Jimmie Åkesson besöker Skäggetorp

VALET 2022. Sverigedemokraternas partiledare ska kommentera förra veckans upplopp och presentera förslag. Platsen för detta är Skäggetorp, ett av de områden där våldsamheterna ägde rum.

Jimmie Åkesson. Bild: SD

Idag, torsdag klockan 12 besöker Jimmie Åkesson Skäggetorp. Det meddelar partiet i ett pressmeddelande som skickades ut på tisdagseftermiddagen.

”Jimmie Åkesson besöker nu en av de stadsdelar där upploppen eskalerade bortom kontroll. På plats kommer han att möta pressen och reagera på helgens händelser”

Åkesson kommer under mötet också att presentera ett ”nytt kriminalpolitiskt förslag”.

Corren har varit i kontakt med Sverigedemokraternas pressavdelning som uppger att säkerhetsaspekten för besöket helt och hållet ligger på polisen och Säpos bord.

Björn Öberg, presstalesperson vid polisen i Region Öst, är fåordig gällande partiledarbesöket men säger att polismyndigheten är medvetna om besöket i Skäggetorp på torsdag.

Vi har full koll på att Åkesson planerar ett besök, vi kommer att hantera det. Vi har en resurs uttagen för det men hur stor den är eller hur vi kommer att arbeta på platsen i samband med det här besöket är ingenting som vi kommunicerar utåt.

Om det mångkulturella paradiset Skäggetorp på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Jimmie Åkesson besöker Skäggetorp

  1. SD sitter väl inte i Regeringen plus att dom i alla år har varit motarbetade
    av så gott som alla andra partier, det är det enda partiet som pekat på
    problemen med Mena invandringen? Javisst AFS vill mer, men vad hjälper
    det när dom inte sitter ens i Riksdagen?

Kommentera