C hoppas på en regering utan inflytande från V och SD

VALET 2022. Centerpartiets partiledare Annie Lööf saknar en statsministerkandidat, men hoppas på en regering utan inflytande från Jimmie Åkesson (SD) och Nooshi Dadgostar (V), säger Lööf till SvD.

De senaste månaderna har visat varför ett proryskt Sverigedemokraterna inte är att lita på i en orolig säkerhetspolitisk omvärld, säger Lööf.

Att budgetförhandla med Vänsterpartiet är helt uteslutet, men det innebär inte  att C utesluter att släppa fram en budget som Vänsterpartiet förhandlat fram med regeringen.

Det beror helt och hållet på hur det har gjorts och vad det handlar om, säger Lööf.

-Pettersson hoppas på en regering utan inflytande från Annie Lööf och C…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “C hoppas på en regering utan inflytande från V och SD

 1. Så pratar en partiledare i utförsbacken .
  Read my lips .
  Efter nästa val är det någon annan som leder bondeförbundet.

  16
 2. Den kärringen ljög inför hela folket när hon ville ha Kristersson till stadsminister, efter valet valde hon svetsaren. Jag hoppas ingen glömmer sveket.

  21
 3. Jag hoppas på en regering, jag!, Inte på en ny flock påhoppstwittrare och egotrippare, utan en regering som vill svenska folket väl och därmed inte lierar sig med bedragare och våldsverkare under alibit ”humanism”.

  28
 4. Hon verkar sitta på sin breda mitt, och röka haschpipa! Eller kanske hon tagit nåt sinnesförvrängande, som i lustiga huset, där smala blir breda i speglarna! Kanske det är där hon är, och tror är verkligheten! Annie i underlandet! Hon har nog ramlat ner i ett kaninhål i sitt inre, som hon aldrig tar sig upp ifrån! 🙂

  ”MITTEN ÄR SMAL, ANNIE, HÖR DU DET!”
  ”DEN ÄR BARA DU!”

  ”ANNNNIIIIEEEE!!!”

  ”SÅJA, ANNIE GRÅT UT!”

  ”VÄLKOMNEN TILL VERKLIGHETEN!”

  19
  1
 5. C har ingen egen politik och är helt renons på idéer. Hon talar om allt som de inte vill ha. Det blir en lång lista. Idéer på att lösa problem och driva Sverige framåt myser med sin frånvaro.

  29
 6. Fullt klart alltså!
  En röst på C är en röst på sozzarna och fortsatt röstboskapsinvandring. Det blir lönande längre fram, frågan är för vem.

  35
 7. Skulle vara en välsignelse, att slippa se Annie Lööfs sjuka hånflin och slippa höra hennes dravel, efter valet. Hon är medskyldig till mord, våldtäkter och mängder av andra grova brott!

  41
 8. VARFÖR INTE TA TAG I BROTTSLIGHETEN OCH RESTAURERA RÄTTSSYSTEMET??

  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/kvinna-hotade-skjuta-polis/ar-AAWqqu5?ocid=msedgntp&cvid=8b7282026eff445dafda88e47f6b3084

  Kvinnan i artikeln har kriminella barn och själv hotar hon att skjuta polisen. STRAFF 50 Tim samhällstjänst!!!

  VART ÄR VI PÅ VÄG??

  När skall vi vakna? STRAM KURS har försökt väcka oss men det verkar som de goda i samhället slätar över buset i stället för att se problemen

  29
 9. Själv hoppas jag på en Riksdag utan C, dom har visat på många plan att
  dom är ovärdiga, detta syns också i opinionen!

  34
 10. De flesta vill ha en riksdag utan C, L, MP.
  Vad dessa små skitpartier vill eller inte vill kan dom behålla för sig själva

  47

Kommentera