI-skolan Komvux Södervärn i Malmö. Här bär flera muslimska kvinnor niqab eller khimar hijab. De religiösa inslagen på skolan har skapat konflikt bland elever, skolledning och anställda. – Flera tusen elever går här, nästan alla är muslimer så det borde finnas plats för ett bönerum, säger en elev, rapporterar tidningen Bulletin.

För en tid sedan stoppade Universitetssjukhuset i Örebro fläskkött på menyerna. Den officiella anledningen var att man skulle minska köttkonsumtionen och främja en köttfri kost. Det var lögn, den verkliga anledningen var att muslimska patienter samt deras anhöriga hade utövat påtryckningar mot kostchefen och förvaltningen för att införa ett stopp för fläskkött. Detta bekräftas motvilligt av ansvarig nämndordförande samt försörjningschef för Region Örebro län.

Nåväl, fläskstoppet upphörde men frågan är varför inte syltryggarna hänvisar till koranen och Darura när muslimer kräver särbehandling. Det står i koranen att den som kommer till ett land utan sharialagar ska rätta sig efter det landets lagar och seder, eller helt enkelt ber dem åka någon annanstans. Det finns drygt 50 muslimska länder att välja på.

Insändare i Nerikes Allehanda den 2 maj 2019 

Nu har man stoppat servering/tillagning av all fläskkött i kosten på USÖ universitetssjukhuset i Örebro. Ingen julskinka eller ärtsoppa med fläsk till patienterna! Detta är bekräftat av till förordnade kostchef. Endast patienter med önskekost kan få griskött! Då ska det ordineras av läkare/dietist, hur många har önskekost och troligen är då inte kött det första som ordineras!

Motivering: att hålla nere svinn och att nå hållbarhetsmålen!

Trams menar jag. Griskött är väl inte mindre hållbart eller miljöpåverkande än andra köttslag. Det finns lokala grisuppfödare samt lokala slakterier som förädlar råvaran. Att exkludera köttätare och då av griskött ter sig ytterst diskriminerande mot huvudparten av patienterna och vad säger de lokala grisuppfödarna? Man kan också undra om detta beslut har baserats på en undersökning bland patienterna över huvudtaget? Eller är det politiskt förankrat i regionledningen?

Att ändra menyer och göra smartare val i recept kan man väl göra med griskött också. Detta beslut ger enbart upphov till flera frågor och funderingar samt skapar irritation bland patienterna och de anställda vid sjukhuset. Man utökar antalet rätter men exkluderar griskött, mycket ologiskt. Det påverkar också både djuruppfödare samt företag som vidareförädlar köttprodukterna.

Har man verkligen diskuterat och övervägt konsekvenserna av beslutet samt vilka alternativ som kan finnas? Man undrar om det finns andra skäl bakom detta vansinniga beslut?

”Fläsk och bruna bönor”

Kumla

***

Andra exempel på muslimernas steg för steg taktik:

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

Växjös muslimer fick förra året tillstånd för böneutrop en gång i veckan. Tillståndet gäller utrop via högtalare i högst ske tre minuter och 45 sekunder och de görs varje fredag. Tillståndet gällde för ett år – till 7 maj – och efter beskedet från polisen har grannar överklagat i flera vändor. I november gav förvaltningsrätten klartecken för utropen och den 24:e april gjorde kammarrätten i Göteborg likaså.

Nu vill stiftelsen att utropen ska bli permanenta – och har skickat in en ansökan till polisen. Ibland är det oerhört tråkigt att ha rätt, men med muslimer är det lätt, de kör samma steg för steg-taktik hela tiden, och det behövs inga böneutrop, till och med muslimer har klockor och mobiler så de kan passa tiden ändå. I stället bör Växjös islamska center och dess moské stängas, totalt.

Växjö moské hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna. Läs HÄR.

I 19 år, sedan 2003, har jag protesterat mot islam i Sverige, och gång på gång fått rätt, det är inte roligt. För det har jag och andra kallats rasister, nazister, islamofober och främlingsfientliga, trots att det är uppenbart vilka som är främlingsfientliga.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Ännu ett kliv i muslimernas steg för steg taktik

 1. I media ligger det i ”pipen” att om du inte kan uttala invandrares namn på invandrarnas uttal är det respektlöst och slutligen rasism. Invandrare kommer stå och skrika sina namn i ansiktet på de som inte uttalar deras namn på rätt sätt, med rasistutpekning som följd.
  Vi kan se det runtomkring oss hur svenskar ursäktar sig om de säger invandrarens namn fel, media är mycket noggranna med invandrarnas namn.

  Men, hur uttalas svenska namn i alla länder utom Sverige? Den frågan ska inte svenskar komma på att ställa sig!

  Det brukar heta att alla är lika olika, men i frågan om invandrare så är vissa mer olikare än andra och därmed ska respekteras mer!

  18
  1
   • SFI borde lära dessa kravmaskiner det Svenska talesättet ” ta seden dit man kommer “.Man kräver bönerum på företag och skolor m.m.Kanske bönerum på Coop och Ica och Willys kan urkrävas när man ändå håller på så inte Allah blir förargad om man inte ligger med rumpan i vädret fem ggr om dagen ? Varför kräver inga andra med annan trosuppfattning sin “rätt ” ? Kan det bero på att dom inte gapar och kräver så f_bt hela tiden utan utövar sin tro under diskreta former ?

    11
   • Muslimerna vet redan att de ska seden dit de kommer.

    Det står i koranen att om de kommer till ett land där det inte råder sharialagar gäller det landets lagar.

    Det kallas darura.

    6
    1
 2. Dessa fanatiska muslimer. Varför flyr de hit till väst och kräver sina religiösa ritualer och annat som har med islam att göra? Det är gott om andra länder som delar deras värdegrund.

  22
  1
 3. De muslimska kvinnorna på skolan i Malmö “kräver bönerum”. Rätt märkligt, då de inte kommer att ha tillträde till rummet när det är på plats. Bara män får tillträde.

  47
 4. Samma problem på KTH och säkert en massa andra gymnasium och högskolor.
  Det är i alla fall bra att de försöker utbilda sig.

  16
  4
 5. Sverige måste naturligtvis utvisa alla ljugande invandrare vars syfte tycks vara att leva på bidrag. Många av dem hatar dessutom våra lagar och kultur så till den grad att de är beredda använda våld att systematiskt förstöra Sverige. Regering och stödjande partier håller på att tillåta förändringar i landet, som förmodligen är olagligt mot Sverige och svenska skattebetalare. Hur långt kan styrande politiker gå för att locka egna väljare tills det blir allvarliga skador och långtgående men för landet?

  46
 6. Till allah dessa “goda” svenska människor med öppna hjärtan och öppna plånböcker. LÄS DETTA som publicerats på Bulletin.nu. Är det verkligen detta ni vill ha??

  htts://bulletin.nu/ahmed-hoppas-de-skjuter-ihjal-busch-roster-pa-svensk-arabisk-sajt

  37
  1
   • Ja, var är näthatsgranskaren nu? Varför har inte han jagat invandrare och muslimer när de hatar och hotar på nätet?

    19
  • Bönerum för muslimer. I rättvisans namn ska det ochså finnas bönerum för krisna, judar, buddister, hinduer samt några heliga kor som traskar omkring för att öka trivseln för de sistnämda.

   15
 7. De ska inte ha ett djäkla dugg, förutom en fot i ändalykten till andra sidan gränsen.

  41
  2
 8. Det går inte att tycka
  synd om folk i Afghanistan.
  SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA .
  Vi är på väg åt samma håll .
  Vi får en chans till i september .
  Sedan kan det vara för sent .

  44
  2
  • Böj er! Komunala ynkryggar. Kryp för muslimerna det finns ändå ingen återvändo.

   9
   6
 9. Åkte förbi Migrationsverket i går och kan meddela att strömmen av ljugande flyktingar fortsätter i oförminskad skala.
  Mitt tips. Rösta på SD eller AFS.

  48
  2

Kommentera