En Sverigefientlig kultur har fått frodas

INVANDRING. Helgens upplopp är resultatet av den mångkultur som har förstört Sverige och politiker från båda lägren har låtit detta ske. Medan vi varnat för konsekvenserna.

Reinfeldt tog hit dem, Magdalena gav dem bidrag och Sverigedemokraterna kommer att låsa in och utvisa dem, skriver Jimmie Åkesson, partiledare på Aftonbladet.

Reinfeldts moderater öppnade Sveriges dörrar på vid gavel för proffsmigranter som kommit hit för att sko sig på skattebetalarnas bekostnad.

Sverigedemokraterna är inte bara det sociala samvetet i nästa regeringskonstellation. Vi är också det svenska samvetet och kommer vid varje givet läge att slåss för en politik som håller ihop den här nationen.

Att stå upp för vad som är rätt och riktigt är, och kommer fortsätta vara, vår ledstjärna. Sverigedemokraterna är garanten för Sveriges och våra medborgares trygghet.

Jimmie Åkesson, partiledare (SD)

-Pettersson håller med Jimmie. Vi och våra förfäder har byggt ett hyfsat samhälle, varför bara komma på tanken att ersätta det med kaosfolket. Vi har facit i deras hemländer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “En Sverigefientlig kultur har fått frodas

 1. Det är rätt Jimmie, Vi Svenskar, alltså flertalet av ursprungsbefolkningen om ni så vill, har inte blivit tillfrågade om vi ville ha detta.
  Att S startade det hela med flörtandet med muslimerna, och underkastade sig och Sverige genom avtal som i princip ger dom rätten till vårat land, är det förvånadsvärt få svenskar som känner till.
  Att sedan F.R. och Moderatern med stöd av dåvarande Folkpartiet lurade byxorna av Sossarna med emigrationen och dess avsikt är oxå nåt som folk inte förstår. Hans avsikter var att destabilisera den starka arbetarrörelsen. Men han förstörde mycket mer.

  När sen S fick återta makten var det ändå M som styrde då politikerna spelade vidare på den moderata modellen att låta gränserna vara totalt öppna. S förstod inte vad som komma skulle. De som regerade, med hjälp av skrikvänstern, använde sig av känslor och handhjärtan, bröstade upp sig och tystade ner alla opponenter med rasistretoriken som blev det nya fobi och hatobjektet.

  Att nu väljarbarometerna visar stöd för S är tecknet på att folk skämms och de beter sig som tjuriga småungar.
  Solidariteten med Sverige försvinner när den personliga integriteten skall försvaras.

  Dags att trappa upp valstrategin nu, Jimmie, på dom bara.

 2. NY ISLAMIST SKANDAL!!

  Förvaltningsrätten upphäver domen om tvångsomhändertagandet av IS kvinnans två barn. Nu får de komma hem till henne och fortsätta indoktrineras i den islamistiska läran. Rättsrötan sprider sig i undervegetationen.

  Inga riksmedia rapporterar om saken!! Islamiseringen fortsätter i full kraft!

  19
 3. VAD HAR SD GJORT FÖR ATT FÖRHINDRA UTVECKLINGEN??

  SVAR: BARA PRATAT!!!!

  När man ser hur tex SD nämndemän agerar i rätten förstår man att SD har blivit som de andra skojarna fast kanske lite mer klädda i lammskinn!

  Det behövs något nytt för att möta islamiseringen. NÅGON SOM VÅGAR STÅ UPP FÖR DET SVENSKA! Vi har varit framgångsrika genom vårt sätt att vara svenskar. Nu håller vi på att bli ingenting. Snart kommer fattigdomen tillbaka. BÖNER och KNÄBÖJ kommer INTE att hjälpa.

  19
  4
  • Afs vid valet 2018 blåste möjligheten för svenska folket, att få till stånd ett regeringsskifte. Över 20 000 av sossarnas nyttiga idioter ordnade så att S kunde bita sig kvar. Det saknades bara omkring 6800 röster för att kicka ut Löfven från Rosenbad. Afs parasiterar på SD.

 4. Nu höjs röster för att koranbränning ska ses som hatbrott… varför förbjuda koranbränning, förbjud koranen istället, den är fylld med hat. Spridning av koranen är ett grovt hatbrott!

  45
 5. Hur SD kan rasa i opinionssiffrorna är för mig en gåta.Nu gjordes ju denna undersökning i och för sig innan Påskens alla upplopp men ändå.Ser inte folk vad som sker i vårt land ? Tror dom på alla vallöften som Sossarna har givit ? Ser dom inte otryggheten ? Förstår man inte att vi har en senfärdig och handlingsförlamad regering som bidrar till vårt lands förfall.Ska vi bli ett skrämmande exempel på vanstyre för vår omvärld ? Vill vi verkligen det och är det så att många inte bryr sig så länge det inte drabbar dom själva ? Jag bara undrar….

  42
  3
  • När media lägger fokus på något så följer de flesta medborgare med. Ukraina och covid har fått så stort fokus att den vanliga nyhetsläsaren/medborgaren inte klarat av att hålla invandringsproblemet i minnet.
   Vi kan inte hålla mer än ett par saker igång samtidigt, kommer något starkt och dominant så trillar något annat ut. Dock inbillar sig folk att det inte är så, men verkligheten talar sitt tydliga språk.

   20
  • Du ska inte lita på vad som opinionssiffrorna visar, kom ihåg att dom
   utförs av Svensk media!

   23
   1
   • Bara för att man ogillar något behöver det inte vara fejk. Om man alltid ropar ”fejk” så kommer ingen att tro på det när det verkligen är fejk på riktigt. Opinionsmätningarna brukar faktiskt träffa ganska rätt när man kollar på valdagen. Kanske valet också är fejk?

    7
    1
  • Ja, det är nog många som inte ser eller vill se. Alla sitter inte och läser alternativmedia på nätet. Många läser bara den lokala blaskan i Skövde, Målilla, Skellefteå eller var det nu kan vara. Och så ser de nyheterna på tv.

   Det kanske är smartare att producera sakliga välskrivna flyers och lägga i brevlådor istf att skriva spaltkilometer på nätet som oftast bara läses av andra med liknande åsikter.

   Äldre som gärna röstar på S tar nog inte in så mycket mer information än vad som kommer i brevlådan!

   13
 6. Ett stort tack till Paludan som visar muslimernas och islams rätta ansikte.
  Låt oss ta detta inbördeskrig nu.
  Om kriget kommer om tio år så har ju vår riksdag och regering hunnit rekrytera ytterligare en miljon våldsverkare.

  47
  2
 7. Dra in bidragen och inför arbetsplikt så får vi se hur många som kommer och hur många som stannar. Samt, säg upp New York-protokollet.

  56
 8. Svt underblåser polariseringen i samhället. Så fort dom skriver om höger är dom extremister. Men terroristerna som är muslimer får aldrig någon benämning, varken extremister eller muslimer. Håller med Åkesson, lägg ner propagandaapparaten SVT.

  68

Kommentera