Partiet Nyans försvarar IS-terroristerna som återvänder och islamisternas skolor

ISLAM. Det nybildade Partiet Nyans (PN) som anklagats för att vara delaktiga i desinformationskampanjen på nätet och i demonstrationer mot svenska myndigheter, förnekar att man är ett islamistiskt parti.

Samtidigt försvarar partiledaren Mikail Yüksel IS-återvändarnas mänskliga rättigheter och säger att de som återvänt från terrorsekten misstänkliggörs utan bevis.

Jag har aldrig försvarat dessa människor. Jag har alltid försvarat mänskliga rättigheter. De här människorna vet inte vad deras brott är. Ingen vet det, bara Säpo vet, säger Yüksel.

Mikail Yüksel har upprepade gånger kritiserat att myndigheterna stängt muslimska friskolor som kopplats till radikal våldsbejakande islamism. Det gäller bland annat Vetenskapsskolan i Göteborg där rektorn på skolan utpekades av säkerhetspolisen som fara för rikets säkerhet. – Det finns ju en häxjakt mot skolorna bara för att de är muslimska.

Lyssna på Mikail Yüksel på TV4…

-Pettersson tvivlar på att herr Yüksel är helt frisk, han påstår att IS-terroristerna inte vet vad deras brott är och muslimska skolor stängts för att de är muslimska, inte för att de förskingrat skattemedel, uppmanat till terrorism, skiljer på flickor och pojkar med mera…

Partiet Nyans politik…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

TIDIGARE Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Partiet Nyans försvarar IS-terroristerna som återvänder och islamisternas skolor

 1. Ingen Svensk med förståndet i behåll borde lägga sin röst på det idiotpartiet,
  det räcker mer än väl att vi har dragits med miljöpartiet i snart tre valperioder,
  vilket har satt djupa spår på många håll i samhället.

  13
 2. Det här tycker politiker och media om!
  Allt som förstör Sverige ska gynnas, nu kommer bidragen och politiskt stöd regna över grispartiet nyans!

  13
 3. Muslimerna har samma strategi som ryssarna under sovjettiden och kanske fortfarande. Stora folkomflyttningars av ryssar så det skulle bli ryssmajoritet med tiden.
  Hur tror ni det ser ut i Sverige om 30år när varje muslimfamilj får fem barn och tar hit 10 anknytningsflyltingar per familj? Svaret på den frågan vill man helst inte ha svar på som svensk.

  28
 4. Dessa förvirrade stollar skulle kunna komma in i kommuner och riksdag. HÖJ SPÄRREN TILL RIKSDAGEN TILL 10% NU

  27
  1
  • Kristendomen har hädats mot under lång tid i Sverige. Kristna högtider har förlöjligats och förminskats. Nu vill regeringen och muslimer öka islams intrång i samhället!
   Varför då, religionen skulle ju minskas?
   Vi bör behandla islam på samma hånande, förminskande och förlöjligande sätt som det gjorts med kristendomen, det är faktiskt jämlikt!
   I Sverige så gör vi så helt enkelt!

 5. Ironin är skolnamnet, Vetenskapsskolan som kör sharia och koranen som läromedel. Svårt att skilja på för dem. Koranen är den yttersta sanningen. Inget får strida mot den. Sharia är den yttersta lagen som gäller över alla länders lagar.
  Varför lär man inte ut västerlandets historia? Renässansen,reformationen,upplysningen,humanismen. De.vill ju njuta av frukterna där dessa idéer byggde Europas storhet.
  Då får man svälja detta eller fortsätta med sin tro och ta konsekvenserna för och emot i de länder där sharia råder.inga mobiler,el,tv,bilar,eldvapen. Då är det ok för mig.
  Mina muslimska vänner säger att Allah och det goda sitter i mitt hjärta och inte det yttre.

  13
  4
 6. PK politiker är otroligt naiva och tror att en kultur från 600-talet skall vara kompatibel med västerländskt 2000-tal.

  Alla problem är politikernas fel, deras oförmåga att förstå skillnader i kultur.
  Förmodligen beroende på att de inte tror att Sverige har sin speciella kultur.

  Jag vägrar att tro det beror på att sex partier har kvinnliga ledare, det sjunde en kärring och blott SD en man

  24
  1
 7. Kommer man till Sverige och får stanna här MÅSTE man erkänna och acceptera vårt sekulära och demokratiska samhällssystem. I annat fall bör man omgående återvända till de dysfunktionella länder och samhällssystem man lämnade. Jag förstår inte varför dessa människor stannar kvar i vårt land.

  39

Kommentera